11
-
seraph27 #11 ha én nem vagyok hacker és szeretném a bónusz karaktereket mit kell tennem?
-
FoodLFG #10 jaja nevetséges az egész amit csinálnak. :D -
csabipapo #9 Hallottam annó,hogy úgy raktak rá bónusz dolgokat,hogy már a CD-n van,akkor ne csodálkozzanak,hogy valaki meghackeli és ne legyen naiv. -
BrockSamson #8 Ez a jovo. :D Nem keszitunk egy jatekot, majd keszitunk hozza kiegeket, hanem keszitunk egy jatekot es levagdosunk belole dolgokat, amiket kiegekkent eladunk. (ha ajandekba adtak volna a karaktereket, akkor is necces a dolog, mert amit megvettem, ahoz egeszeben ferjek hozza, ne ajandekozgassak nekem darabokban). Szoval fakkju. -
Szefmester #7 Ugyanmár.. ha nem tették volna rá a lemezre akkor kellett volna bérelniük egy két szervert hogy a játékosok le tudják tölteni. Még akkor is ha valami torrentszerű módon a játékosok egymástól is tudták volna tölteni (csak a tehermentesítés nevében) most pedig lám lám... a torrent ismét győzött és a világ újra megmenekült, nem hála a pindúr pandúroknak. -
#6 Ennyire naiv szegény? Inkább akkor kellett volna csalódnia ha nem férnek hozzá idő előtt a tartalomhoz. -
Old PS Fanboy #5 Istenem, hogy én mennyire sajnálom őket!:D -
#4 protip: legközelebb ne tegyék rá előre a lemezre. -
alien47 #3 Le akarta húzni a játékosokról vagy 100 újabb bőrt. Meg is érdemlik, hogy feltörték!
-
FoodLFG #2 :( -
#1 Ha pénzes DLC_ként akarták bevetni akkor meg is érdemlik, hogy feltörték.