432
Space Station 13
  • sirdond
    #432
    :)
  • Aquir
    #431
    Jah, lényegében amíg nem ismered az egész játékot, kaotikusabbnak/izgalmasabbnak hat az egész amit látsz belőle. de attól még vannak jó fordulók:)
  • polux
    #430
    +1
    Nálam is a kedvencek között! :)
  • cleric
    #429
    +1
    Még mindig benne van a kedvencekben. Olvasgattam a történeteket itt, aztán egyszer kipróbáltam a játékot. Hát, a történetek jobbak voltak :)
  • tutituti
    #428
    Kár hogy ennyire elhalt a topik. Marha jó volt a történeteket olvasgatni :)
  • sirdond
    #427
    hahaha

  • Aquir
    #426
    ez meg enyhe wtf

  • Aquir
    #425
    itt vonatozásban eléggé elvoltunk:)


    Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.07.01. 04:12:53
  • Aquir
    #424
    cool:)
  • Zero001
    #423
    Fun fact: ha egy abductort majommá változtatsz, majd vissza, akkor ember lesz belőle. És onnantól kezdve még ha ki is szabadítják, nem tudja használni az alien eszközeit.
  • Zero001
    #422
    Igen, én is észrevettem, azt hittem valami baj történt vele. Próbáltam becsukni az ajtókat amikor nincs benne senki, meg ilyenek, de nem, stabilan fogy belőle az oxigén. Le is tettem róla hogy CMO legyek. Legutóbb egyébként a toxin laborból kértem két O2-t, az közelebb volt.
  • Aquir
    #421
    úgy tűnik medbay cyro már nem bírja ki két canisterrel, atmos pótolhatja időnként az O2-t :)
    Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.05.18. 18:50:39
  • Zero001
    #420
    Na most megint kicsit túlzásba vittem, szünet jön megint.

    Rájöttem, hogy akkor válik sokká a játék, amikor már csak az antag köreimre várok, és közben a normál munkát meg már unom. Megint kipróbáltam mindent, amit akartam, nem tudom magam lekötni egy két órás körben, még RDként se nagyon... Főleg, hogy elszaporodtak az abductor meccsek, múltkor zsinórban négy is volt. Az már sok, főleg, hogy jellemzően leveri őket a legénység. Múltkor pont asszisztensként vártam az új kört az érkező siklóban a spawnhelyen, ki voltam alttabolva. Hallom fülesen, hogy valami történik, visszaalttabolok, bilincselve alszom. Felébredek, két alien hulla körülöttem, meg egy másik asszisztens. Akkor spawnolt be, amikor épp engem próbáltak elrabolni, és megölte minkét alient egyedül. No comment...

    Na, szóval megint egy kis szünet jön részemről.
  • Zero001
    #419
    Eheh, igen az az RD én voltam. :) Rohadt ninja, a véremet akarta. Másodjára, a siklón nem tudta befejezni a melót, megmentett egy doki, őt meg meglincselték.

    Tegnap voltam RD rev körben, egészen fasza is volt a dolog, addig, amíg nem szóltak rádión, hogy az AIval szórakozik valaki. Odamentem uploadhoz, purgáltam, beraktam default asimovot, erre jött a HoS és pofán lőtt lézerrel. Aztán kiderült, hogy csak HoS ruhában lévő rev genyó volt.

