19
F1 Manager
-
Artemus83 #19 Sziasztok!
Egy kis segitségek kérnék a játékkal kapcsolatban.
Miként tudom beállitani az autot a versenyre? Vagy, honnan tudom meg, hogy egyáltalán jo irányba állitom? -
garadas20 #18 Megnéztem, elég bénácska, de lehet vele tolni. Nekem is lefagy néha, gondolom orvosolják majd. -
Wlanseraf #17 Mivel megfagy mint a szar:D -
#16 Vélemények a játékról esetleg?
Külföldi fórumokon azt mondják, hogy a 2010-es sokkal jobb volt. -
Wlanseraf #15 Fagyásra semmi???? -
#14 Igen de egész pofásnak tűnik én regisztráltam is a zárt bétára:)
Carlosnak a link ehun ni:) -
Wlanseraf #13 Az valami online móka lesz nem?:) -
#12 linket pls. -
#11 Már nem kell megtaláltam:) -
#10 Na, Codemasters csinál F1 manageres játékot??? Nem is tudtam! van valami link? -
#9 +fav, otthon megnézem. -
Drend #8 Sziasztok!
Egy ilyen linket találtam, bár ez még a 2010-hez van:
http://forum.kalypsomedia.com/showthread.php?tid=4493
Talán használható... Ám ha valaki tud jobbat, én is szívesen látnám! :) -
#7 Az előbb lefagyott. De eddig jobban tetszik mint az eddigi részek. Meglátjuk a codemasters mit fog alkotni, azt is várom erősen. -
Wlanseraf #6 Holnap jelenik meg:D neked nem fagy? -
#5 Ha talál valaki modot ami kicseréli a kamu neveket eredetiekre belinkelhetné. -
#4 én meg a mekivel a mezőny végén kullogok,rákell még érezni a setupolásra -
Wlanseraf #3 Nekem a virágbolti fagy:D -
Srep #2 Eddig hogy tetszik? -
#1 Ma szedtem le a virágbolti verziót, megnézem milyen.
A Kalypso Media amely elsősorban manager játékok készítésével foglalatoskodik, bejelentette soron következő legújabb készülő szoftverét, a Pole Position 2012-t!
Már korábban is voltak kevésbé sikeres próbálkozásai a fejlesztőknek ezen a területen, de állítólag ezúttal számos új ötlettel kívánják felturbózni az idei év F1-es manager játékát!
A játékban egy komplett versenyistálló menedzselése lesz a feladatunk, ahol a fejlesztésektől kezdődően, az autó összeszerelésén át, gondoskodnunk kell a lehető legjobb versenystratégiák kidolgozásáról is, hogy aztán harcba szállhassunk a győzelmekért az autosportok királykategóriájában.
Teljes mértékben testreszabható versenyzők
Több mint 100 bevethető fejlesztés a versenygépekhez
Az alkalmazottak kezelése is gyökeresen módosul
Továbbfejlesztett infrastruktúra, szélcsatorna, különféle épületek bevetése
Egyedi edzésprogram elkészítése a versenyző számára
Kibővített setup lehetőségek a legjobb köridők elérése érdekében
Az új szoftverre már nem kell túlságosan sokat várni, hiszen nagyjából az F1-es szezon rajtja után egy hónappal, azaz áprilisban fog megjelenni a Pole Position 2012!