9
  • s1lkforrent
    Gondolom ez volt a legegyszerűbb az 1C számára, még egy random rókabőr fillérekből összehányva. Az 1C egyébként sem erőltette meg magát, a Vietnam is elég gyenge lett, egyedül az Assault Squad hozott némi újdonságot, kész csoda hogy német Digitalmindsoft engedélyt kapott egy feljavított MoW multi kiadásához.

De ha már itt tartunk, maga a MoW is a ruszki Outfront 2 kiegjeinek nyugati újracsomagolása és kis átalakítása(rossz nyelvek szerint megint csak az Instinct vezette volt SHOWWII modder csapat erős közbenjárására, nélkülük eleve az sem jött volna ki..), magyarul a ruszkik nagyon nem erőltették meg magukat, hogy a sorozat minőségi jó játékokból álljon.
  • juno
    Mivel az összeset végigtoltam egészen a Soldierstől, utána néztem a programozás szerint, semmi más csak a Red Tide küldetés pályáinak újraprogramozása. Egyedül a folyón átkelős ami teljesen új pálya és ez így igen nagy szemétség. Ünnepek között vettem meg a CD Galaxisban 990-forintért, ennyit erről, a kutya sem vette tőlük 6000 forintért, és ez a tipikus munka nélkül pénzt keresni...
    Továbbléphetnének már, a programozása nem több mint 80%, összevissza kóvályognak az egységek, nem tudnak a lövészárkon átkelni a tankok, a csenevész fát is kikerülik, a gyalogosok összevissza futkosnak a fedezékből a mező közepére, nem kicsit fárasztó...
    Szóval mivel mind jogtisztán van meg, és több ezer órát játszottam eddig a családdal. Csak egy gyenge új Versio, mintha csak egy kicsit komolyabb Mod lenne....4 nap alatt "normálon" az összes végigment...
  • Robber
    srácok nem találtam az alap Men of War fórumot így ide írom. Tudna vki adni 1 kis segítséget? az a Men of War 1.02.0 verzió van a gépemen és a 11.1.3 patchelném, de nem engedi :S
    "A telepítő észlelte, hogy nincs Men of War verzió telepítve.
    Ehhez a frissítéshez szükséges, hogy az alkalmazás egy korábbi verziója telepítve legyen." <- ezt írja a patch telepítője :|
  • AndrewT
    látványra szerintem semmi kifogásolható nincs benne, nem kell a pórusokig bezoomolni, aztán rendben is vagyunk. az újabb bőr a rókáról marketing stratégia már más kérdés... a műfaj mindig is tetszett, pláne, hogy valahol a commandos és a blitzkrieg között félúton húzódik meg. bugok természetesen vannak benne, de melyik játékban nincsenek. a kiépített állások elleni támadáshoz nem jött volna rosszul egy akció-tervező, mint a desperadosban, elég nehéz összehangolni úgy a gránát dobásokat, hogy másfél másodpercen belül 4 különböző emberrel 4 különböző pontra kell dobni, aztán ha marad valami az ellenségből és visszalő, akkor a saját katonák meg önállósítják magukat, emiatt elég sokat töltögettem.
    mindennel együtt, aki nem revolúcióra számít, és kedveli az előző részeket, az nem fog csalódni, szerintem.

viszont egy kérdés... a második küldetésben, ahogy tisztítgattam a lövészárkot, egyszer csak egy tanyasi részen találtam magam. a következő visszatöltésnél a lövésárkos részre, miután végigtisztítottam az egészet, egy teljesen más területre kerültem, a 3 ágyút kellett a dombon semlegesíteni. ez így normális, vagy valami bug?
  • s1lkforrent
    Mondjuk abban igaza van, hogy a Condemned Heroes tök ugyan úgy néz ki mint 6 éves Faces of War, legalább azt meghagyhatták volna amit az Assault Squadban megbirizgáltak a képárnyalók terén.
  • tomcsa4
    A te hozzászarásod felesleges volt. Ez egy RTS, minek a szuper graf? Nem erről szól egy játék. Bőven elég ez a grafika.
  • DontKillMe
    Jézus, ez mikor készült? 2001? Ritka ronda. Ezt valaki megveszi? Eladható?? Kizárt!
  • s1lkforrent
    De csak most vettem észre, a cikkben a képek kizárólag az első hadjárat első küldetéséből(No turning back! - Combat Experience), és a legelső random pályából(Die-Hard Defense) vannak, pont abból a kettőből, ami legelőször elérhető a játékosoknak.

Lehet hogy a kedves cikkírónak sem volt kedve a játékkal tovább játszani?
  • s1lkforrent
    Nagyon remélem hogy ezért fizetett valaki az SG-nek, mert objektív véleménynek azért kicsit elfogult lenne.

A játékot egyébként nem a Best Way(ami csak az alap MoW-ig volt benne), hanem az 1С-СофтКлаб fejlesztette.

Legtartalmasabb, rotflol, a 4 három pályás kampány az tartalmas?, plusz bedobtak 6 random pályát bónuszként. De így sem érték el a Red Tide 22 pályáját, arról nem is szólva, hogy semmi új egység nincs a MoW-hoz képest, a Assault Squad/Red Tide új egységeit nem szerepelteti(meg úgy általában _semmi_ újdonságot pár új gyalogos modellen kívül). Multi lehetőség ló@&#, koop nincs, pályaszerkesztő nincs, normális zene és szinkronhang továbbra sincs. Van viszont a játékban programozási hiba elég bőven.

A Condemned Heroes semmi több, mint egy pár plusz pályát adó "küldetéslemez", vagy egy közepes mission mod Men of War alá, de ez nem ér meg 6000 forintot, hiába próbál a propaganda cikk mást sugallni.