10 perc Ghost Recon: Future Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játszottál te valaha is valamelyik R6 játékkal? Ha másban nem is, de az elsõ 2 R6-ben ha nem volt taktikázás, akkor buktad a küldit. Ráadásul az AI is jó volt az akkori korhoz képest.
Végignyomtam a teljes R6 szériát, ami PC-re megjelent, meg a Ghost Recont is, most ezzel játszom, az R6 a maga korában stílusteremtõ volt.
Végignyomtam a teljes R6 szériát, ami PC-re megjelent, meg a Ghost Recont is, most ezzel játszom, az R6 a maga korában stílusteremtõ volt.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Azért Future Soldier,mert láthatatlanná tud válni a fazon?
"A kor szellemének és - vélt - elvárásainak köszönhetõen " kapunk ismét egy debil lövöldözõs játékot <#vigyor1>#vigyor1>
A két advanced warfighter epizódban vérlázító volt az AI. Meg, hogy nem volt mentési lehetõség, puff meghaltam, mindent kezdhettem elõlrõl...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Aztán minek alkalmazzunk bármiféle kifinomult taktikát, ha a játék maga nem kényszerít rá? Nincs értelme.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"A kor szellemének és - vélt - elvárásainak köszönhetõen a Ghost Reconban már nem lesz idõnk hosszú percekig tervezni a mozdulatainkat, hiszen egy "színtiszta" akciójátékot kapunk, melyben csak elõre kell haladni." - Amelyik játékban lett volna erre lehetõség abban nem volt rá szükség, mivel AI nem létezett egyik Ghost Reconban sem, és Rainbow Sixben sem. A SWAT-sorozatban igen. Lényegében végig lehetett szaladni taktikázás nélkül bármelyik említett játékon (SWAT-on kívül).
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?