Ghost Recon Online

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az engem is érdekelne 😊

DarkSector
jah akkor esetleg tudnál segíteni elküldeni azt a pár megás file-t? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Igen a kulcsért 30 mp-ként, ha nem adja ki. ITT, pedig a pirosra KATT és uTorrentel szedd...

ajem kisa
Nem tudok, soha nemcsináltam (külfölfön vagyok)! De itt írnak róla!😊

DarkSector
😄 te itt a kulcsért nyomkodjam a gombot?

Amúgy tudsz egy használható vpn-t ami van annyira gyors hogy belépjek a weboldalra a kliens letöltéséért?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ajem kisa
Nm, ilyen ez a popszakma!😄

DarkSector
THx.

DarkSector
Csak azt nem vágom hogy ha egy setup fájlt szed le, azt simán már feltölthették volna valahová a netre vagy valaki egy oldalra feltehette volna a többieknek...de látom neeem. 😛

ajem kisa
Ééértem. Kössz.

DarkSector
Te kulcsot honna lehetne szerezni? 😊

És miaz hogy átírod a proxy-t? 😊

ajem kisa
Persze, hogy sántít, mert nem figyelsz!😉
Csak nyugat európában lehet tolni hivatalosan! Azaz ahhoz, hogy te is játszhass, át kell írni nyugati IP cimre (proxi) a tied, hogy játszhass!

Olyan nem létezik, hogy a Ubifos nem publikált letöltési szervereket, ha kijött PC-re, nekem csak ez sántít.

ajem kisa
Emiatt kell átírni a proxit!😊

ajem kisa
Én is kipróbáltam már, és a future soldier topikban is volt pár ember akik szintén...

ajem kisa
Kell Uplay reg. és béta key! Ezek megvannak?

Attól félek én is, hogy mûködni fog. Ha nincs hivatalos letöltés, akkor józan paraszti ésszel nem lehet PC-n se. Nem?

DarkSector
de azt kéne megszerezni nem hiszem el hogy sehol nem lehet beszerezni....

ajem kisa
Csak egy pár kb-os letöltõ fájlt szed le, azt kell inditani!
Egy gro ikon...

DarkSector
Én is ezzel küszködöm, állítólag a fõoldalon:

de nekem nem jelenik meg a letöltõ gomb: Ghost Recon Online beta

Itt van Torrent, de nem indul el nekem valamiért...Torrent

Azt hol lehet tölteni?

a future solider nincs az online van párszor már leírták itt is

Sajnos PC-re még nincs. Esetleg ha tévedtem, jöhet a link ahol letölthetõ!

a proxy-t hogy kell meg csinálni?

DarkSector
engem ez fogad vpn-el.

DarkSector
Thx.

ajem kisa
A future s. topikban a #415-tõl olvasd el amit "Orichalcos" írt!😊

DarkSector
Valaki leírja pls hogy tudnák játszani ezzel a szarral, még belépni sem lehet, akartam regisztrálni aztán baszik belépni...<#help>

Tudtommal ez egy ingyenes játék lesz, szóval nem véletlen kicsit gyengébb mint a Future Soldier.

DarkSector
Nah ezt is meglesem ha lehet, de szerintem ez az online gagyibb, és csúnyább is nem?
legalábbis elsõ gameplay-ek után.

Amúgy elsõ nézésre nem sok különbség van az Online és a Future Soldier között.

Ezen a linken gondolom csak Online-ra lehet kulcsot szerezni vagy a Future Soldier-re is már???
Jóvan benéztem faszom, nem tudtam, hogy 2 BETA van...

Úgy értelmeztem, hogy a Future Soldier BETA lesz az egyetlen, ami multi de nem, mert már tavaly is játszottak (youtube feltöltés szerint) Ghost Recon Online-nal.

Bonyolult, de csak megértettem...<#idiota>
Hallod...inkább hagyjuk ezt az "összeférhetetlenségi" szimpatizálást.

Mindenki érti; melyik, melyik.
ajem kisa
Ezt direkt csinálod?😊
A future soldier topikban is leírtuk már neked, nemrég itt is leírtam, hogy mi micsoda!?

Melyik lesz BETA multiplatformon? Sima Online mi?
ajem kisa
😄
Nem ugyanaz a 2 játék. Elég ha megnézed jutubon a gémpléj videókat! Az online béta már megy egy ideje, a future soldier pedig 19.-én és csak konzolon lesz béta!
Ismétlem, nem ugyanaz a 2játék!😊

*vagyis a Ghost Recon Online, (majdnem ugyanaz, mert multi mindkettõbe van).
Elvileg ma indul a Future Soldier BETA PC-n...dehát a pletykák már csak ilyenek.
SzirmosSzisza
Regisztrálj sima uplay akkountot valahol máshol.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Future Soldier Online jön PC-re.
ajem kisa
Magyarországról még nem lehet bétázni az "online", de ha átírod a proxit, akkor kilehet játszani a szûrést!
Itt az elsõ oldalon azt hiszem valakik kitárgyalták!

Nem csak neked, de ha valakinek nem tiszta még a kép, a ghost recon online (ez a topik), és a ghost recon future soldier két (kettõ!!) különbözõ játék!😊
Az online-ra lehet bétakulcsokat szerezni és (csak) PC-n megy a béta egy ideje (ami alapszinten ingyenes lesz+havi bér talán elég a kieg.ekhez), de a future soldier az egy teljes komplett játék (PC+X360+PS3), amit 1x mmegveszel (aztán tuti jön fizetõs DLC is) és játszol! 19.-én most nyitják a bétát a future soldier-re, de csak konzolos béta lesz (eddigi hírek szerint)! PC-re +~1hónap eltolódás lesz a konzolosokhoz képest! Elvileg sokkal szebb grafikával, mint a konzolon!

Metalmilitiakid
Nagyon szívesen kipróbálnám, ha betudnék regelni. Nem enged át az írás felismerõ, két üres hely van, ha az elsõbe az elsõ szót írom és a másodikba a másodikat, ha mind a kettõbe mind a kettõt írom, akkor sem enged át. Kb fél órája ezzel szórakozom és nem.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ajem kisa
Az future soldier-t miért raktad be?

Frosty01
true story

practitioner of the forbidden arts of death

byzhouse
azért 1 linket dobhattál volna: Ghost Recon Online

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

mikor?
*
Play for free.
Pay to win.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Pay for free.
Pay to win.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Ízelítõ a Future Soldier-bõl:

← ElőzőOldal 10 / 10