8
-
Hoz_Hun #8 Hát én éjfél után kezdtem el nézni fülhallgatóval. Szeretem a horror filmeket, bár egyedül a kísértetes horror gyakorol rám némi félelem kiváltó hatást. Azok közül is csak kevés és ritkán. kb éjjel 2-kor fejeztem be és hát kivételesen a hideg futkosott a hátamon. Ráadásul mikor megpróbáltam felkapcsolni a villanyt véletlenül pont rövidzárlat lett úgyhogy pukkanással kicsapta a biztosítékot. Tehát alig egy perccel a film után a sötétben botorkáltam a mobilommal világítva be a sötét lakást. Ez mondjuk nem volt így összhatásilag jó érzés. Most hogy már aludtam rá egyet, azt mondom nem volt kiemelkedően félelmetes, de a megfelelő környezetben megtekintve (egyedül, sötétben, éjszaka, fáradtan, fülhallgatóval) tud borzongást okozni. :) -
dresden1 #7 Mert az a legfontosabb, hogy szép fiúk legyenek egy filmben. Anélkül nem megy. Hollywood megint kinevelt egyet. -
G22 #6 Nem a film leszólása, de annyira ronda ez a gyerek, hogy amelyik filmben ő szerepel az egy nagy karó..Egyes. -
#5 Kezdő :P
Igazi ember már hónap közepén retteg, hogy jaj, mi lesz most?
Bár első hét, csekkek ... de az nem horror, az katasztrófa film -
G_ArchAngel #4 Szerintem sem letezik ijeszto horror filmen.
A honapok vege Magyarorszagon, az az igazi horror... -
#3 Tetszett de nem volt elég ijesztő. -
#2 D.R. mióta sztár, most őszintén?
[Remélem, érzed az angolos "fanyar" humort...] -
#1 "abszolút sztármentes alkotás" --> "a főszereplő a Harry Potteres Daniel Radcliffe"
Némi ellentmondást vélek felfedezni...