    Meg volt egy adminok által szétcseszett kör is, az nem tetszett. Rögtön az elején kikapcsolták az áramot, aztán mikor lejárt az event, kikapcsolták megint, aztán két-háromszor random időközönként összekeverték hogy ki kicsoda, melyik karaktert irányítja, meg spawnoltak zombikat, alieneket, meg hasonlókat.
    Volt egy baltás gyilkos, fél állomás az ő vérét akarta, az egyik cserénél meg pont az ő testébe kerültem. Kinyírtam két zombit, aztán elkezdtem menekülni a lincselő tömeg elől. Aztán megint testcsere, bekerültem egy haldokló biztonsági őrbe, úgyhogy az nekem gémóver volt.
  • Aquir
    #418
    Atmosnál lecserélem a gázáramlásoknál az összes pumpot volumetric pump-ra, és megnyitom az O2+Plasma kamrákat is együtt, meg a heatert feljebb teszem a kimenő csövekre, az átmegy incineratorba, ott is le kell venni a pumpákat és már pörög is lassan maximum 106750W körülig. Bombákat régen Scientistként valahogy úgy csináltam ahogy a legalább 3 db canister 66%plasma-33%O2 keverék ég a chamber-ben, a maximum hőmérsékletet megvárva bele egy canisterbe, és azt a plasmát [ lehűtött oxigénre csatolni (előtte kiszívni O2 tankot portable air pumppal, utána meg még kipótolni teljes nyomású O2-tartállyal) ].

    Szerintem akkor volt az amikor a Wizard elbújt a Shuttle cargo részébe, amikor erről kiáltoztam akkor meg megvágta a ninja az RD-t fenn, én meg hardsuitban elkezdtem first aid kittel kezelni erre elhúzzák előlem aztán azért nyitottam ki a scannerből hogy a másik testrészét is ellássam :D A ninját levágták, a Wiz-re meg nem koncentráltak aki lenn volt ezért menekült meg.
    Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.05.12. 19:40:58
  • Zero001
    #417
    Azt hogyan csinálod? Plazmához nem értek. Én is próbáltam belőni a hamvasztót áramtermelésre, stabil 8000-et sikerült is elérnem vele. :P :D
    Ha vágod ezt a plazmatűz illetve bomba témát, írhatnál róla pár szót... Wikiben nincs benne az űberbrutál bombák készítésének módja, amit meg játékban mutattak, sztem az sem volt túl hatékony. Ahogy nézem azt szokták, hogy begyújtják a 2:1-es plazma-oxigén keveréket, majd ahogy ég, kipumpálják tartályba. Ezzel nekem csak az a bajom, hogy a tartályban is ég tovább a tűz, és igaz, hogy elképesztő hőmérsékletű, de kétharmad CO2 és csak egyharmad plazma. Aztán nemigen lehet a CO2-t kiszűrni.

    Próbálkoztam azzal, hogy tiszta plazmát pumpáljak át a tűz alatti csővezekékeken, de azzal meg a hőmérséklet maradt el nagyon az elvárttól.

    Szóval hogy van ez, hogy lehet igazán meleg tüzet csinálni, és elég meleg plazmát a bombákhoz?

    Ja, tényleg, voltam blob is, először a játék során. Hát az nagyon easymode. Nem látom, hogyan lenne esélye az embereknek. Néhány kockát tudnak leirtani, aztán annyi. Gyorsabban tudom pakolni a blobokat, mint ahogy ölik, és gravitáció nélkül ha megütök valakit, akkor odarántja a többieket is a környékről. Volt, hogy ugyanazt a kockát klikkelve kettő embert leraktam critbe, meg egyet lesebeztem úgy, hogy el kellett futnia, mindezt kb három másodperc alatt... Tényleg nem látom, hogyan lehetne kinyírni egy ilyet, főleg ha több blob is van.
    Ja, azon jót röhögtem, hogy én a gravitációgenerátornál váltam blobbá, a másik csóka meg a régi bárban, gyakorlatilag azonnal összetalálkoztunk, és tudtuk egymást védeni.

    Más. Kicsit teszteltem, mire jó a légy. Hát, semmire.
    Egyik meccsen gondoltam nem kell űrruha, kimegyek az elhagyott teleporthoz a szigetelt kesztyűért. Teleport beállít, belépek... Óbazmeg, elfelejtettem belőni a telecom teleportját a visszatérésre. Internals fenn volt, gyorsan kinyitottam az ott lévő két levegőtartályt, hogy ne sebezzen a nyomáshiány. Összeeszkábáltam a teleport konzolt, kézitelével ki onnan. Huh, majdnem critical. Yay, működik eez!

