James Cameron szerint a T-800-assal kell foglalkoznia az új Terminátornak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem ebből kettő van meg, a másik kettőt vagy kölcsönadtam vagy nem is volt meg csak haveromnak?..de a lényeg, hogy tényleg baromi jó könyvsorozat volt.

The Matrix has you...

shaddam
Ja. Az andy vajna féle kontárok megrohasszák a régi nagy neveket.Dobó katát akarta berakni a t3-ba brr.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Nem ötleteket kell adni, hanem sohasem kellett volna kiengedned a kezeid közül a Terminator saga-t, te pöts!

És persze Kornya Zsolt is...
Azt én is megnézném, örök klasszikus 😄

http://www.youtube.com/watch?v=8pUrsUORF4Y
Ráadásul magyar a szerzõje Nemes István.
http://caldwell.karcolat.hu/markwilson
Én azt nézném meg amikor az ókori Közel-keletre megy vissza, és Judást lelõvi egy shotgunal, majd feltámad, erre újra lelövi 😄DDD Óriási film lenne 😄

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

"James Cameron nem fog ismét Terminátorozni" . Ennyi.
Sziasztok!
Mindkettõtöknek igaza van, és mindketten tévedtek is 😊 amirõl beszéltek, az egy kvadrológia (remélem jól írtam, szóval egy négy kötetes történet).
A kötetek címei sorrendben:
Terminator - Démon a jövõbõl
Terminator - Orgyilkos
Terminator - A gólem
Terminator - A leszámolás
Valóban kivételesen jól sikerült sorozat, klassz a történet. Kollégista voltam, mikor megjelent, mi is alig tudtuk letenni, hangosan felolvastuk, hogy egyformán haladjunk a történetben 😊
Nem annyira kiderült, hiszen sosem titkolták, hogy pár magyar srác írta, annak idején egy csomó licencet loptak így, még nem volt szigorú a szabályozás. És milyen jól tették. Nem túl igényes ponyvák voltak ezek, de fantáziadúsak és élvezetesek.
De nem arról derült ki,hogy egy magyar srác írta és emiatt odakint nem is ismerhetik a történetet?
Meg ennyi erõvel mehetne tovább a történet Reese-ékkel is egészen az idõutazásokig..
Sztem tévedsz. A könyv címe: Terminator - A pusztítás démona (Mark F. Wilson írta)
Igen, voltak gondok, és rossz helyre érkezett 😊
A könyv címe: Terminator - A gólem

Én legszivesebben annak a konyvnek a megfilmesiteset neznem meg amelyben a keresztes haboru sujtotta kozelkeletre kerul vissza a T-800 egy anomalia miatt (demonidezes).
Nem tudom mi volt a cime a konyvnek de annak idejen nem tudtam letenni.