12
-
vakondh #12 Nyilván arra értette, hogy kijelentették, nem történt becsapódás. Ebből a képből azért valószínűleg nehéz kivenni, hogy egy 20 forintos nagyságú meteorit vagy űrszemét, nem lyukasztotta-e át...
-
gforce9 #11 Mivel a műhold kamerájának optikája gyaníthatóan 700 km-es távolságra van kihegyezve(ilyen magasan kering és a földet nézegeti) én azon csodálkozok, hogy ilyen jó kép sikerült. 100km-ről egy a földi viszonokhoz képest nagyongyors tárgyról. -
theCREATOR #10 Szerintem Észak Kórea lőtte le, támadjuk meg.. De minimum iráni hackerek voltak! -
#9 Mutass egy kamerát, ami egy ilyen sebesen száguldó dolgoról 100 km távolságból ilyen részletes képet készít úgy, hogy nem is erre tervezék.
Miért van az, hogy műszaki analfabéták ilyen nagy arrcal kérdeznek be..? -
Cef #8 Ez az a remek kép, mindenhol ez van fent.
"ezt a földi célpontok nyomon követésére tervezték, nem egy másik, felette átrepülő műhold lefotózásához"
Valószínűleg ez az oka, hogy ilyen lett a kép, a kameráját nem ennyire közeli objektumok fényképezésére tervezték. Bár a lényeg azért elég szépen kivehető rajta. -
alien47 #7 Én nem értek valamit. Amennyiben a Pleiades remek kamerával van felszerelve és a redak képek is jól sikerültek "Fraunhofer Intézetnek a kiváló földi radar képekért" akkor mi a csudáért egy pixelhalmazos képet raktak be ebbe a cikkbe?
Hol az a remek kép a műholdról?
-
karesz6 #6 Benne lakik Gyurcsány Ferenc és egy ultrakommunista kolónia akik miután már nem tudtak eleget lopni megsértődtek és kiköltöztek a világűrbe. -
Cef #5 Nem csak kamera van rajta. Wikin megtalálható a teljes lista. -
Deus Ex #4 Öö, azt tudja valaki, milyen műszer miatt kellett ekkora műholdtest? Ezen elvileg nincsenek olyan nagy fókusztávolságú kamerák.. vagy de? -
Shiny Copperpot #3 Egyezség! -
#2 Hát ez gáz. 70 km tényleg alig 100... -
#1 "Nagy űrt hagy maga után az Envisat"
Hát ez elég olcsó szóvicc volt