2514
  • tutituti
    én minap vittem el a feléig.Mert hangulatban nagyon jó.
    TDU2-t megvettem.Háááát...más kategória mondjuk.
  • Bronx South
    Ha nagy kocka lennék pótolnám de nem fér bele az időmbe. TDU2, GTA IV DLC-k, Max Payne 3, Deus Ex ami így hirtelen eszembe jutott, szal nem unatkozom.
  • arty
    még pótolhatod, nem tűnt el a játék :)

(én épp most játszom - játszanám, ha nem lenne szervízben az alaplapom, anno 33% körül abbahagytam, pedig nagyon bejött, most van időm, nyomom tovább)
  • Bronx South
    Ráadásul egyre sűrűbben látok (újra), ez fontos.
  • Bronx South
    Hajrá hajrá ! Nálam sajnos a Most Wanted kimaradt, bánom amennyi jót olvastam róla, de ezt mindenképp várom ! És remélhetőleg nem egy 4 órás játékmenetet kapunk, hanem egy jól összerakott történetet, változatos tuningokat etc. Ráadásul egyre sűrűbben látok Underground 2 style autókat itt pesten is, különböző kittek, neon az alvázon etc, és ugye minden ilyesmi az usaból jön, az NFS -ek meg az aktuális divatra épülnek nem véletlenül. Most egy MW jövőre meg egy Underground 3.
  • pxxl
    ùgy érted beírtak egy blur 200 sort a graf sciptbe? xDD
  • tutituti
    http://www.demonicplayer.hu/?post=e3-2012-need-for-speed-most-wanted-bejelentes-az-e3-on
  • janihunk
    Ha ha xd X360 ra legalább normális kis grafó tuningot kapott verzió van.
  • szabii98
    Ha kiadják Most Wanted néven, és olyan lesz mint az Undercover pl, akkor számomra minden téren felejtős az EA.
  • Bullitt
    Hát, mostanság már nem menő számozni semmit. Ugyanakkor szerintem betesznek ott egy kettest, elvégre az eredeti még élénkebben él az emberek tudatában, mint a Hot Pursuit tette korábban. Persze simán meglephetnek, de jól össze fogják kavarni a PS3-asokat pl., mert arra most adták ki az eredeti MW PS2 portját, 10 dolcsiért. :D
  • gosumofo
    pofátlanok lesznek és 2-es nélkül lesz most wanted? :D
  • Bullitt
    E3-on bejelentés esedékes.

Ja és korábbi, de Criterion álláshirdetései között van pár érdekes.
  • ntex
    Gratulálok
  • janihunk
    xd
  • janihunk
    Egy kép jöhetne már.
  • arty
    nekem 8 óra felett volt a végigjátszás, ekkor feloldodott csomo egyedi esemény amibe még kb ennyit bele lehet tenni...

és ahoz képest nagyonis változatos a táj, hiszen nem körpályán vagy kisvárosban megyünk :)
  • ntex
    Semmi baj nincs a tuninggal. Egyrészt nem kötelező pl SHIFT-ben sem, mert ha alap kocsival állsz ki versenyezni a gép autói is csökkentett képességgel indulnak, hozzá igazítja az autók teljesítményét így nincs handicap. Simán lehet nyerni alap kocsival is bármelyik versenyen. Szóval a tuning igazából csak a tartalmat növeli, játékmechanikai jelentősége nincs túl sok, mivel ha a te autód teljesítménye - kezelhetősége nő akkor a gép is ugyanezt teszi az ellenfelekkel.
  • Ryder62
    Sztem is jó volt a Run. Hosszú évek óta az első nfs aminek volt egy kis hangulata. Csak sajnos eszméletlen rövid és a pályák gyorsan ismétlődnek.

Ha hasonló nfs-ek jelennének meg csak mondjuk 30-szor hosszabbak lennének és megfejelnék európai pályákkal is, esetleg autókázhatnánk ázsia útjain is az maga lenne az álom.

Most Wanted 2 is jó lenne az volt az utolsó igazán értékelhető darab.
    Mondjuk az ilyen tuningolós gyökérségtől már falnak rohanok szóval egy underground 3-at élből elvetek.
  • arty

mindenkitől elnézést az ocsmányságokért!