    Következő kör, eljátszom ugyanezt. Vissza teleport szobába. Majdnem crit, de sebaj, majd elmegyek medbaybe. Előbb még belövöm a tcomm teleportot. Belépek, kijövök légyként. Fuuuuuuuuuu..... 70 toxin damage azonnal criticalba rak, pillanatok alatt meg is halok. 10 perccel később jött egy borg, elvitt.

    Klónoztak, továbbra is légy maradtam. Magamba nyomtam egy tiszta SE-t, továbbra is légy. Próbáltam a saját UI-t és UE-t majomba nyomni, de a majom csak a nevem, meg az eredeti emberi formám vette át. A légység nem genetika.
    OK, akkor robolabor, augmentáljanak. Karjaim sikerültek, fejem próbálta a csóka lecserélni, de csak kaszabolt a szikével. Hiába állította be a lepedővel, hogy milyen műtét, a játék nem engedte. És mivel már egy augmentáció műtét el volt kezdve, nem is engedett a játék több testrészen műteni.

    Maradt volna az utolsó megoldás, hogy a képemre alakított majomember agyát kikaptam, az enyémet is ki kellett volna, kicserélni, és defibrillálni. De arra már nem volt idő.

    Ami még kissé zavaró volt, hogy már légy voltam, beléptem egy teleportba, és még egyszer léggyé változtam. Kinézeten már nyilván nem változtatott, de a toxin sebzést azért beadta kedves módon... Ez már tényleg a "köszi szépen" kategória, nettó szivatás. Ja, és ha jól értem, csak a nagy, fix teleportok változtatnak léggyé, a kézitele nem.

    Megint kezdek nagyon ráállni az RD szerepre. Már én érzem cikinek, hogy mindig én vagyok az, de hát ha más nem akar..? Három-négy konkrét melót is végezhetek úgy, teleporttal én vagyok a legmobilabb ember az állomáson, ha meg nagy gáz van, kérek egy lojalitás implantot meg néhány fegyver ütőszeget, aztán gyártok magamnak fegyvert. Na meg a kütyük is tök jók, éjjellátó meson szkenner nagyon fasza, mágneses csizmák, RCD, gyakorlatilag van bármi. Cserébe elég sűrűn vagyok célpont.

    Ja, igen, voltam ninjának célpontja! Az de rossz volt. :) Épp valami fegyvert akartam gyártani varázsló ellen, mikor hopp, 40 brute damage, stun. Földön fekve még 5 ütés, és már halott is voltam. Le akarta C4ezni a hullám, de megzavarták, elvittek klónozni. Sikerült, rohantunk a siklóhoz, be a pilótafülkébe. Hegeszteném be az ajtót, erre kimegy a kapitány meg a HoS. Becsukom, hegesztőpisztoly elő megint, erre látom, szikrázik az ajtó, ninja bevágta magát, megint két ütésből critbe rakott. De egy doki elcibált az elsősegélyhez, és megmentett, aztán elbújtam az egyik hullatárolóban. Ninja bebukta a küldetését, de a jó édes anyukáját, azt! :P :)
  • Aquir
    #416
    én mostanában atmos tech vagyok, tömítek lyukakat meg kimaxolom Atmost hogy önmagában 100000W-ot is generaáljon egyedül:) Láttam amikor blob voltál, de régen nem láttam már crew-nyertes blob kört.. (nuke nem számít..) főleg mióta több blob fajtát beletettek.. :D
    Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.05.11. 19:30:41
  • Zero001
    #415
    Volt egy rev kör is, revhead vegyész voltam. Az egyik legjobb kombináció. (Egyébként beigazolódott, hogy az antag választás megelőzi a munkaválasztást, detektív volt High-on, mégis vegyész lettem, és nem volt egyébként detektív, tehát biztosan én lettem volna az, ha nem vagyok antag)
    Kör elején egyedül voltam medbayben, úgyhogy elrohantam a HoPhoz teljes medbay hozzáférést kérni. Meg is kaptam, úgyhogy szépen kivettem egy injekcióstű-vetőt. Gyártottam pár liter klórhidrátot, cianid és mutagén tablettákat, meg vakuztam mindenkit, akit értem. Jött közben egy CMO, de szerencsétlen kb azonnal le lett verve amint megérkezett, meglőttem klórhidráttal, lenyomtam a torkán egy cianid és mutagén tablettát, aztán egy rev haver elvonszolta a szervízjáratokba.

