Silent Hunter Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrétan a Silent Hunter sorozatból valóak a gépek, stb.
Vajon az a román csapat csinálja? Nem, lengyel csapat... Ubisoft teljesen leállt a sorozat fejlesztésével?
Utoljára szerkesztette: etniez, 2017.01.30. 22:14:50
Vajon az a román csapat csinálja? Nem, lengyel csapat... Ubisoft teljesen leállt a sorozat fejlesztésével?
Utoljára szerkesztette: etniez, 2017.01.30. 22:14:50
Van egy új játék sh6 szerű. Akit érdekell itt a link.
https://www.kickstarter.com/projects/1752350052/uboot-a-ww2-survival-sandbox
https://www.kickstarter.com/projects/1752350052/uboot-a-ww2-survival-sandbox
Sajnos a tudomásom szerint nem. Éppen ezért célszerû a periszkópont fejleszteni, mert jobb nagyítás -> szûkebb és távolabb lehetséges a célpont befogása. Viszont éppen emiatt nem tudom, hogy mi az értelme így a keresõperiszkópnak, ha úgy is mindig a támadóperiszkópot használja az ember...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Látom egy kicsit behalt a topik..:( A sorbaállás már megszûnt!!
Egy kérdés: a minimapon nem lehet célpontot kijelölni csak a periszkóppal?
Egy kérdés: a minimapon nem lehet célpontot kijelölni csak a periszkóppal?
Köszi. Meglett a hiba. A tûzróka vacakolt, képe elcsúszott és nem látszott a next gomb. Meg sok más sem. És nem adtam el a hajóm, sikerült összetörnöm a B-t. Még szokni kell de jó lesz ez.
Nem baj,legalább lesz kivel tolni,jó lesz ez.:)
Egyre rosszabb a helyzet, most már a sorok hossza eléri a 600 feletti számot, és a várakozási idõ közelít a két órához.
Azt ígérik, hogy az elkövetkezõ napokban lépésrõl-lépésre bõvítik a szerverkapacitást, és a helyzet normalizálódni fog.
Azt ígérik, hogy az elkövetkezõ napokban lépésrõl-lépésre bõvítik a szerverkapacitást, és a helyzet normalizálódni fog.
Én most 600. voltam a sorban,1 hónap és 27 nap múlva kerülök játékba.<#hehe>#hehe>
Jobb oldalt felül regisztrálsz a Uplay-re.
Forum-facebook-support de mit kell csinálni?
Sziasztok. Hogy kell eltüntetni a prologust, hogy tudjak valamit csinálni?
Megkezdõdött a nyílt béte, lehet hajózni. :)
Elsõ tapasztalatok:
-90-es sor most délben. :)
-Alapból van egy kis tutorial, nincs agyon bonyolítva.
-Kapsz egy IIA. és egy IIB. osztályú tengót. Ne add el a IIA osztályút, amíg nem vagy magasabb szintû! Én sajnos elkövettem ezt a hibát, így csak a IIB-m maradt meg, meg kértem egy szükség IIA-t (Auxiliary IIA, nem lehet fejleszteni).
-Az utánpótlás Prestige pontokba kerül alaphangon, az üzemanyag és lõszer is. Bizonyos mennyiségû utánpótlás persze rendelkezésre áll, de az nem sok.
-Három hajónak van helyed alapból (én itt követtel el a hibát, mert azt hittem, csak 2 helyem van).
-Pénzért (arany) lehet venni alapból akár milyen osztályt (per pillanat a II.A, B, C, D és a VIIA, B, C, C/41, C/42 és E van benne).
-A grafika visszalépés a Silent Hunter V.-höz képest, a beltér egy sima háttérkép, a külsõ nézet szintén egyszerûsítve van, az idõjárás és a tenger megvalósításánál is láttunk már sokkal szebbet...
-Egyszerre akár több hajónk is lehet kint a tengeren! Ebbõl fakad, hogy akár ugyan azt a konvojt is támadhatjuk több tengóval!
Elsõ tapasztalatok:
-90-es sor most délben. :)
-Alapból van egy kis tutorial, nincs agyon bonyolítva.
-Kapsz egy IIA. és egy IIB. osztályú tengót. Ne add el a IIA osztályút, amíg nem vagy magasabb szintû! Én sajnos elkövettem ezt a hibát, így csak a IIB-m maradt meg, meg kértem egy szükség IIA-t (Auxiliary IIA, nem lehet fejleszteni).
-Az utánpótlás Prestige pontokba kerül alaphangon, az üzemanyag és lõszer is. Bizonyos mennyiségû utánpótlás persze rendelkezésre áll, de az nem sok.
-Három hajónak van helyed alapból (én itt követtel el a hibát, mert azt hittem, csak 2 helyem van).
-Pénzért (arany) lehet venni alapból akár milyen osztályt (per pillanat a II.A, B, C, D és a VIIA, B, C, C/41, C/42 és E van benne).
-A grafika visszalépés a Silent Hunter V.-höz képest, a beltér egy sima háttérkép, a külsõ nézet szintén egyszerûsítve van, az idõjárás és a tenger megvalósításánál is láttunk már sokkal szebbet...
-Egyszerre akár több hajónk is lehet kint a tengeren! Ebbõl fakad, hogy akár ugyan azt a konvojt is támadhatjuk több tengóval!
megkaptam :)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Osztogatnak zárt béta kulcsokat.
Én még tavaly regisztráltam itt,
http://de.silenthunteronline.com/de
és most küldtek.
Belenézetem pár percre, de nem a régi színvonal csak egy flash-es játék... elsõre. :(
Én még tavaly regisztráltam itt,
http://de.silenthunteronline.com/de
és most küldtek.
Belenézetem pár percre, de nem a régi színvonal csak egy flash-es játék... elsõre. :(
Just do it :)
Visszatér a Silent Hunter sorozat, ezúttal a böngészõkbe szorítva. Wolfpack, Uboot, tonnavadászat ezúttal barátokkal.
hivatalos oldal
facebook

hivatalos oldal

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"