13
-
#13 te meg pc hater vagy 1000-rel. nem tök mindegy...? -
Gyuszopapa #12 Ez is egy hulladék lesz így. -
tomboy013 #11 Ezt nem a Crysis 2 motorja hajta? Mert nekem elég ratyinak tűnik a grafika. Ha külön külön nézzük a tárgyakat akkor azok részletesek, de az összkép valahogy....ratyi. Nah mindegy attól még lehet jó game. -
bladesoft #10 Szép. -
#9 Árad a szövegedből a nagy konzolhaterkedés,kár hogy pc-n ugyanúgy, ha nem még többe tolják az ilyen butított szemeteket.
Közöd nincs az egész témához ha szerinted agyatlan konzolboyok/játékok.
Fröcsögj csak :)
//Konzol FPS....
BF3 megvolt pc-n és konzolon. Messze tartalmasabb és jobb szórakozást nyújtott a multi része konzolon ahol is (nem, nincs autoaim,sem célzás rásegítés, a szerók 90%-án OFF, grafot és létszámot leszámítva minden mint a pc verzióban) nem kellett agyonszablyozni a servereket hogy ne csattanjon kispawnolás után 48 rakéta az ember arcába...:) -
Szefmester #8 Ahogy én is, ellenben arra soha nem vetemednék hogy FPS-t játszam konzolon.. -
#7 ha már ide lyukadtunk ki, én minden platformon játszom, ugyanis én a játékokat nézem, nem azt hogy éppen milyen vason fut -
Ender Wiggin #6 Ha egy beteges konzolimádó mondja, akkor az úgy is van :-) -
#5 Nem kötelező használni, mellesleg beteges konzol hater vagy -
Ender Wiggin #4 ez a megjelölős marhaság a konzol eredetű Splinter Cell Convictionban is volt. Fujj. -
Grodt #3 ezt a videót vagy 2 hete néztem meg. nem sikerült vmi gyorsan felfedezni :P -
#2 Miután kiszúrtál egy ellenfelet meg lehet jelölni. Biztos a pc priority No.1 játékból, a Crysis-ből lopták az ötletet -
Ender Wiggin #1 Remélem az a piros figyelmeztető jel az ellenség feje felett csak az agyatlan konzolbojoknak van, mert nagyon illúzió romboló. Az elsőben az egyik legfontosabb elem, hogy bazi nehéz volt kiszúrni az ellenséget.