    Közben kiderült, hogy forradalom van, a vezetők elvonultak a brigre. Mászkáltam kicsit, hogy átállítsam a lófráló lojalistákat, mikor látom, hogy a HoP szobája délről nyitva. Megyek a híd felé, látom a HoPot a hídon, megy a szobája felé. Gyorsan elrohantam, be a szobába, hátába egy klórhidrát injekció, megfordult, pofájába cianid injekció, futás. Pár rev haver berohant, és pépesre verte a fejét.

    Ennyit csináltam a körben, több vezetővel nem is találkoztam, aztán egyszer csak vége lett. Jó kör volt, megfelelően akciódús és még győztünk is.
  • Zero001
    #414
    Ez a léggyé alakulás egyébként tök kiment a fejemből. Régen is volt ilyen, akkor jót is röhögtem rajta, de most tök nem volt észben. Csak csodálkoztam, hogy 80% toxin sebzés, meg olyan gyenge vagyok, hogy nem tudok magamtól felállni a földről... Meccs végén meg egy changeling lenyúlta a genetikai adataim, és elkezdte léggyé alakítani az embereket.

    Ja, meg volt egy vicces abductor kör is. Detektív voltam, és volt pofájuk megtámadni science előtt a főfolyosón. Egyszer hozzámért az altatócuccal, mire beleeresztettem az egész tárat. Megbilincseltem, aztán elteleportált. A bilincsemet elvitte, az advanced batonját meg elhagyta.
    Aztán később jött egy szekus egy másik magenta kütyüvel, valami pisztollyal. Aztán még egy advanced baton is befutott.
    Kb teljes felszerelésüket elhagyták. Mikor kérdezte a HoP, hogy mi történik az állomáson, úgy foglaltam neki össze, hogy "valami lassú idegen invázió történik, idejönnek álcázva, szétrúgatják a seggüket, majd elteleportálnak"... :P :D
    Aztán mivel a kapitány és a HoS is agyhalottá vált, hívtuk a siklót. Három abductor csapat volt, összesen egyetlen embert sikerült elrabolniuk, aki meg megkapta az "érd el, hogy hívják a siklót" küldetést, ami sikerült is neki, keresztülhúzva az elrablók további terveit... :P
  • Zero001
    #413
    Jahj, nem megy ez most nekem mostanában. RD voltam, két gyilkolós célponttal és semmi mással. Egy darabig szerencsétlenkedtem, megtámadtam az engineer célpontom a szemétégetőben, de valami kurvanehéz kivetkőztetni őket az űrruhájukból újabban (nemrég bekerült a játékba, hogy csak a felső réteg ruhát lehet lekapni, a takart dolgokat nem), úgyhogy kiabálni kezdett rádión, jött egy szekus, és elvitt. Kicsit megpróbáltam kidumálni magam, és csak 6 perc briget kaptam érte.

    Úgyhogy B terv, vettem egy hacked AI modult, meg egy binary translatort, gondoltam hekkelem az AI-t és a botokat. Erre az egyik, túlságosan mindenlébenkanál tudós meglátott, ahogy legyártottam az upload számítógép elektronikáját. Mindegy, azért megépítettem, hekkeltem, elpusztítottam a hekkelt modult. Jöttek a borgok, elküldtem őket megölni a célpontjaimat. Az egyiket lefújták savval, borgizáltuk, kinyírták a másikat is, hívták a siklót. Én a sok teleportálgatástól légyemberré változtam és brutálmód lesérültem, medbayben összekapartak. Három perc lett volna a siklóig, bementem robolabba összerakni egy medibotot, utánam jött a kis genyó tudós, megtámadott és lenyomott. Hívtam segítséget binary csatornán, jött is a borg... és letartóztatott.
    Valaki megpróbálta kártyára tenni az AIt, feltűntek neki a hekkelt törvények, resetelte, a borgokat is, úgyhogy rábasztam, de rendesen, a sikló piros részén, bilincsben értem haza.

