51
-
Wittgen #11 Én még csak 31 éves vagyok, de a volt tanáraimnak kb 605-át jó tanárnak nevezném, a többi átlagos volt, csak kb 5%-uk volt nem tanárnak való.
Nem a tanárok változtak meg nagyon, hanem az új generációs fiatalok lettek teljesen mások, mind szellemileg, mind viselkedésileg. És nem a jó irányba. -
#10 És a fogadó oldal hány %-át sorolnád ilyen kategóriába...? Hát a porontyok szüleire mit mondanál? -
cateran #9 Ne Mo-bol induljatok ki, ez anglia..A kibebaszott nagy liberalizmusnak (is) koszonhetoen:
a, A legtobb gyerek agyilag valahol a moszatok szintjen mozog es nem (csak) azert mert az angol oktatasi rendszer olyan-amilyen.
b, meg buszkek is ra....Annyira nem regi...
Hogy kiemeljem a lenyeget:"The British are uniquely happy to admit being bad at maths, says a report. Why is that and how can attitudes change?"
c, A szulok szinten moszat kornyekiek...az angolok baratsagosak, kedvesek (latszolag legalabbis) de a magasabb agyi funkciok valahogy nem szuperalnak naluk... -
#8 Az unokad meg mar nem fog eggyel sem. -
#7 +1 -
#6 Ahol a diaknak tobb joga van, mint a tanarnak es gyakran a diak felelosegre sem vonhato, mit varnak? Az a csoda, hogy meg mukodik az oktatas, bar nem sokaig.
-
Merces #5 megtörtént már veled hogy valaki azért akart megbuktatni, hogy meglegyen a statisztika? Jó persze ez kirivó eset, viszont én az összes tanulmányi időm alatt két olyan emberrel talállkoztam akit tanárnak lehet nevezni... -
merai #4 i dont want to live on this planet anymore
-
Cef #3 "de ha egy tanár szerencsétlen akkor már elnézést de ne is várjon mást."
Ja, az ilyen tanár megérdemli, hogy zaklassák meg fenyegessék, hát te se vagy százas. Ha rossz egy tanár az ember leszarja az óráit, beszólogat órán meg kiröhögi az osztálytársaival a szünetben és kész, de itt vége kell hogy legyen még egy rossz tanár esetén is.
-
theCREATOR #2 A tanárok 95%-a a kukába való, semmit nem érő akármi.
Azért tanár a tanárok jórésze mert máshova nem vették fel őket.
A jó tanárokat hidd el megszokták a leghülyébbek is becsülni, de ha egy tanár szerencsétlen akkor már elnézést de ne is várjon mást. -
#1 Így kell viszonozni a tanítást!
Hátha lekopnak a tanárok,és hülye maradhat minden gyerek!
Minek tanulni,úgyis csak a számítógépezés rovására megy...:)