CRYSIS 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Senki nem mondta, hogy kihozták, vagyis akkor nem hozták ki 😄DDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
"Konzolon nem igen hozták ki szerintem a maxot a gépbõl"

miért honnan gondolod ezt?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Na ez fasza volt csak rövid. Normálon 4 óra 50 perc.

Egész fasza volt volt a vége!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet benne Bugyval csapatni!

Konzolon nem igen hozták ki szerintem a maxot a gépbõl ahogy a Crytek nyilatkozta mert szerintem nem lett kiemelkedõ.
De ezért van a pc-s verzió 😄

Várom a futárt és akkor mehet a multi majd!

Next PC upgrade: 2022

Meteor az Urál felett.
A Ceph közeleg.

YouTube: 23Drazse

DarkSector
Háde átugornám ha lehetne, nekem a crysis nem a story-ról híres. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Ez a bevezetõ, kell a "storyhoz". Max fél óra ( nekem annyi volt ), utána már jön a városdzsungel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Én nem néztem meg a videot de szerintem tudnánk sorolni estig az olyan jó játékokat ahol gyenge a kezdés.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Hát nem arra értem hogy nem akciós hanem a környezetre, mint az elsõ rész végén a hajókabinok ismétlés.
Késõbb biztos jó de kezdésnek valami érdekesebbet kellett volna szerintem.

Shep
Neked az egész C. sorozat az szóval az lenne a meglepõ ha nem ilyet írnál. 😄

DarkSector
De ez a belsõ gyárépület vagy mi eléggé ismétlõdõs azt hittem külsõ helyek lesznek, mint a demókban.
2.részben télleg az volt.

TDC Geronimo
Egész sorozat az szerintem. A 2 is olyan semmilyen volt, ez se tûnik különbnek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Kár hogy az eleje ilyen lapos lett.

TBTPumpa
Az elsõ 25 perc:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Még annyit hozzátennék, hogy lehet igaza lesz Cevat Yerli-nek a tavalyi hírek alapján; emlegetni fogjuk a késõbbiekben a Crysis-t megint (gépigény, grafika) bár ez ellen jöhet szóba az új generációs konzolok.

Akit még érdekel a történet a CD Galaxis-on elolvashatja.

A Hunter Edition és Deluxe Edition összehasonlítását/különbségét, pedig ITT nézhetitek.

Bocsi a sok hsz-ért.
Elõzetes

+Nagy bejárható terület hûen a 2004-es Far Cry sandbox FPS-ével párhuzamban
+Epikus hangulat, ami meg is üti a Gears Of War szintjét "akcióban"
+A szavatosságra felróható majd az, hogy 2 féle képzettséggel vihetjük végig a szinteket
+A történet inkább az Crysis elsõ rész alapjainak kiegészülésével tér vissza, mintsem a Crysis 2-éval

*Ahogy kivettem az elsõ rész bevált dolgait egészítik ki. Szerintem azt az 5 órás végigvitelt már most elfelejthetjük, mivel a lopakodás az egyik opcionális. Talán a támadó képzettséggel lehet 5 óra (de akkor még fel sem fedeztél semmit, nem taktikáztál...)

Az L.A. Noire arckidolgozásábal nem tudok nyilatkozni, bár kétlem, hogy a motion-scan technológiát használták volna kitalált hõsökre?!

Utolsó megjegyzésem, még:
Akinek a Crysis 2 tetszett és nincs a fenti leírtaktól több elvárása, az nem fog csalódni.
Pár óra vagy néhány nap és ANYA IS BESZÁLL 😄
Krisztiam
nah még jóhogy HD7970-et vettem, ehhez a játékhoz kelleni fog 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

kill3r21
Bizony, ilyenkore szeretem hogy van boxom is 😄
Fpocok
APA KEZDÕDIK! (konzol)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Akkor jó h nem vagyok egyedül😊
Shep
Én is így vagyok. 😊

Ezzel együtt vagyok én is az Alienssel ellentétben.
szvsz akármilyen lesz nekem ez a sorozat a best akárki akármit mond😊
Shep
Alig várom már a cracket, hogy olvashassam a hát ez mekkora szar, dög unalom, 2 óra alatt végigvittem, nem fut a gépemen, ez csak techdemo és hasonló hozzászólásokat.