    Volt egy aranyos detektíves köröm is, megoldhatatlan dilemmával, IC és OOC értelemben is. Harc a xenolaborban, odarohanunk. Erre ott vár minket két tökegyforma gyíkember, egyik lesebezve 20%ra, mindkettő állítja, hogy ő az ártatlan. IC eléggé WTF esemény, hogy mitől lehet kettő egyforma karakter. OOC meg tudom, hogy létezik changeling, de az sem segít sokat, mert vagy DNA kivonó tüske+átváltozás, vagy transzformáló tüske. Tehát még OOC tudással sem egyértelmű, hogy az átváltozott csóka a changeling, vagy az áldozat.

    Nem is derült ki a végére, viszont legalább a HoS is belépett a klubba, ő is megkapta a gyíkember DNSét.
    Legközelebb ling leszek, elkezdek majd szórakozni ezzel... Antagként mindig rákoncentrálok a feladatomra, ritkán kezdek idétlenkedni. És ez hiba.
  • Zero001
    #412
    Tegnap mi volt... RD voltam, elkaptak egy changelinget, lehozták nekem xenolaborba. Beraktuk a pajzs mögé, aztán elkezdtük etetni majoból csinált emberekkel.

    Kétszer volt hogy ki kellett engednünk hogy megvédje a seggünket, aztán visszament szépen a helyére.
    Végül elengedtük, de bebukta a küldetését.
  • Aquir
    #411
    Ebben én sem vagyok biztos, de talán minden frissen gyártott borg ugyanazt kapja, mivel becsatlakozáskor egy második borg is engedelmeskedett legutóbb malf AI-nak, más helyzetet meg még nem láttam..
    Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.05.09. 01:04:19
  • Zero001
    #410
    Te szoktál játszani AI-t. Mi van akkor, ha egy borg slaved, de nem lawsynced, az AI meg malf? Elvileg követnie kell az AI utasításait, de nem kapja meg a 0., gyilkolós törvényt?

    Vagy hogy van ez?
  • Zero001
    #409
    Az augmentáció úgy néz ki, hogy még ráadásul tűzálló is. Valaki a menekülőszárnyban épített 5 plazma szobrot, begyújtotta őket, én meg simán átsétáltam a tűzön, égtem meg minden, aztán miután eloltottam magam, néztem hogy 0 burn damage. Lehet, hogy hosszú távon kiég, majd még tesztelni kell, de úgy néz ki rövid távon teljesen jól bírja.
  • Zero001
    #408
    Kétszer is célpont voltam ma, egyszer a közelembe sem kerültek, most meg a siklón támadtak meg az utolsó fél percben, és az augmentációk miatt pont nem tudtak megölni annyi idő alatt. Jót röhögtem, ahogy próbált kaszabolni, és fémes hangja volt, az idő meg szépen fogyott. Kb megérkezés utáni 4. másodpercben haltam meg. :P
  • Zero001
    #407


    Greentext. Könnyű volt, a célpont agyhalott. Felfeljlesztettem a technikát, gyártottam egy autolathe-t, azzal egy RCDt, sikló előtti utolsó percben emaggoltam magam engineeringbe, kidobtam az agyhalott csókát a szingularitáshoz, aztán haza. Sima ügy.
  • Aquir
    #406
    jó tudni:)
  • Zero001
    #405
    Na az is újdonság volt nekem, hogy a teljes test augmentáció űrállóvá tesz. Nem sebez a nulla nyomás meg a hideg. Lelassít ugyanúgy a fagyás, de nem bánt.

