A Titanic 3D egyelőre veri az Amerikai pite 4-et
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6O hétnyi munka, 18 millió dollárból. Ez azért nem gagyi konverzió. Ráadásul 4K-s nyersanyagból.
A Pite elég Málna-szagú "alkotás"
A Pite elég Málna-szagú "alkotás"
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
A magyar érdeklõdés hiányában? Szerintem tök jó, hogy végre az is megnézhette moziban a Titanicot, aki nem látta.
Ehhez képest nálunk mi van? Amerikai pite elõadások teltházasak, Éhezõk viadalára alig-alig jönnek, és a Titanic 3D is befürdött gyakorlatilag, 1-2 hét és leveszik a mûsorról is. De én ennek csak örülök, talán az érdeklõdés hiányában felhagynak a régi blockbusterek 3D-be konvertálgatásával... talán.
Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek!
Márpedig a Titanic után az Oszkárgálán asszonta, hogy õ a Zisten!
😄
Márpedig a Titanic után az Oszkárgálán asszonta, hogy õ a Zisten!
😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Én bírom Cameron-t már amikor a kutatással törõdik és nem a filmezéssel (lásd Titanic, Avatar..).
De nem õ mondta, hogy semmit érõ dolog felkonvertálni? 😊
De nem õ mondta, hogy semmit érõ dolog felkonvertálni? 😊
\"A vallást, mint a nép illuzórikus boldogságát megszüntetni annyi, mint a nép valóságos boldogságát követelni.\" Karl Marx
Húbaxus! Bele sem merek gondolni, hogy a Torrente4 3D meg milyen világsiker lesz! Dúrva akció, filmvígjáték és mindez 3D-ben.
Cameron búcsúzhat az Oszkárjaitól!
😄DD
Cameron búcsúzhat az Oszkárjaitól!
😄DD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azok persze, hogy visítanak, akik ilyen aljafilmekre gerjednek. Aki normális, az eleve nem ül be.
Õ a két és három hét alat átkonvertált szarokra gondolt mint például a titánok harca. A titanicot ha jól tudom fél vagy egy évig konvertálták.
Arról nem is beszélve, hogy a pite 4 nagyon jól sikerült, az egész mozi visított a film alatt, úgyhogy igen csak nézõs.
de igen, de õ ezt úgy értette, hogy a MÁSOK 3D-sített szutykai a szarok 😊