Négy perc Sniper Elite V2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
te meg pc hater vagy 1000-rel. nem tök mindegy...?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ez is egy hulladék lesz így.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ezt nem a Crysis 2 motorja hajta? Mert nekem elég ratyinak tûnik a grafika. Ha külön külön nézzük a tárgyakat akkor azok részletesek, de az összkép valahogy....ratyi. Nah mindegy attól még lehet jó game.

Szép.
Skynet
Árad a szövegedbõl a nagy konzolhaterkedés,kár hogy pc-n ugyanúgy, ha nem még többe tolják az ilyen butított szemeteket.
Közöd nincs az egész témához ha szerinted agyatlan konzolboyok/játékok.
Fröcsögj csak 😊

//Konzol FPS....

BF3 megvolt pc-n és konzolon. Messze tartalmasabb és jobb szórakozást nyújtott a multi része konzolon ahol is (nem, nincs autoaim,sem célzás rásegítés, a szerók 90%-án OFF, grafot és létszámot leszámítva minden mint a pc verzióban) nem kellett agyonszablyozni a servereket hogy ne csattanjon kispawnolás után 48 rakéta az ember arcába...😊
Ahogy én is, ellenben arra soha nem vetemednék hogy FPS-t játszam konzolon..
Seth
ha már ide lyukadtunk ki, én minden platformon játszom, ugyanis én a játékokat nézem, nem azt hogy éppen milyen vason fut

PSN ID.: Beegabor

Ha egy beteges konzolimádó mondja, akkor az úgy is van :-)

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Seth
Nem kötelezõ használni, mellesleg beteges konzol hater vagy

ez a megjelölõs marhaság a konzol eredetû Splinter Cell Convictionban is volt. Fujj.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

ezt a videót vagy 2 hete néztem meg. nem sikerült vmi gyorsan felfedezni 😛
Seth
Miután kiszúrtál egy ellenfelet meg lehet jelölni. Biztos a pc priority No.1 játékból, a Crysis-bõl lopták az ötletet <#mf1>

Remélem az a piros figyelmeztetõ jel az ellenség feje felett csak az agyatlan konzolbojoknak van, mert nagyon illúzió romboló. Az elsõben az egyik legfontosabb elem, hogy bazi nehéz volt kiszúrni az ellenséget.