Új hős a Csodálatos Pókemberben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Hát nem rossz játék de pl. nekem a web of shadows jobban bejött.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Broafka
Fekete Macska nem tagja a bosszúállóknak? szerintem õ pozitív karakter. Vagy kicsikét ilyen Macskanõ, hogy pozitív is, meg negatív is egyszerre?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Szerintem jobban sikerült pókos játék mondjuk az Ultimate Spider-Man, a szabadon bejárható terület fontos szempont! Persze a Shattered Dimensions is fantasztikus lett (Noir póki simán megérdemelne egy önálló játékot), ha ez legalább fele olyan jóra sikerül már boldog leszek.
Zombee
Van jobb Pókember játék?

Amúgy a SEGA játékait õk maguk tették nevetségessé, azok a Shattered Dimensions nélkül is szarok. És nem is annyira képregényadaptációk, csak csináltak egy fos játékot a filmhez, ellentétben a Shattered Dimensions-al vagy az Arkham sorozattal.

Hát...a minden idõk legjobb Pók-játéka cím azért a szememben kicsit erõs,sajnos a linearitás sokat rontott és túl kontrasztos volt a számomra minõségi Noir és a tipikus Pók jelenetei közötti különbség...Ellenben itt Fekete Macska nem olyan meglepetés,volt már õ szereplõ a Web of shadows-ban is..Az lenne a csoda,ha Parker egyedül lenne bármikor is bármelyik hozzá kapcsolódó karakter nélkül 😊