11
  • seraph27
    ha én nem vagyok hacker és szeretném a bónusz karaktereket mit kell tennem?
  • FoodLFG
    jaja nevetséges az egész amit csinálnak. :D
  • csabipapo
    Hallottam annó,hogy úgy raktak rá bónusz dolgokat,hogy már a CD-n van,akkor ne csodálkozzanak,hogy valaki meghackeli és ne legyen naiv.
  • BrockSamson
    Ez a jovo. :D Nem keszitunk egy jatekot, majd keszitunk hozza kiegeket, hanem keszitunk egy jatekot es levagdosunk belole dolgokat, amiket kiegekkent eladunk. (ha ajandekba adtak volna a karaktereket, akkor is necces a dolog, mert amit megvettem, ahoz egeszeben ferjek hozza, ne ajandekozgassak nekem darabokban). Szoval fakkju.
  • Szefmester
    Ugyanmár.. ha nem tették volna rá a lemezre akkor kellett volna bérelniük egy két szervert hogy a játékosok le tudják tölteni. Még akkor is ha valami torrentszerű módon a játékosok egymástól is tudták volna tölteni (csak a tehermentesítés nevében) most pedig lám lám... a torrent ismét győzött és a világ újra megmenekült, nem hála a pindúr pandúroknak.
  • Pretorian
    Ennyire naiv szegény? Inkább akkor kellett volna csalódnia ha nem férnek hozzá idő előtt a tartalomhoz.
  • Old PS Fanboy
    Istenem, hogy én mennyire sajnálom őket!:D
  • Guren
    protip: legközelebb ne tegyék rá előre a lemezre.
  • alien47
    Le akarta húzni a játékosokról vagy 100 újabb bőrt. Meg is érdemlik, hogy feltörték!

• FoodLFG
    :(
  • Sippie
    Ha pénzes DLC_ként akarták bevetni akkor meg is érdemlik, hogy feltörték.