8
 • narumon
  #8
  Jaaa... hát csak azért mert a tapit én sem tudom nagyon elképzelni. Miért mennék oda a tévéhez tapizni, amikor rendelkezik gesture vezérléssel, sőt iphone, ipad kompatibilitással amiről tuti, hogy mindenféle tapicskolást el tudok végezni. Szóval a fanmade dolognak ezt a részét én sem értem, nem sok értlme lenne egy tapis tévének.
 • passatgt
  #7
  képre van ráírva, bár ez csak ilyen "fanmade" tv
 • narumon
  #6
  Honnan szeditek ezt a multitouchot? Sehol nem írják a cikkben.
 • mad mind
  #5
  A multitouch, tévén hülyeség. Az újlenyomatok baromi zavaróak egy tévén. A siri kétesélyes, néha hasznos lehet, de általában haszontalan az alapdolgoknál. 3d vicces pár percig, utána fárasztó. Itv apps, icloud ha bírja a szolgáltató okés, ha nem, akkor csak szívás van vele.
 • narumon
  #4
  Szerintem a kábeltelevíziós dolgot nem kell idekeverni. Egy lan kábel kell a seggébe, az apple store, music store, book store és film store teljes kínálata, plusz néhány spéci tévés funkció kiegészítése és szerintem menni fog. A koncepció legalábbis mindenféleképpen ígéretesnek tűnik.
 • usersg
  #3
  "DiClemente közölte: két forgatókönyv lehetséges: az iTV vagy a kábeltelevíziós szolgáltatók beltéri egységeit fogja felváltani, vagy a cégek lehetővé teszik, hogy az Apple szolgáltatásai ezeken az eszközökön elérhetők legyenek."

  A harmadik meg az, hogy bukik az egész. :D

  Ennél rizikósabb terméke még nem volt az almának az utóbbi 10 évben. A szolgáltatók nem nagyon akarnak majd a nyakukba egy ilyen arrogáns, mindenkinek diktálni próbáló céget mint az apple. Ha itt el akarnak érni valamit, akkor a kábelesek szabályai szerint kell játszani, ez a fajta viselkedés meg nem erőssége az almának.
  Majd meglátjuk. Kíváncsi vagyok. Első blikkre azt mondanám van annyi almafan hogy sikerre vigyék a dolgot, ha a szolgáltatókkal megegyeznek. Hogy a többi embert fogja -e érdekelni, az már koránt sem biztos.
  Ez a terület még a jóval kompromisszumkészebb google -nek is neház pálya, nem hogy az apple -nek.
 • pyrohun #2
  Ki az a barom, aki kitalálta, hogy így fog kinézni, vagy, hogy 1500 dollárért szemüveg nélküli 3D-t ad majd az Apple... ? Komolyan nem értem az embereket :)
 • NullZ3r0
  #1
  Ki volt az a barom, aki kitalálta, hogy multitouch lesz egy tévé?