9
  • Kindle
    Egyetértek VRSDM-el.
    @Nexus6 Nem vagy fent FB-on? Ez nem trendiség kérdése, csupán ha a barátaiddal ott tartod a kapcsolatot, akkor miért ne tehetnéd azt. Ez nem hype. Régen a 12évesek lehet azért regisztráltak be, de most már miattuk regel a többi :D
  • philcsy
    Akkor levegőt se vegyél, mert az is trendi. :)
  • NEXUS6
    Hát nem tudom. Szerintem ami mindenkinek jó, az nem jó senkinek sem.

Most már csak azért sem fogok FB-re regisztrálni, meg hasonló trendi dolgokat csinálni, vásárolni.

A cégek talán azt a politikát is követhetnék a bevételeik növelésére, hogy nem a nyugati, gazdag ázsiai kuncsaftokat fejik a végsőkig, hanem nyitnak a maradék 5 mrd ember felé, akiknél kb középkori körülmények vannak. Abból is meg lehet ám gazdagodni, csak több meló. A kínaiak is így csinálják. Nem a luxuscikkekből, hanem az olcsó másolatokból, pólókból, filléres vackokból lettek a világ vezető gazdasági hatalma.
    Ahogy viszont a Nokia sem tudott betörni a kínai piacra, mert ahhoz képest szegényes volt a választéka, eljön az idő, amikor az Apple is pofáraesik az 1 termékes termékpalettájával.
  • AgentKis
    Simán "ki lehet menni" a gogglemaps-ból, ha nem töltötted le előtte az 50km-es környéket valahol.
  • AgentKis
    "facebookon a leggyorsabb kapcsolatot tartani ha sokat utazol." Utazzgass a délalföldön, ahol a buszokon van wifi, de nincs net a vonatokon semmi sincs. A 2-3000 főnél kisebb falvakban vagy mundjuk a Dunaparton a GPRS is kb. 50%-ban megy, 10-ből 2 ping vesztéssel. Elgondolkodnál a fészbúkon hamar...
  • AgentKis
    Próbálj magániskolát alapítani, ahol ezt oktatod! Szerintem gyakran néz majd rád az APEH...
  • VRSDM
    van ipodom igy velem lehet a zeném ha utazok
    a celebeket lese... találok kulturális hireket
    facebookon a leggyorsabb kapcsolatot tartani ha sokat utazol.
    netflixről fillérekért streamelek filmeket
    amazonnal tegnap irtunk szerződést egy új projektről.

most akkor kössem fel magam mert szeretem használni a saját zenéimet, a messzi családomtól kapott üzeneteket / képeket, a jó minőségű reklámmentes filmeket, vagy a céget aki munkát ad nekem?

és miért jó nekem mindez?
    mert még többet lehetek a szabad ég alatt, nem kell otthon filmeznem, otthon neteznem, otthon zenét hallgatnom ...

szóval nem áll meg a világ az angrybirdsnél meg a story magazinnál.

a cikk meg egy zagyvaság.
  • Zolthen
    Kötöm magam én is :)

Az okos telefonomat csak zenehallgatásra használom, a régivel telefonálok csak. Elképzelni se tudom, hogy különféle programokért fizessek rá... E-könyveket kinyomtatom, és úgy olvasom, kábeles net van munkahelyen meg otthon is, egyéb szabadidőmben meg a környezetemmel és a családommal foglalkozok.
  • M0RN1NGST4R
    nincs ipodom, mert el tudok lenni a saját gondolataimmal, a celebek világa rohadtul nem érdekel, facebook-om sincs, netflixről ma hallok először és amazonról még soha nem rendeltem semmit.

most akkor kössem fel magam?