    Úgy sikerült ez, hogy RD voltam varázslós körben, kifejlesztettem a kézi lézerágyút, kértem lojalitás implantot és rendes tűzvezérlőt a fegyverbe, átoperáltattam magam, beültettettem az anti-drop implantot és a medical hud implantot, szal full teljes kiborggá fejlesztettem magam, és elindultam a varázslóra vadászni. A lézerágyú nem fért be egy normál zsákba, úgyhogy csináltam egy bag of holdingot is.
    Azt felejtettem el, hogy a kézitele nem szereti a bag of holdingot, úgyhogy egyszer amikor használni akartam, össze-vissza pakolászott az állomáson, majd ki az űrbe, ahol meg lemerült.
    Aztán meglepődve tapasztaltam, hogy nem fáj az űr. Szépen lassan körbesétáltam az állomáson és visszajöttem a menekülőszárny zsilipjén.

    Agyi implant előtt nagyon nem árt egy fejcsere egyébként, az agyműtét vagy 70 brute-ot sebez és erős vérzést okoz, és az implant beültetése nem gyógyít vissza, mint a robottestrész beültetés, szóval még a sikeres műtét után is simán bele lehet halni. Lecserélt fejjel viszont csak három gyors hegesztés a fejen, és már kész is, 100% HP.
    Ja, és a genetikalaborban a majmokból csinált embereknek nincs vércsoportjuk, bárkinek adhatnak vért, mintha O- vércsoportúak lennének.

    Ehhez kapcsolódóan: nem árt, ha a karaktereknek AB+ vércsoportot állítotok be, hogy bárkitől vehessetek vért. Egyszer majdnem kinyírtam magam, mikor magamba toltam A- os karakternek A+ os vért...

    A vérhiány meg egyébként úgy működik, hogy ahány százalék vér hiányzik, kb annyi fulladás sebzés folyamatosan van, és nem múlik el, amíg a vér vissza nem szerződik/termelődik. 80%nál már idegesítően halványul-világosodik az egész képernyő, alatta rendszeresen elájul a karakter(lehet, hogy csak futva, és a séta segít), és kb 50% alatt már fel sem ébred magától.
  • Zero001
    #404
    Volt egy failtor CE kör is, a detektívet kellett kinyírnom, meg egyedül lépni meg a hajóval. Tettem egy singularity beacon-t a brig mögé, feltúrtam a részecskegyorsítót. Amikor elszabadult, káromkodtam rádión, hívattam a siklót.

    A kijáratnál frankón be voltak boltolva a kijáratok, körbementem és emaggoltam őket egy kupac ember szeme láttára. Sajnos túl hamar, volt idejük szétszedni mire megjött a hajó. Azért persze emaggoltam az indítókonzolt, de beözönlött egy csomó ember, a hajóhídra is, és meglincseltek. Volt azért aranyos pillanat, mikor az RD kiszállt a ripley-jéből, én meg beugrottam a helyére, de hamar szétverték azt is. Aztán az RD a beérkezés előtt kb 15 másodperccel kifosztott, így meglettek neki az állomás tervei a küldetéséhez.

    Meccs után kiderült, hogy a célpontomat persze nem, de két másik árulót azért sikeresen kiiktattam a szingulóval...

    Szóval ez így nem pálya, erre nem lehet alapozni kört. A szinguló beacon 14 pont, amellé pont elfér egy emag, ami így együtt is kevés egy nyert körhöz.

    Nagyon ideje lenne megtanulnom hatékonyan harcolni, nem állapot ami van...
  • Zero001
    #403
    Hétvége nem az én időszakom, alig jutok antag pozícióba.

