6
 • Skynet
  #6
  Ne találtál be,magadból csinálsz totális hülyét a beírásaiddal és azzal az aláírással...:D
  Egy elvakult kis iphone csemete vagy, de KÖZÖD nincs a egész témakörhöz csak fröcsögöd a baromságaidat meg az idióták által terjesztet sztereotípiákat a netről.:)
  Hajrá,csinálj még több fórumban még nagyobb balfaszt magadból...:D

  Wiggin te már a sokadik álregem vagy,szakadok:DDDDD)
 • tomcsa4
  #5
  Hol olvastál ilyet? Ha nem tudsz olvasni, akkor ne dumálj. Te vagy Skynet alregej? Szánalmas.
 • Ender Wiggin #4
  Jó látni, hogy valaki ilyen hatalmas tapasztalattal kiejelenti, hogy minden, ami nem alma, szar.
 • tomcsa4
  #3
  Na mi van, betaláltam a múltkor? Tudod állandóan rám hivatkozol, biztos megsértettelek. Ergo igazat írtam, úgy pofázol ezekről a dolgokról, hogy halvány fingod sincs a mikéntjéről, tapasztalatod meg pláne.

  Megsértettem Android buzi lelkedet? De sajnállak kocka. Gondolom minden hírhez odaírod a baromságaidat, hogy lássák neked van igazad.

  Ahelyett hogy a gép előtt pofázol egész nap, inkább lépj ki az életbe és leglaább abban szerezz tapasztalatot, amit annyira hangoztatsz. (Értsd: vegyél baszd meg a kezedbe egy iOS-es, meg Windows-os mobilt és használd. Mert egyelőre amiekt írsz ,az mind fals, hülyeség. Nula tapasztalattal nehéz is boldogulni ,amint látszik a vergődésed. Ráadásul le merem fogadni ,hogy még az androidos renszerből is valami szar 30 ezres szutyok van. Hl vagy te a Galaxy S2-höz öregem. :) Képeken láttál max oylat.)
 • coolbboy83
  #2
  Arra leszek kíváncsi, hogy a Facebook-ot mikor veszik elő ilyen típusú perrel... mert már annyi szabadalma lesz neki is, hogy konkrétan nem fejleszthet senki közösségi portált, vagy hasonló dologt amire emberek regisztrálnak... nevetséges, hogy ilyeneket le lehet védeni...
 • Skynet
  #1
  Ez is a mocskos rohadt buta Android fanoknak köszönhető! Mondd meg Tomcsa4.....:D