Hát ha másnem akkor hétfõre már lesz mûködõ játék szerintem.
Shep
Erre én is kíváncsi lennék de igazából az a 2-3 nap már nem a világ. (elvileg nekem is kedden érkezik)

DarkSector
ja értem én nem is tudtam hogy ilyen közel a launcs.

TBTPumpa
CD Galaxisban és 576-ban már hétfõn kapható lesz a játék.
Akik futárral rendelték azok kedden kapják kézhez. Amerikában hivatalosan kedden jelenik meg. Európában pedig pénteken. Akkor lehet majd aktiválni az európai verziókat.
Persze már kedden is lehet majd eredeti Crysis 3-mmal játszani, csak egy eredeti amerikai exe fájlra lesz szükség.

Vagy elõbb, a játékot indító exe fájl is letölthetõ. És ha nem hiányoznak még fájlok.
DarkSector
Miért 4 nap múlva jön a full játék?

DarkSector
ez is clonedvd mert az még semmire nem jó. 😊

TBTPumpa
Crysis 3 Origin Rip (február 19.-én aktiválható, tehát valószínûleg akkor lesz hozzá okosság is).

Crackmentes játék még. Crack kell majd csak hozzá. A 2. linkbõl törölhetõ a felesleges nyelvek!

Nem lesz szétoffolva a topic, részemrõl ennyi.
CloneDVD (torrent. Crack nincs még. Lehet nyitni a warez topikot.)
DarkSector
mi ez?

Akinek viszket már a keze -> KATT
kill3r21
Hamarosan Preload, rendelnék egy kulcsot, csak nemtom....
(es amikor steamet irtam, origin-re gondoltam...)

off

(elfelejtettem irni, steam kodokrol van szo. ha nem ideillo, toroljetek legyszives. koszonom!)

off

Hali, reklamozni er? 😊 Van meg 3db darab crysis 3 kodom eladosoban 5500-ert, vagy bioshock-kal egyutt 8500-ert, akit erdekel, dobjon privit. Koszi!

off

DarkSector
Ilyen szarul?
Mert ez elég gáz.

kill3r21
cry3 se fog ...😄
grebber
Bárcsak már ingame is így nézne ki minden játék!

kill3r21
számomra most ez a csúcs, a c2d meg 9800gt után...
videokártya 32ezer volt szal többet nem is vártam tõle....Proci kérdés meg ugyvagyok hogy i5 drága, amdbõl meg ezt tünt a legjobb választásnak ebbe az árkategoriába....nyilván mindennél van jobb cucc, kinek mennyi pénze van...
87k-ból ezt hoztam most ki, szerintem a lehetõ legjobb amit ennyi lovéból kilehet...
Maxtreme
Ez sajnos így van.

Maxtreme
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Asrock Z68 Extreme 3 Gen 3::Intel Core i5 2500k@4000mhz::Msi Gtx660TI Power Edition 2gb::Corsair Vengeance 8gb/1600 DDR3::Asus Xonar D1::Logitech Z623::Sharkoon WPM 600W::Seagate Barracuda 1TBx2::Corsair 90gb Force3 SSD::LG bh10ls38 BD-RW::Coolermaster HAF922::Samsung Syncmaster B2230::Logitech G700::Logitech K800 illuminated keyboard::Windows 7 enterprise x64

grebber
Most nézem csak az aláírását és ha nem felejtette ki és valóban csak sima 650-e van (nem 650 Ti) akkor valóban nem nagy durranás.
(Csak halkan jegyzem meg ,hogy ez ezer éves GTX 460 is jobb mint ez a GTX 650.)

Ez esetben nem szóltam.Nekem is GTX 460 van és esélytelenek a Crysisok maxon mindegyik rész.

Shep
Én ezt mind értem de az a gép akkor sem nagy szám kár most ide belekeverni mindenféle intel vs. amd vitát mert nem errõl volt szó. Tök mindegy hogy AMD, Intel vagy kutyafüle a márkája ha egyszer középkategória akkor az, nincs ezen mit szépíteni, meg vitázni sem érdemes olyanon amirõl szó sem volt 😊