A fekete ruhás nő - Végre egy jó horror!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát én éjfél után kezdtem el nézni fülhallgatóval. Szeretem a horror filmeket, bár egyedül a kísértetes horror gyakorol rám némi félelem kiváltó hatást. Azok közül is csak kevés és ritkán. kb éjjel 2-kor fejeztem be és hát kivételesen a hideg futkosott a hátamon. Ráadásul mikor megpróbáltam felkapcsolni a villanyt véletlenül pont rövidzárlat lett úgyhogy pukkanással kicsapta a biztosítékot. Tehát alig egy perccel a film után a sötétben botorkáltam a mobilommal világítva be a sötét lakást. Ez mondjuk nem volt így összhatásilag jó érzés. Most hogy már aludtam rá egyet, azt mondom nem volt kiemelkedõen félelmetes, de a megfelelõ környezetben megtekintve (egyedül, sötétben, éjszaka, fáradtan, fülhallgatóval) tud borzongást okozni. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mert az a legfontosabb, hogy szép fiúk legyenek egy filmben. Anélkül nem megy. Hollywood megint kinevelt egyet.
Nem a film leszólása, de annyira ronda ez a gyerek, hogy amelyik filmben õ szerepel az egy nagy karó..Egyes.
Kezdõ 😛
Igazi ember már hónap közepén retteg, hogy jaj, mi lesz most?
Bár elsõ hét, csekkek ... de az nem horror, az katasztrófa film
Igazi ember már hónap közepén retteg, hogy jaj, mi lesz most?
Bár elsõ hét, csekkek ... de az nem horror, az katasztrófa film
Szerintem sem letezik ijeszto horror filmen.
A honapok vege Magyarorszagon, az az igazi horror...
A honapok vege Magyarorszagon, az az igazi horror...
http://gaborszantai.co.uk/
D.R. mióta sztár, most õszintén?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.