8
  • narumon
    #8
    Jaaa... hát csak azért mert a tapit én sem tudom nagyon elképzelni. Miért mennék oda a tévéhez tapizni, amikor rendelkezik gesture vezérléssel, sőt iphone, ipad kompatibilitással amiről tuti, hogy mindenféle tapicskolást el tudok végezni. Szóval a fanmade dolognak ezt a részét én sem értem, nem sok értlme lenne egy tapis tévének.
  • passatgt
    #7
    képre van ráírva, bár ez csak ilyen "fanmade" tv
  • narumon
    #6
    Honnan szeditek ezt a multitouchot? Sehol nem írják a cikkben.
  • mad mind
    #5
    A multitouch, tévén hülyeség. Az újlenyomatok baromi zavaróak egy tévén. A siri kétesélyes, néha hasznos lehet, de általában haszontalan az alapdolgoknál. 3d vicces pár percig, utána fárasztó. Itv apps, icloud ha bírja a szolgáltató okés, ha nem, akkor csak szívás van vele.
  • narumon
    #4
    Szerintem a kábeltelevíziós dolgot nem kell idekeverni. Egy lan kábel kell a seggébe, az apple store, music store, book store és film store teljes kínálata, plusz néhány spéci tévés funkció kiegészítése és szerintem menni fog. A koncepció legalábbis mindenféleképpen ígéretesnek tűnik.
  • usersg
    #3
    "DiClemente közölte: két forgatókönyv lehetséges: az iTV vagy a kábeltelevíziós szolgáltatók beltéri egységeit fogja felváltani, vagy a cégek lehetővé teszik, hogy az Apple szolgáltatásai ezeken az eszközökön elérhetők legyenek."

    A harmadik meg az, hogy bukik az egész. :D

    Ennél rizikósabb terméke még nem volt az almának az utóbbi 10 évben. A szolgáltatók nem nagyon akarnak majd a nyakukba egy ilyen arrogáns, mindenkinek diktálni próbáló céget mint az apple. Ha itt el akarnak érni valamit, akkor a kábelesek szabályai szerint kell játszani, ez a fajta viselkedés meg nem erőssége az almának.
    Majd meglátjuk. Kíváncsi vagyok. Első blikkre azt mondanám van annyi almafan hogy sikerre vigyék a dolgot, ha a szolgáltatókkal megegyeznek. Hogy a többi embert fogja -e érdekelni, az már koránt sem biztos.
    Ez a terület még a jóval kompromisszumkészebb google -nek is neház pálya, nem hogy az apple -nek.
  • pyrohun #2
    Ki az a barom, aki kitalálta, hogy így fog kinézni, vagy, hogy 1500 dollárért szemüveg nélküli 3D-t ad majd az Apple... ? Komolyan nem értem az embereket :)
  • NullZ3r0
    #1
    Ki volt az a barom, aki kitalálta, hogy multitouch lesz egy tévé?