    Voltam egyszer shadowling, borzasztóan szerencsétlenek voltunk, össze-vissza szerencsétlenkedtünk az elrablásokkal. Az sem segített, hogy asszisztens voltam, nulla hozzáféréssel. Fel-alá rohangáltam feleslegesen a folyosókon, nagyjából soha nem kerülve olyan helyzetbe, hogy elkaphassak valakit. A végén megdöglöttem, mert a szervízjáratokban is van lámpa... Szánalmas volt.
  • Aquir
    #402
    https://tgstation13.org/wiki/Game_Mode
  • MitsuMishi
    #401
    Mi volt ez a gang mode az előbb? Én nem is láttam még ilyet :D
  • Zero001
    #400
    Uhh, mekkora fail, szégyellem magam. Changeling, megeszem az atmosz techie haveromat, és kb rögtön lebuktat a suit sensora. Elmászkálok, dorms, alvó asszisztens. Elkezdeném enni, felpattan, lesokkol, agyonver, legibbel séfnél... Izé, elbambultam... :P

    Köv kör, még megy, tudós vagyok, elindulnék toolbeltért, kékhalál, visszajövök, kiszikkadt hulla vagyok... Épp az agyam pakolják át majom-ember testbe, hogy klónozni tudjanak.
  • Aquir
    #399
    csak azt hogy javítsam meg:)
  • Aquir
    #398
    ezen most felröhögtem. AI-ként Labor camera network-re nem lehetett fókuszálni, erre meglátom a lista alján az "Abductor"-t :DD
    persze szóltam adminoknak:))

    (meccs vége)

    Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.04.30. 19:26:18
  • Zero001
    #397
    Jahj, te voltál a robo? Hehe, az jó. Bocs, hogy elvettem a munkád. :D
    Nem figyeltem, hogy ki kaszabolt a meccs elején kit, azt hittem, kinyírtak (ezek szerint téged), és az életben maradt robot láttam a kör végén, de akkor pont fordítva.
    Szerintem griefer volt, vagy csak simán nem értett hozzá. Régebben nem kellett a takaróval kiválasztani a műtét típusát, csak elkezdeni vágni és fűrészelni. Lehet, hogy rossz wiki-ről tanult, vagy más szerverhez volt szokva.
    Lerakott critbe? Elég csúnyán néztél ki, amikor elvitt a mediborg...

    A kék APCvel mit akart..?
  • Aquir
    #396
    Én voltam a robo. Mondtam másiknak elején csináljon borgot belőlem erre elkezdett kaszabolni a műtőasztalon (aminek nem volt semmit értelme, mivel ha meg akart volna ölni a borgolás jó neki, ha meg az agyamat akarta volna ellopni, akkor pont azt nem csinálta...). Amikor nem a medbayben voltam akkor 2 különböző alkalommal pókkal harcoltam és mindkét alkalommal vissza kellett mennem a medbay-be meg nem volt szike sem tehát sokat nem tudtam csinálni. Közben mediborg (aki elején megmentett) utána elhúzott engem a maintbe és hozott kesztyűt is hogy csináljak valamit egy kék APC-vel, mondom nem vagyok engineer max "megpróbálhatom" a drótokat vágni, unlockoltam, auto-n sem működött mondom így csak kicserélés segíthet, hívjon engineert, közben detektív meg officer megjött és kérdezte mit csinálok :D Átkutattak de a borg is kezeskedett hogy minden rendben nálam. Annyira elszúrta a cargo meg a hop hogy AI beengedett EVA-ba és nekem kellett cargoban legyártanom a dolgokat + nem kaptam alapanyagot sem.. az meg elég vicces volt ahogy visszajövök és ott műtötted szerencsétlent :P
  • Zero001
    #395
    Ja, láttalak tegnap is a restartolt meccs utáni OOC cseten, aztán nemtom, mi lett veled. :)
  • Zero001
    #394
    Voltam detektív is, igen szar hatékonysággal. Majd' minden árulónak lopós küldetése volt, és rengetegnek sikerült is. Én nyomozgattam, de sok teteje nem volt. Akit elkaptam, az meg ártatlannak bizonyult.

    Viszont volt egy pAIm, ami nagyon hasznos tud lenni, mint kiderült. Rá tud csatlakozni a security records számítógépre, és onnantól kezdve nem kell visszarohangálni az irodába az ujjlenyomatok azonosításáért.
  • Zero001
    #393
    Tegnap volt egy vicces kör. Pap voltam, sikerült az első embert megtérítenem. A bohócot.

