Újra megjelenik a Quake 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ilyen ízlések/pofonok dolog, most én is tudnék neked tucatnyi industrial bandát mondani akik szerintem jobbak Reznornál, az FLA-nál vagy Leeb-nél, és kb. te is csak a fejedet csóválnád. Amúgy én a Ministry féle vonalat sokkal jobban szeretem, Reznor munkásságán túlságosan mély nyomot hagyott az Exotic Birds, ezért ment el poposabb irányba + a drum n bass, jungle szarság is nagyon magával ragadta anno.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Az FLA meg a NIN ninc segy súlycsoportban. Reznor egy túlértékelt senki, Leeb (és Fulber) meg zseni.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az FLA már a kilencvenes évek közepén komplexebb zenéket csinált, mint az az egysíkú gitárriff+gyors dobszinti, ami a QIIIA-ban szól végig. Bárcsak Leeb inkább a Delerium-os hangmintáiból szelektált volna...;-)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem jól fogalmaztam. NIN-féle beteg indusztriális zenére gondolok, ami a 3-ban még azért megvolt. Tudom hogy csak az elsõ rész zenéjét/hangeffektjeit készítették Reznorék.
A cikk eredeti témájára reagálva pedig annyit, hogy nem kell semmi eget rengetõt várni. A Bethesda nem is oly rég tette elérhetõvé a Quake 4-et a steam rendszerén és mindössze annyit változtattak, hogy az indítást követõen bejövõ Activision logo-t lecserélték a sajátjukra. A dobozos kiadással ez annyival lesz több, hogy a dobozon is lecserélik. :D
Hol is köszöntek vissza a háromban a NIN féle trackek? Sehol?
Mivel a Quake 3 zenéiért a Sonic Mayhem (aki a Quake 2 zenéit is készítette) és a Front Line Assembly nevû industrial banda, élén Bill Leeb-el szerezte. Tehát a NIN csak az elsõ rész zenéiért és asszem hangjaiért felelt. Anno én is vártam hogy közülük valaki, vagy esetleg együtt készítik a Quake 4 zenéit, de sajnos nem így lett. Facebook-on írtam egy kérdést a Sonic Mayhem mögött álló srácnak hasonló témában és azt írta, hogy a Quake 4 zenéivel kapcsolatban a Raven nem kereste õt meg. Viszont annyit hozzátett, hogy ha az id ismét készítene egy valódi Quake folytatást és megkeresnék, õ szívesen vállalná a zenei részt.
Mivel a Quake 3 zenéiért a Sonic Mayhem (aki a Quake 2 zenéit is készítette) és a Front Line Assembly nevû industrial banda, élén Bill Leeb-el szerezte. Tehát a NIN csak az elsõ rész zenéiért és asszem hangjaiért felelt. Anno én is vártam hogy közülük valaki, vagy esetleg együtt készítik a Quake 4 zenéit, de sajnos nem így lett. Facebook-on írtam egy kérdést a Sonic Mayhem mögött álló srácnak hasonló témában és azt írta, hogy a Quake 4 zenéivel kapcsolatban a Raven nem kereste õt meg. Viszont annyit hozzátett, hogy ha az id ismét készítene egy valódi Quake folytatást és megkeresnék, õ szívesen vállalná a zenei részt.
*írom, fps-el
Jah, az indusztriális soundtracknek is lõttek a negyedik résszel. A zene és a hangok is kb. olyanok voltak, mintha egy z osztályú kiborgos gyökérségbõl ollózták volna össze õket. A Nine Inch Nails-féle trackek még a harmadik részben is visszaköszöntek egyszer-egyszer, pedig a Q3-hoz úgy tudom már nem volt köze Reznornak. Doom 3-hoz készített hangokat, a Legacy videóban benne is van. De aztán kiszállt a projectbõl még a megjelenés elõtt.
