Ridge Racer Unbounded

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha pedig megkérdeznéd, hogy te milyen szimulátorral játszol, akkor azt válaszolná, hogy hát a Griddel <#nyes>

Nekem semmi gondom vele, hogy valakinek ez a stílus jön be. Bár az éppenséggel elég elszomorító, hogy a nagyszerû Rally Trophy és Flatout 1 készítõi hova jutottak.

Lehet én leszek a nagy kivétel, de szerintem jó játék lett. Talán azért is jutottam erre a következtetésre, mert végigvittem és nem csak 3 versenyt néztem meg. Irányítást illetõen szerintem jó, semmi bajom nem volt vele, igaz kontrollerrel játszottam.

Nincs semmi bajom a szimulátorokkal és használóikkal, viszont azt ki nem állhatom, amikor itt jönnek az óvodásoknak való árkád dumával. Nem értem miért érzék magukat felsõbbrendûnek csak azért, mert például szimulátoroznak. Tényleg szeretem a szimulátorokat, de attól még nem kell minden autósjátéknak annak lennie, mert az árkád vonal is lehet szórakoztató, ha jól megcsinálják, és ezzel a játékkal ezen a téren nincs gond. Igaz nem egy világverõ grafikával jött, csak akkor aki ezt kritizálja kíváncsi lennék hányszor jött már a játékélmény számít nem a grafika dumával. Bár tudom vannak olyanok akiknek soha nem lehet a kedvére tenni a fikázás a lételemük.
Ezek az arcade autóversenyek, a 10-14éves korosztálynak készülnek. 10éves kor alatt nem érdemes még butítani a gyereket számítógéppel. 14felett meg ha annyira játszani akar akkor ott vannak a szimulátorok.
Már önmagában az gáz, hogy egy autós játékot külsõ nézetbõl játszik valaki. Ott már vége is a szimulációnak, beleélésnek...És így kár sírni, hogy árkád.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

<#hehe>
<#hehe>
pamparampa
<#hehe>

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

<#hehe>
<#hehe>

https://twitter.com/foodlfg

broman191
Irányíthatóság 5 csillag?! Ez valami vicc? Rémes az is mint a játék többi része...annyira árkád hogy fáj, semmi kihívás benne, ráadásul a kanyarodás és az autónak kinézõ valami viselkedése is rettenetes. Uninstall 3 verseny után, nálam ennyire volt elég a Ridge Racer Unbounded... Aki szereti az árkád autós játékokat Annak Sem ajánlott...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ez egy kalap hernyószar.