8
  • Hoz_Hun
    Hát én éjfél után kezdtem el nézni fülhallgatóval. Szeretem a horror filmeket, bár egyedül a kísértetes horror gyakorol rám némi félelem kiváltó hatást. Azok közül is csak kevés és ritkán. kb éjjel 2-kor fejeztem be és hát kivételesen a hideg futkosott a hátamon. Ráadásul mikor megpróbáltam felkapcsolni a villanyt véletlenül pont rövidzárlat lett úgyhogy pukkanással kicsapta a biztosítékot. Tehát alig egy perccel a film után a sötétben botorkáltam a mobilommal világítva be a sötét lakást. Ez mondjuk nem volt így összhatásilag jó érzés. Most hogy már aludtam rá egyet, azt mondom nem volt kiemelkedően félelmetes, de a megfelelő környezetben megtekintve (egyedül, sötétben, éjszaka, fáradtan, fülhallgatóval) tud borzongást okozni. :)
  • dresden1
    Mert az a legfontosabb, hogy szép fiúk legyenek egy filmben. Anélkül nem megy. Hollywood megint kinevelt egyet.
  • G22
    Nem a film leszólása, de annyira ronda ez a gyerek, hogy amelyik filmben ő szerepel az egy nagy karó..Egyes.
  • macleod2005
    Kezdő :P
    Igazi ember már hónap közepén retteg, hogy jaj, mi lesz most?
    Bár első hét, csekkek ... de az nem horror, az katasztrófa film
  • G_ArchAngel #4
    Szerintem sem letezik ijeszto horror filmen.
    A honapok vege Magyarorszagon, az az igazi horror...
  • Willenbrock
    Tetszett de nem volt elég ijesztő.
  • IMYke2.0.0.0
    D.R. mióta sztár, most őszintén?
    [Remélem, érzed az angolos "fanyar" humort...]
  • Magiszter
    "abszolút sztármentes alkotás" --> "a főszereplő a Harry Potteres Daniel Radcliffe"

Némi ellentmondást vélek felfedezni...