Jah, az indusztriális soundtracknek is lõttek a negyedik résszel. A zene és a hangok is kb. olyanok voltak, mintha egy z osztályú kiborgos gyökérségbõl ollózták volna össze õket. A Nine Inch Nails-féle trackek még a harmadik részben is visszaköszöntek egyszer-egyszer, pedig a Q3-hoz úgy tudom már nem volt köze Reznornak. Doom 3-hoz készített hangokat, a Legacy videóban benne is van. De aztán kiszállt a projectbõl még a megjelenés elõtt.
Amekkora port vertek körülötte 2004-ben, akkora fail lett a játék megjelenéskor.
Emlékszem, akkoriban mindenki az új Unreal Engine-re volt rákattanva, aztán ez a program egyfajta technológiai átmenet lett volna a Doom 3 és az UE 3 között.
Aztán amikor megjelent, volt kb. Doom 3 szintû vizuális megjelenítés, az ég textúrája a 2000-2002 magasságában megjelent játékokat idézte.
Unalmas, repetitív, idétlen története és szar zenéje volt.
A multi egy az egyben a Q3-ból lett átemelve, akkorra már az UT 2004 is mérföldeket vert arra a multis játékmenetre, amit a Q4 hozott.
Mindezt úgy jrom, hogy a Q3 az egyik örök kedvencem, talán egyetlen más multis fõs-el sem játszottam annyit, mint azzal a játékkal.
Sajnos ID-ék már rég kiestek a játékból, a Quake 3 óta nem tudtak semmit sem letenni az asztalra. Remélem egyszer még talpraállnak.
Emlékszem, akkoriban mindenki az új Unreal Engine-re volt rákattanva, aztán ez a program egyfajta technológiai átmenet lett volna a Doom 3 és az UE 3 között.
Aztán amikor megjelent, volt kb. Doom 3 szintû vizuális megjelenítés, az ég textúrája a 2000-2002 magasságában megjelent játékokat idézte.
Unalmas, repetitív, idétlen története és szar zenéje volt.
A multi egy az egyben a Q3-ból lett átemelve, akkorra már az UT 2004 is mérföldeket vert arra a multis játékmenetre, amit a Q4 hozott.
Mindezt úgy jrom, hogy a Q3 az egyik örök kedvencem, talán egyetlen más multis fõs-el sem játszottam annyit, mint azzal a játékkal.
Sajnos ID-ék már rég kiestek a játékból, a Quake 3 óta nem tudtak semmit sem letenni az asztalra. Remélem egyszer még talpraállnak.
A 10. szülinapról már lecsúsztak, 2016-ban a 20. meg még soká van. Jó lesz az közte is. Meg a Doom, Wolfenstein is jöhetne dobozosan.
Az jól elkerülte a figyelmem. Anno a Quake 3-at láttam boltban, csak drágán, gimiben a Quake II pedig megvolt egyik osztálytársamnak, még CD tokos, nagy dobozzal.
késõ volt, és rosszul fogalmaztam meg, azaz kihagytam amit eredetileg akartam mondani.
Ahelyett, hogy csak ezt jelentetik meg újra, kiadhatnák X. szülinap alkalmából (vagy csak úgy) a teljes Quake sorozatot.
Én láttam Quake I-es cd-t igaz nem bolti, hanem bundled, egyik újsághoz adták.
Ahelyett, hogy csak ezt jelentetik meg újra, kiadhatnák X. szülinap alkalmából (vagy csak úgy) a teljes Quake sorozatot.
Én láttam Quake I-es cd-t igaz nem bolti, hanem bundled, egyik újsághoz adták.
A játék fejlesztõje a Raven volt, nem az Id.
Feljavított HD textúrával és pár játékmenetbeli polírozással nem lenne ez rossz PC-re sem.
Nem baj az, ha lehet kapni. Valami jó áron pusztán a cím miatt is megvenném. Az 1-3epizódokat is gondolkodás nélkül, kár hogy nem lehet beszerezni õket, az elsõt soha nem is láttam fizikai hordozón.
Quake Live mellett tényleg ekkora lenne rá az igény? O_O (...)