Több nőre lenne szükség az IT-ágazatban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ne az nézzék kinek van pinája vagy fasza, hanem azt hogy ki tudja jobban elvégezni a munkáját.
Most volt az Mr2 ben hogy tervezik, hogy valamelyik északi országban leviszik a nõknek a felvételi ponthatárt a nemtudom milyen orvosi sulikban mert kevés a nõ.. Na BASZDMEG.. Nekem ne egy büdös buta ribanc legyen az orvosom aki azért orvos mert levitték a ponthatárt.. Nekem egy VALÓDI tudással rendelkezõ ember legyen az orvosom..
Nincs mit tenni. Le kell szarni. Ezek a dolgok, amit a kiscsaj csinál csak mind felesleges szájtépésre jók.
https://twitter.com/foodlfg
Nem vagyok hím soviniszta, de ami tény az tény, informatikai képzéseken nem tolonganak a lányok. OKJ-s képzésen voltam egy páron, volt, ahol 60 fõs csoport volt és ebbõl 1 lány. Fõsulis csoportban mérnök-informatika szakon 400 emberbõl volt 6 lány.
Nem tudom, hogy külföldön mik az arányok, de gyanítom, ott se sokkal jobbak.
Akkor kérdem én, honnan legyen több nõi informatikus?
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
A nõk meg (leginkább azok akiknek nincs gyerekük, ezért a természettõl ezen feladatra kapott energiáikat hisztizéssel vezetik le, és kamu ideológiák követésével) képesek ölre menni azért, mert kevés a mûszaki pályán a pun@i.
Ez a dolog, az egyenjogúság teljes félreértelmezése. Az ugyanis nem jelent darabszámbeli tökéletes eloszlást, hanem azt, hogy ha egy nõnek pont olyan affinitása van, akkor választhat férfias szakmát is magának, és ugyanez viszont. Ettõl még lesznek kifejezetten férfias szakmák, és lesznek nõiesek is. Egész egyszerûen azért, mert nem vagyunk egyformák. Ezt meg kellene érteni.
A múltkor olvastam egy idiótáról, aki mesterséges méheket akart, hogy a szegény "elnyomott" nõknek legyen idejük karriert építeni... hát normális az ilyen? Na mindegy... szép napot.. 😄
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Gondolom ez Marissa Mayer nevu poponyalo egy profi PERL programozo 😊
Hova lenne a csendes, nyugodt legkor?
Ahol csak 2 no van, mar altalaban kepesek iszonyatos konfliktushelyzeteket generalni, amire mi ferfiak nem vagyunk kepesek😊
Vannak férfiszakmák, és vannak nõi szakmák. Egyébként meg mindenki azzal foglalkozik amivel akar, szóval ez csak a nõkön múlik.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Attól, hogy valaki IT vezetõ még nem biztos, hogy bármit is ért az IT-bõl. Ott még azt mondom oké, de a szakik kockák. A nõknek meg gyereket is kéne nevelni, nem valami elcseszett szervet buherálni. Ezt haggyák inkább a szõrösebbekre 😊
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezt az elõítéleteken kívül semmi sem támasztja alá. Saját tapasztalat: kamaszlány jelentkezik matekszakkörre, tanár válasza: "A matek nem lányoknak való".... köszi, tanár... ilyen hozzáállás mellett, esélye sincs az ember fiának (ebben az esetben lányának), hogy érnének el bármit is, ha már fejbõl iskolában így állnak a kérdéshez?
Nem véletlenül alakulnak egyes szakmák esetén az, hogy nõies vagy férfias. Pl. magyarországon nem egy ember véleményes szerint, hülyevénpicsákkal vannak tele a bíróságok... Akkor miért nem kapányolnaka több férfi bíróért? Stb.
Röhej...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mivel a nok és férfiak genetikaja csak 99%-ban egyezõ, csak a genmanipulalt nok tudnak olyan teljesítmenyt nyujtani a matematikaban mint a ferfiak.
Ez az egesz mind a noi feminizmus egy elo peldaja, es ki akar tobb not az IT-ba? Hat egy No. A termeszetet nem lehet manipulalni, a nok beszedben (felrebeszeleseben) jobbak, a ferfiak a pontossagban. Minden mas csak hablagy.
(Sincerely all IT man)
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Hogy sok az elõítélet? Bizony, és a nõkben - magukkal szemben - ugyanannyi mint a férfiakban.
https://twitter.com/foodlfg
"A vezetõ azt szeretné, hogy több nõ legyen az IT-ágazatban."
Hát ehhez elõször az is kell, hogy több nõ akarjon részt venni benne. Én is szeretnék sokmindent... 😊
Igen, sok-sok éves tapasztalat. Az agyuk nem erre van berendezve, de nincs ezzel semmi gond.
szerintem