28 embert perelnek szoftverek miatt Balassagyarmaton
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hulljon a férgese <#eplus2>#eplus2>
+1. Engem nem érdekel, ha megszegik a törvényt, csak anyagi hasznuk ne származzon belõle.
Warez ide vagy oda, nekem ellenszenves amikor mások produktumát értékesítik törvényi kereteken kívül.
villogtak is a facebook-on a csinos belépõkártyákkal, csak aztán nehogy az legyen a vége, hogy még a tárgyalóteremben elveszik tõlük😉
- 5 év?
- Mondom KÖTÉL!
- Mondom KÖTÉL!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Norék már celebek 😄
Egyébként jópár arcnak kifejezetten pozitív dolog h annó lekapcsolták cfmet, hiszen hatalmas "üres" tér keletkezett, amit 1-2 napon belül már be is sikerült egyeseknek tölteni.
Tudjátok kik a legnagyobb kalózok? A jogvédõk.
Mert tegyük fel a kérdést, mi lenne ha nem lenne "illegális" a letöltés vagy lenne normálisan kidolgozott letöltési model ... hát nem lenne nekik annyi munkájuk! 😮 Szegénykéim nem jutnának annyi MILLIÁRD forinthoz minden egyes évben.
De nem kell sokat aggódni, majd itt is jön egy teljes könyvelés-ellenõrzés csakúgy mint 1-2 EUs országban annó és majd integethetnek a rácsok mögül 😉
Egyébként jópár arcnak kifejezetten pozitív dolog h annó lekapcsolták cfmet, hiszen hatalmas "üres" tér keletkezett, amit 1-2 napon belül már be is sikerült egyeseknek tölteni.
Tudjátok kik a legnagyobb kalózok? A jogvédõk.
Mert tegyük fel a kérdést, mi lenne ha nem lenne "illegális" a letöltés vagy lenne normálisan kidolgozott letöltési model ... hát nem lenne nekik annyi munkájuk! 😮 Szegénykéim nem jutnának annyi MILLIÁRD forinthoz minden egyes évben.
De nem kell sokat aggódni, majd itt is jön egy teljes könyvelés-ellenõrzés csakúgy mint 1-2 EUs országban annó és majd integethetnek a rácsok mögül 😉