12
  • Timbu
    Ha pedig megkérdeznéd, hogy te milyen szimulátorral játszol, akkor azt válaszolná, hogy hát a Griddel

Nekem semmi gondom vele, hogy valakinek ez a stílus jön be. Bár az éppenséggel elég elszomorító, hogy a nagyszerű Rally Trophy és Flatout 1 készítői hova jutottak.
  • ATi0021
    Lehet én leszek a nagy kivétel, de szerintem jó játék lett. Talán azért is jutottam erre a következtetésre, mert végigvittem és nem csak 3 versenyt néztem meg. Irányítást illetően szerintem jó, semmi bajom nem volt vele, igaz kontrollerrel játszottam.

Nincs semmi bajom a szimulátorokkal és használóikkal, viszont azt ki nem állhatom, amikor itt jönnek az óvodásoknak való árkád dumával. Nem értem miért érzék magukat felsőbbrendűnek csak azért, mert például szimulátoroznak. Tényleg szeretem a szimulátorokat, de attól még nem kell minden autósjátéknak annak lennie, mert az árkád vonal is lehet szórakoztató, ha jól megcsinálják, és ezzel a játékkal ezen a téren nincs gond. Igaz nem egy világverő grafikával jött, csak akkor aki ezt kritizálja kíváncsi lennék hányszor jött már a játékélmény számít nem a grafika dumával. Bár tudom vannak olyanok akiknek soha nem lehet a kedvére tenni a fikázás a lételemük.
  • MoT3C
    Ezek az arcade autóversenyek, a 10-14éves korosztálynak készülnek. 10éves kor alatt nem érdemes még butítani a gyereket számítógéppel. 14felett meg ha annyira játszani akar akkor ott vannak a szimulátorok.
  • Ender Wiggin #9
    Már önmagában az gáz, hogy egy autós játékot külső nézetből játszik valaki. Ott már vége is a szimulációnak, beleélésnek...És így kár sírni, hogy árkád.
  • mester1987
  • MinimumGame
  • Akylleus
  • pamparampa
  • Mat666
  • FoodLFG
  • broman191
    Irányíthatóság 5 csillag?! Ez valami vicc? Rémes az is mint a játék többi része...annyira árkád hogy fáj, semmi kihívás benne, ráadásul a kanyarodás és az autónak kinéző valami viselkedése is rettenetes. Uninstall 3 verseny után, nálam ennyire volt elég a Ridge Racer Unbounded... Aki szereti az árkád autós játékokat Annak Sem ajánlott...
  • bcrics
    Ez egy kalap hernyószar.