    Papként 40k jellegű techpriestet szoktam játszani, basztatom a robotászokat, hogy csináljanak nekem teljes testimplantálást, de most kör elején felöltözés után azt láttam, hogy az egyik robotász a fűrésszel megölte a másikat, úgyhogy nem erőltettem a dolgot. HoS kért tőlem egy tartály szenteltvizet, én fogtam egy poroltót és végigszenteltem az egész főfolyosó rendszert, aztán beültem a kocsmába. Voltak egyéb gondok, letartóztattak mert találtak egy mannitol tablettát egy bűnözőnél, amin rajta volt az ujjlenyomatom. Elmagyaráztam, hogy arra van, hogy ha a gyógyításom véletlenül agykárosodást okozna, akkor legyen nálam rögtön ellenszere. Elengedtek.
    Közben kiderült, hogy abductor kör van, volt is kisebb csetepaté a HoP előtti folyosón, elkezdtem gyógyítani a bohócot, mire megint letartóztattak, hogy miért támadom meg. Nagy nehezen még a helyszínen elmagyaráztuk, hogy hogyan működik ez, úgyhogy elengedtek.
    Aztán a bohóc a segítségemet kérte, hogy szerezzünk egy HoP pecsétet.

    Mondtam neki, hogy persze, próbáljuk meg, mutassunk be áldozatot. A Machine God a hús feláldozását kéri, mert a hús gyenge.
    Visszamentünk a robotika laborba, de a robotász egész körben alig volt a helyén, amikor kértük, hogy engedjen be műteni, mondta hogy ellopták a szikét, és elhúzott cargohoz rendelni újakat. Bohóccal gondoltuk ezt nem várjuk meg, próbálkozzunk átverni a Gépistent. Elmentünk a séfhez, volt nála egy döglött óriáspók, kértünk két lábat, elhúztunk cargohoz a szemétválogatóba, elloptuk a kartonpapírt bemászva az asztalon, összeraktuk a bohócnak a cardborg jelmezt, vissza kápolnába. Oltárra két gyertya, póklábak, mondtam egy könyörgést és imádkoztam az adminokhoz a HoP pecsétért. "Feláldozta Néked a húsát", stb. Póklábak eltűntek, megjelent egy "kiborg cipő", ami kiegészítette a jelmezt, csodának csoda, de nem az, amit szerettünk volna.

    Na, akkor vegyük tényleg komolyan ezt az áldozat dolgot. Vissza robolaborba, nem volt ott senki. Betörtük az üveget a pultnál, bemásztunk, legyártottuk az alkatrészeket, meg láttuk, hogy a robocsávó tényleg hozott szikét meg kauterizálót is. Hívták a hajót, nekiálltam műteni. Kb 5 perc alatt kész lettem, bohóc teljesen kiborg. Összeszedtük a testrészeit, beszórtuk egy hullazsákba, elvittük a kápolnához.

    Két gyertya és a testrészek az oltáron, lámpa lekacsol, ismét könyörgés és ima, hogy most már tényleg feláldozta a húsát, bocsi, hogy az előbb hazudtunk, hallgasd meg könyörgésünk. És meghallgatta. Eltűnt az oltárról a hús, megjelent egy nagy duda és a HoP pecsét.
    Bohóc teljesen odavolt, teljesen megtért. Használni már nem tudta, de hazafelé egész úton a Gépistent éltette.

    Jó volt, hogy az adminok belementek a játékba és teljesítették a kívánságot. Persze nem valami nagy dolgot kértünk, az biztosan segített. Meg hogy az a pecsét önmagában nem használható, csak a bürokráciát lehet vele kicsit olajozni. Na meg hogy már erre sem volt idő. De azért tényleg rendesen megdolgoztunk érte, szerintem megérdemeltük. Jó poén volt, sikerült egy egyébként unalmas körben dolgot találni magunknak.

    Két abductor csapat volt, és az egyiknek sikerült a küldetése, vagy hat embert elraboltak. Ebből mi nem sokat tapasztaltunk, de sebaj, jó volt ez így.