A Ghost Recon: Future Soldier gépigénye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sosem játszottam semmivel 2007 tavaszáig mikor is megjelent az elõzõ rész! A single részt csak a mapok megismerése céljából toltuk végig. A multi az amiért jó ez a játék! Na ott lehet taktikázni rendesen!
Viszont a minimum gépigényt szerintem nagyon alul értékelték.
A jelenlegi játék is igen (GRAW2) nyögvenyelõsen mûködik a fent leírt adatokkal!!!!Sok értelme nincs agyonlaggolni magunkat, hogy elmenjen a kedvünk tõle örökre!Inkább az ajánlott gépigényt tartom az alapnak. Remélem ehhez már nem lesz annyira bonyolult a magyar szolgáltatóknak szervert üzemeltetni!!!!!!!
Viszont a minimum gépigényt szerintem nagyon alul értékelték.
A jelenlegi játék is igen (GRAW2) nyögvenyelõsen mûködik a fent leírt adatokkal!!!!Sok értelme nincs agyonlaggolni magunkat, hogy elmenjen a kedvünk tõle örökre!Inkább az ajánlott gépigényt tartom az alapnak. Remélem ehhez már nem lesz annyira bonyolult a magyar szolgáltatóknak szervert üzemeltetni!!!!!!!
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Baráti. Remélem komolyabb taktikai lehetõségek lesznek benne, mint az elõzõ 2 részben. Azokban nem volt AI, úgyhogy nem volt lehetõség taktikázásra. A saját csapattársaink sokszor még az ellenségnél is hülyébbek voltak. Viszont a multi jó volt.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?