Üvegbõl vannak a Mars sötét területei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Homokot találtak a Marson.
Le vagyok döbbenve a meglepetéstõl. :-)
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
http://www.youtube.com/watch?v=rJbmyvwNadI
vagy
2.,,Amit fel lehet találni, azt már mind feltalálták.” Charles H. Duell
Hogyha a tudomany nem ebbe az iranyba haladt volna, ki tudja...mai napig oket idezgetnek.
Ugyhogy ne bizonygassuk a bizonyithatatlant.
Visszaterve a regi temara annyi ervoel lehet elet a marson vagy a pluton is. Ti voltatok ott? Lattatok, hogy van/nincs? En oda jutottam, hogy nem hiszek sem a konteosoknak, sem a hivatalos bejelenteseknek. Attol fuggetlenul alkotok egy nekem tetszo velemenyt, de a tobbit hiszem ha latom.
Csak marha unalmasnak tartom már, hogy bármilyen Nasa, vagy ûrkutatással kapcsolatos cikk alatt megjelennek a konteós istenbarmai. Akik (tisztelet a kivételnek) lófaszt se értenek a témához, csak terjesztik a marhaságot, mert az logikusan hangzik. Ezek tipikusan a körlevél tovább küldõ emberek a közösségi oldalakon.
Egy ideig szórakoztató a belsõ földben élõ gyíkemberekrõl olvasni, meg légkörökrõl és óceánokról a Holdon/Marson, továbbá az intergalatikus szövetségrõl, majom+ember dns-bõl kitenyésztett evolúcióról, és a beépült "szürke" idegenekrõl az USA kormányában, de azért egy idõ után már unalmas.
Bár, azért bevallom, hogy amikor egy két tehetségesebben repostoló sg fórumozó leoltja õket a francba, azt nagyon tudom élvezni! <#eplus2>#eplus2>
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?
Nem tudom osszeeggyeztetni a rolad alkotott kepet egy allatmentovel/vedovel/gondozoval.
Es kell vigyazni a pofonfaval...egy kis ideig nyekereg meg ropog, ellenall. De utana derekbol torik.
Es igazad van. Tenyleg sokmindenbe sokat elemeselnek/tek. Probalok okulni beloluk.
A személyeskedéseid meg nem engem minõsítenek!
Ha már a tanácsoknál járunk: Tanácsolom neked, hogy szállj le a földre, és ne szopj be minden marhaságot amint az interneten az úgynevezett "szakértõk" terjesztenek. Egy pontig igazak az összeesküvések. De ez kimerül az anyagi érdekekbõl szövetkezõ cégbirodalmakban, a kartelezésben, a korrupcióban. Tovább nem szól ez a mese, csak azoknak, akik szeretnek elrugaszkodni a valóságtól!
Na pacsi!
Amugy le a kappal eloted, ha valoban az allatmenhelyen tevekeykedsz (remelhetoleg az allatok javar is )
En is probalom tamogatni anyagilag oket, mivel szabadidovel en sem bovelkedem.
0-24 órában sajnos nem áll módomban a sg.hu-n tevékenykedni, ugyanis 2 munkahellyel is rendelkezem, továbbá igen aktív önkéntes vagyok állatmenhelyeken, és ezenkívül még a kis családom is rám vár. Nem mintha magyarázkodnom kéne neked. De a hozzászólásaid hasznosságából ítélve, gondolom magadból indultál ki...
Általában az konteóhívõk azok akik mérhetetlen sok szabadidejûbõl adódóan faszságokat hordanak össze-vissza, és röhögtetik a sg.hu fórumozóit...
<#nevetes1>#nevetes1>
Mint ahogy te is!<#taps>#taps>
De könnyekig meghat az aggódásod! <#mf2>#mf2>
\"A vallást, mint a nép illuzórikus boldogságát megszüntetni annyi, mint a nép valóságos boldogságát követelni.\" Karl Marx
Ez produkalta a retroreflekcionak nevezett fenyjelenseget, amely a fenyvisszaverodes merteket meri. Ebbol kerekitett a media uveghegyeket.
Alittolag R.Scott es M.Worden az apollo urhajosai juttattak a foldre holdport, amibol megallapitottak, hogy vulkanikus uveggolyocskakat tartalmaz. Elvileg osszefuggo cikket kellett volna a 2-bol kovacsoljanak, hogy legyen egesz a kep.
Megprobalom belinkelni az eredeti kepet a holdporbol nyert uveggolyocskakrol.
Egyesek szerint Hitler még a mai napig életben van, bár olyat is hallottam az idegenektõl, hogy nemrég elhonyt egy heveny marsi influenzában, igaz ezt a hírt még a Földi Blogok nem erõsítették meg internet szerte, tehát ne vegyünk rá mérget.
Amint a konteós oldalakon kinn lesz fõcímként, akkor azt hiszem hivatalosan is halottá nyilváníthatjuk.
Asszem ledõlök kicsit furán érzem magam.<#csodalk>#csodalk><#nyes>#nyes>
Mekkora divat itt a configra verni...
Ime egy megjobb kep.
Itt az eredeti kep...a fenti csak 1 toredeke a kepnek.
Amugy ez mar kb. egy haromhetes hir, de erdekesnek tunik.
Kéjük a nyugtatókat és a popcornt illetve az üdítõitalokat elõkészíteni!
<#crazya>#crazya>