(szvsz a The Run nfsebb volt bármelyik nfsnél az első rész óta... najo, a qte-s átvezetőket hagyjuk)
  • arty
    felejtsd már el ezt a baromságot...
  • ntex
    +FAV

Azért poén, de az Undercover eredetileg Most Wanted 2 néven jött volna ki, a játék fájljai között lehet is rá utalást találni, de gondolom a fejlesztők is rájöttek a végén hogy ultragagyi lett így inkább átnevezték Undercoverre :D

Csak ne fosbit motorral jöjjön... Azt csinálják csak FPS-ekhez. Versenyautós játékhoz túl optimalizálhatatlan
  • Axl Rose
    Várós, mert a MW-el annyi órát elbasztam, hogy ihaj :-)

Rendőrök, meg a pályák, kicsit is elvétetted az "ideális ívet" megb@sz6ad az egész versenyt. Utolsó 10mp-ben jött egy felüljáró oszlop és annyi. Billentyűzet repedt, egér tört.

Testvérem 2 billentyűzete bánta a gamet :-)
  • Bullitt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Írtam amúgy a svájciaknak tegnap, hogy adjanak már több infót, meg hogy melyik platformokon lesz, erre visszaírnak ma, amikor már levették, hogy "csak találgattak a játékvilágbeli pletykák alapján" és hogy "minden platformon lesz" (mert kérdeztem, h Xbox és PS3 is esélyes-e). Tegyük hozzá, hogy a "találgatás" már csak azért is hülyeség, mert eddig semmilyen MW2 pletyka nem volt.

• pxxl
    én kb 10 percig bírtam azt a powerup-os fost :D:D
  • Gibor
    Utobbiakat nem ismerem, mw után leálltam az egészről, egyedül az NFS World el szoktam néha napján játszani.
  • pxxl
    igen, nagyjából innentől kezdett zuhanni az nfs színvonala...
  • Gibor
    Számomra az MW első része volt a legnagyobb NFS csalódás, UG2 után képesek voltak egy ilyen leépített játékot kiadni... Ez a minden autó ugyanannyit megy meg gyorsul meg stb kicsit nagyon szarul sikerült egy katasztrofális sztori mellett.
  • pxxl
    nem válasz akart lenni a #7-esre :D
    más gondolatom lett volna oda...
  • pxxl
    remélem ebben már lesz 16:9-es felbontás
  • janihunk
    Egy biztos ha az öreg harcos felül akarják múlni, hát nagyon össze kell magukat kapni. Mert az MW egy olyan játék aki kicsit is szereti mai napig előveszi.
  • Bullitt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én is így gondolom... olyan nincs, hogy két webshop ugyanazzal szivat "véletlen" (bár a svájci szájton már április 16. óta kint van). De per pill nem létezik MW2 hivatalos álláspont szerint.
  • janihunk
    Vagy csak még nem akarják felfedni hogy ez lesz.
  • Bullitt
    EA-s forrás cáfolta nekünk az MW2 hírét... ez van.
  • ToCsEk
    ha lesz olyan jó mint a mw akkor én jó fogok szórakozni :)

• SLICK
    Hát várni fogom a gamet, bár a MW nem volt egy nagy eresztés számomra. Undergorund 2 jobban bejött az újabb NFS szériák közzül.. Azóta csak a két Shift rész az ami igazán odavert.
    Egy részletes tuningolós bárhogy testreszabhatós Undergroundot is megnéznék már...
  • gabo91
    Underground 1+2 óta nem igazán volt normális nfs. Egyszer a név miatt mindegyiket végigpörgettem. Most wanted nem lett volna rossz, csak a sok rendőrös fogócska már idegesítővé vált. Run igaz, hogy rövid de elvoltam vele mint befőtt. Pro street, shift nem tetszett. (shift 2-vel 2 percet játszottam) undercrover lehetett volna jó, de annyira alsó kategóriás hangulata volt, hogy az fáj. Béna üldözések benne, autólopás.
    Régóta vártam már hogy legyen ismét egy szabad stílusú illegális versenyzésen és tuningon alapuló játék.
    Viszont remélem itt maradunk a hétköznapibb autóknál, mert falra mások attól hogy mindig ferrarik meg veyronok kergetőznek.
  • Prince23
    Majd fognak jönni oylan íhrek belőle:

"A NFS MW2 futtatásához Origin szükséges" címmel :D
    ez mondjuk nem is hír, de figyeljetek oda, sokan még kommentelni is fogják, hogy " Buzi EA " meg "Rohadjanak meg hogy Origines ":D
  • DIESEL DOG #22
    Ha igaz, akkor nagyon várós... ideje volna már egy igazán jó NFS résznek... :)
  • Totti5
    Amíg átlag 6-10 milliót eladnak minden évben nem hiszem hogy bármire is rácsodálkoznának. Amúgy meg a Citeron csinálja, akkor 100% hogy apait anyait beletesznek és kiváló lesz minden téren.
  • Totti5
    rohattea, miért nem DLC lesz?