Project Glass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://c64universe.com/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
valami jobb ötlete volt, vagy máshogy képzelte el? én úgy emlékszem a 2. verzió már egész jól is nézett ki és használhatónak tűnt... kiváncsian várom mi sül ki még mindig belőle, bár a legjobb megoldás a kontakt lencse lenne
Állítólag Fadell kukázta az eddigi fejlesztéseket, és a 0-ról újrakezdte a Glass fejlesztését.
Szerintem jol ratapintottak a lényegre ezzel a szatiraval :)
Nagyon hasznos es elõremutató a Glass sok területen (orvoslás, repülés, stb)
Bizonyos helyeken / helyzetekben (utcán, kocsmában, emberek között) viszont semmi +t nem ad egy okostelefonhoz képest, csak felidegesit mindenkit körülötted hogy egy sunyi rögzítõ berendezés van a fejeden.
2. Egy tech kiállításon voltam, egy cég standjánál lehetett kipróbálni akik alkalmazást fejlesztenek rá.
Akkuidõrõl nem tzdok nyiéatkozni mert kb 10 percet próbálgattam. Súlyra nem is emlékszem, szóval szerintem egyáltalán nem zavaró.
2. a munkád miatt tudtad kipróbálni vagy van rá lehetõség hogy más is megnézhesse?
más:az akku idõ tényleg vészes?és a súlya mekkora,értem ez alatt, hogy lehet érezni, hogy a jobb oldalon van a készülék?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Nem volt egyáltalán zavaró a fejemen. Bár tovbbra is furán néz ki szerintem, nem járkálnék vele munkahelyemen / belvárosban :D Remélem pár generációval késõbb megoldják hogy ne legyen ennyire bumszli kinézetre.
Igazából nekem mint szemüvegesnek használhatatlan volt (rosszul látok távolra): szemüveg nélkül csak egy homály foltot láttam, szemüveggel éles volt de a szemüvegem lencséjén zavarodó tükrözõdések, fények jelentek meg amik zavaróak voltak.
Gondolom a 2. gen meg az új amit dioptriás keretekhez hoztak ki pár hete már orvosolja ezeket a problémákat, különben a szemüveges felhasználókat elfelejthetik.
Ezt leszámítva nagyon érdekes kütyü, hangutasítás tök jól mûküdik (mondjuk nekem inkább amcsi akcentusom van mint magyar szóval soha nincs gondom a hangvezérlésekkel), Google Now féle kártyák rohadt jók (mutatja mennyi idõ hazaérni BKV-val / kocsival, stb).
Kíváncsi vagyok mennyire fog elterjedni / milyen lesza consumer változat,ami elvileg még idén megjelenik.
Kettõt kérek.
Regards,
Regards,
Kitöltenétek az alábbi kérdõívet szakdolgozatom sikeréhez hozzájárulva.
Fõ témám: az utazás, internet, mobilalkalmazás szerepe
Köszönöm elõre !!
Kérdõív - utazás, internet, mobilalkalmazás
Tudom hogy teleszemeteltem a fórumot , sorry :(
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Hint: a videón láthstó összes csaj ugyan az a személy, és színészkedik.
mintha nem az lett volna az elsõ reakció rá,hogy "nagy és bumszli"
Jóval vékonyabbak, kisebbnek kéne ettól lennie. Tudom, ahogy fejldõdik a technológia ez csak idõ kérdése, és ha senki nem használná elõtte akkor nem fejlesztene senki ebbe az irányba. Akkor se hordanám ezt a V1 verziót.
Max respect annak aki küldetéstudatból pénzt ad majd ki ezért :-)
Itt kiszamoltak, hogy a kijelzo dpi-je 3337 (ezzel effektive tobb mint 100-szor nagyobb a kepsuruseg, mint a 300 ppi-s kijelzoknek), ez a technologia valszeg nem 2 filler.
Regards,
Regards,
Regards,
"Asked my roommate a question. He wasn't sure if I was talking to Glass or to him, so he didn't respond. Welcome to the future."
:D
Regards,
Regards,
Regards,
Regards,
Armin & Ayu fan