Az új Amerikai pite nyomába sem ér az előző részeknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én megnéztem pénteken, szerintem megérte a jegy árát, jókat nevettem rajta. (Olyan jeleneteken is, amik kikacsintások voltak a régi részekre, de a nézõk többsége nem tudta mi az, így max másodmagammal röhögtem :-) ).
Zombee: igen, a cím félrevezetõ.
Zombee: igen, a cím félrevezetõ.
Csak akkor zavar támad az erõben. A mozikban még a DVD megjelenés elõtt megy, ergo addig csak kamerás van, olyat meg nem nézek, sznob minõségnáci vagyok, szeretem a tiszta, érthetõ hangot és az éles, szép képet. Kivéve ótvar régi B kategóriás VHS filmeknél, ott elviselem a pocsék minõséget, dob a hangulatán. De kamerásat semmi esetre sem nézek meg. Amúgy szeretek moziba járni, és ahol meg fogjuk nézni, oda elég kevesen mennek. Hogy ez a mozinak hogy éri meg, nem tudom, de én nem bánom, hogy nincs tömeg, mint a Cinema City-ben.
én hamarabb leszedném torrentrõl😄
A cikk címe félrevezetõ, bármit is reagáljon rá winnie vagy kalapos01 esetleg. Azt sugallja, hogy a film nem jó, holott csak arról van szó, hogy kevesebb embert érdekel. Én mindenesetre megnézem majd, ha átkerül a multiplexbõl a kisebb mozikba, mert az elsõ három is tetszett. Azt a 2 hónapot meg kibírom, és akkor egy Cinema City jegy árából megnézzük ketten.
Én tegnap és szerintem is nagyon jó lett, az elsõt nem üti, de közel olyan.
én ma néztem meg és szerintem marha jó 😄