A fekete ruhás nő - Végre egy jó horror!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én éjfél után kezdtem el nézni fülhallgatóval. Szeretem a horror filmeket, bár egyedül a kísértetes horror gyakorol rám némi félelem kiváltó hatást. Azok közül is csak kevés és ritkán. kb éjjel 2-kor fejeztem be és hát kivételesen a hideg futkosott a hátamon. Ráadásul mikor megpróbáltam felkapcsolni a villanyt véletlenül pont rövidzárlat lett úgyhogy pukkanással kicsapta a biztosítékot. Tehát alig egy perccel a film után a sötétben botorkáltam a mobilommal világítva be a sötét lakást. Ez mondjuk nem volt így összhatásilag jó érzés. Most hogy már aludtam rá egyet, azt mondom nem volt kiemelkedõen félelmetes, de a megfelelõ környezetben megtekintve (egyedül, sötétben, éjszaka, fáradtan, fülhallgatóval) tud borzongást okozni. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mert az a legfontosabb, hogy szép fiúk legyenek egy filmben. Anélkül nem megy. Hollywood megint kinevelt egyet.
Nem a film leszólása, de annyira ronda ez a gyerek, hogy amelyik filmben õ szerepel az egy nagy karó..Egyes.
macleod2005
Kezdõ 😛
Igazi ember már hónap közepén retteg, hogy jaj, mi lesz most?
Bár elsõ hét, csekkek ... de az nem horror, az katasztrófa film

Szerintem sem letezik ijeszto horror filmen.
A honapok vege Magyarorszagon, az az igazi horror...

http://gaborszantai.co.uk/

Willenbrock
Tetszett de nem volt elég ijesztõ.

IMYke2.0.0.0
D.R. mióta sztár, most õszintén?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Magiszter
"abszolút sztármentes alkotás" --> "a fõszereplõ a Harry Potteres Daniel Radcliffe"

Némi ellentmondást vélek felfedezni...