500
Ghost Recon címek Online topikja.
  • mester1987
    Jóvan benéztem faszom, nem tudtam, hogy 2 BETA van...

Úgy értelmeztem, hogy a Future Soldier BETA lesz az egyetlen, ami multi de nem, mert már tavaly is játszottak (youtube feltöltés szerint) Ghost Recon Online-nal.

Bonyolult, de csak megértettem...
  • mester1987
    Hallod...inkább hagyjuk ezt az "összeférhetetlenségi" szimpatizálást.

Mindenki érti; melyik, melyik.
  • ajem kisa
    Ezt direkt csinálod?:)
    A future soldier topikban is leírtuk már neked, nemrég itt is leírtam, hogy mi micsoda!?
  • mester1987
    Melyik lesz BETA multiplatformon? Sima Online mi?
  • ajem kisa
    :D
    Nem ugyanaz a 2 játék. Elég ha megnézed jutubon a gémpléj videókat! Az online béta már megy egy ideje, a future soldier pedig 19.-én és csak konzolon lesz béta!
    Ismétlem, nem ugyanaz a 2játék!:)
  • mester1987
    *vagyis a Ghost Recon Online, (majdnem ugyanaz, mert multi mindkettőbe van).
  • mester1987
    Elvileg ma indul a Future Soldier BETA PC-n...dehát a pletykák már csak ilyenek.
  • mester1987
  • SzirmosSzisza
    Regisztrálj sima uplay akkountot valahol máshol.
  • mester1987
    Future Soldier Online jön PC-re.
  • ajem kisa
    Magyarországról még nem lehet bétázni az "online", de ha átírod a proxit, akkor kilehet játszani a szűrést!
    Itt az első oldalon azt hiszem valakik kitárgyalták!

Nem csak neked, de ha valakinek nem tiszta még a kép, a ghost recon online (ez a topik), és a ghost recon future soldier két (kettő!!) különböző játék!:)
    Az online-ra lehet bétakulcsokat szerezni és (csak) PC-n megy a béta egy ideje (ami alapszinten ingyenes lesz+havi bér talán elég a kieg.ekhez), de a future soldier az egy teljes komplett játék (PC+X360+PS3), amit 1x mmegveszel (aztán tuti jön fizetős DLC is) és játszol! 19.-én most nyitják a bétát a future soldier-re, de csak konzolos béta lesz (eddigi hírek szerint)! PC-re +~1hónap eltolódás lesz a konzolosokhoz képest! Elvileg sokkal szebb grafikával, mint a konzolon!
  • Metalmilitiakid
    Nagyon szívesen kipróbálnám, ha betudnék regelni. Nem enged át az írás felismerő, két üres hely van, ha az elsőbe az első szót írom és a másodikba a másodikat, ha mind a kettőbe mind a kettőt írom, akkor sem enged át. Kb fél órája ezzel szórakozom és nem.
  • ajem kisa
    Az future soldier-t miért raktad be?
  • Frosty01
    true story
  • byzhouse
    azért 1 linket dobhattál volna: Ghost Recon Online
  • karajjj
    mikor?
  • EnxTheOne
    *
    Play for free.
    Pay to win.