4
Stunt Rally - Ingyenes online móka
  • MerlinW
    +1
  • Wanille
    10 percig bírtam. Maradok a Trackmania-nál.
  • Aquir
    hm mókásnak tűnik (nem gyúr reális fizikára) :)
  • cifcuk
    Aki szeretne nulla pénzért egy jót multizni valami olyannal, ami nem arcade, az vesse rá magát, de azonnal. És ha mond ez valakinek valamit, a Stunts-ra is hasonlít kicsit.

Bármennyire is nem tetszik a virtuális autózás szerelmeseinek, de sajnos szimulátorokból nincs tele a padlás. Éppen ezért bárminek örülhetünk, ami nem olyan, hogy padlógázzal a rajttól a célig, ezért fogadjátok szeretettel a Stunt Rally című játékot, mely szintén nem kőkemény szimulátor, de nem is NFS-szerű fali pattanóbogaraknak van kitalálva.

Az indie fejlesztésű játék megkapta az 1.5 jelű frissítését, melynek köszönhetően a Stunt Rally multis lehetőségeket kínál, számos egyéb újítás mellett. A teljes changelog az alábbi:

- 70 pálya (5 új, 5 felújított)
    - bajnokság és tutorial mód,
    - multiplayer (béta),
    - keyboard sensitivity,
    -multi-threaded teljesítményállítás (automatikus beállításszabályzás)
    - vízfelületek tükröződése,
    - új grafikai elemek,
    - bővített HUD,
    - bővített visszajátszási lehetőségek,
    - felülettel kapcsolatos problémák javítása.

A V-Drift-en és az Ogre motoron alapulú Stunt Rally pályaszerkesztővel is rendelkezik, ezért akár saját elmebajainkat is könnyedén megvalósíthatjuk. Akit érdekel a dolog, az innen töltheti le a legújabb verziót. Én azonnal kipróbálom.
    (gamestar.hu - a fórum téma megnyitója még nem próbálta a játékot, ezért nem biztos, hogy egyetért a játék szimulátor kategóriába sorolásával)

letöltés
    Hivatalos weboldalt nem találtam