5
 • cryon
  #5
  Akkor menj ki a 8. kerületbe, ott tuti minden valódi lesz :)
 • Xerox10
  #4
  Te biztos nagy filmes csávó vagy, te beéred a silány minőséggel. Nem kell lassítani, ahhoz, hogy lássa az ember, hogy gagyi. Lehet nekem nagyok az elvárásaim, de ha beülök egy filmre, akkor az jó is legyen. Tudom, a nagy közönség elfogadja, de én ilyen vagyok. Ott van Batman - Sötét Lovag, Christian Bale tényleg megüti Heath Ledger-t, és az tényleg hatásos. Vagy ott van a Terminátor - Megváltás, amikor Christian Bale találkozik a számítógépes Arnolddal. Kivágja a fém ajtót, de felülről látszik, hogy az ajtó faros lemezből van és kettétörik, de a következő jelentben már egyben van az ajtó. Amikor Arnold elkapja Bale-t a földön, akkor az oldalán fekszik, a következő jelenetben, már térdel. Amikor elhajítja, lábbal hátra fele repül, amikor a falnak ütközik, akkor meg már fordítva van. Csak reménykedni tudok, hogy te még véletlenül sem fogsz filmet csinálni.
  S, tudom, hogy te nagyon okos vagy, én is mondok egy okosságot: Die Hard 1-ben amikor John McClane végig rohan az üveg szilánkokon, az voltakép műanyag darabkák. Ezt emészd.
 • zetortraktor
  #3
  Majd vigyázz a neten, mert le fog esni, hogy nincs Télapó sem.

  Lehet, hogy neked újdonság, de ez egy film. A filmekben általában a színészek nem ütik meg egymást, sem a kaszkadőröket, csak úgy csinálnak. Mintha. Ami nem látszik, csak ha valaki lassítgat. És inkább az lesz a béna, aki az ilyenre izgul. (Lassíthatsz üveg betöréseket is, ott is hamarabb zúzódik szét az üveg, minthogy odaérne a belé vágott szák.)

  Sőt, amit mondanak a filmekben, nagyrészt azt is a stúdióban, az utószinkron során veszik fel. Több poént most nem is akarok lelőni. Emészd.
 • Xerox10
  #2
  Nem hogy gagyi béna is:
 • Lordboxi
  #1
  hát ez vmi rettentő gagyi volt.