Lassan terjed az Android 4.0, elkelhet a RIM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Galaxy S-t használok. Ez amúgy kb 2 éves modell és teljesen jól fut rajta a 4.0.4.
Regards,
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Pont ezért írtam, mert típustól függõen van, ahol nem annyira jó a CM rom, ZTE Bladeken pl. nagy a szórás a benne levõ hardverek miatt is (jópersze ez egy olcsó kínai telefon, nagyobb szórással a hardverek terén, a rom meg ami alapból rajta volt az kb. használhatatlan kategória) rengeteg problémát tud produkálni, de ez másnál is így van. Te milyen telefont használsz egyébként?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A wifi problémád egyébként sanszos hogy csak egy beállítás miatt volt, a wifi beállítások advanced menüjében alapból nincs minden channel engedélyezve, mert régionként változik hogy milyen channeleket legális használni úgymond, ha 14 channelre állítod, mindent látnia kéne.
Regards,
A gyári romnál persze még így is jobb, ha idõnként restorezni kell (már csak ezért is, mert gyárinál le se lehet menteni a beállított romot -.-), arról ne mbeszélve, hogy az alap partíciókiosztásnál elég hamar elfogyott a hely, és az alkalmazások fele el sem indult amit felraktam, és van aki már azért rakott fel fõzöttet, mert sokadjára halt meg a gyári.
Van persze nem stabil is, de fórumokon utána lehet járni, hogy mit és miért érdemes használni.
Fõleg hogy Hardware szinten (proci,videóvezérlõ,memória) a legnagyobb EDDIGI csúcskészülékük (Arc S) teljesen megegyezik az elméletileg középkategóriás Mini Pro(valamint Neo,Neo V és Arc) modellel (a kijelzõ és a kamera a fõ különbség,valamint a procit 400mhz-el megemelték gyárilag).
HammerJoe: Ez lehet érvényes a TE készülékedre de nem feltétlenül érvényes más készülékre (fõleg nagyon eltérõ HW esetén)
A CyanogenMod például szerintem simán stabilabb a legtöbb gyártó ROMjánál, pedig közösségi projekt, amit ingyen, a saját szabadidejükben raknak a fejlesztõk össze.
Regards,
Bár az én ZTE Bladem ezekhez képest abszolut gagyinak mondható, fõzött romként elérhetõ az ICS is (alpha állapot), de nagyon lassú a 2.x -esekhez képest, és a legtöbb dolog nem is mûködik rajta (azthiszem a telefonhívást is nemrég oldották meg). EZt még nem próbáltam, de kb. a 6. rom ami van a telómon, mert mindegyikkel volt valami nagyobb problémám.
Haveromnak meg az X10 mini -jén volt egy csodarom, amivel a wifije volt teljesen halott.
Mindenesetre a tapasztalataim szerint azért van 1-2 olyan fõzött rom, ami fõleg a stabilitásra, megbízhatóságra megy rá, közelebb maradva a gyárihoz, elvben minden mûködik rajtuk. Én is végül ilyennél kötöttem ki (Swedish Snow, Comviq/Tele2 -es romon alapul), nem olyan jó mint a többi, de legalább stabil és jól használható.
Az, hogy egy pár játék fut, az nem azt jelenti, hogy mind megy. Pl: az Asphalt 6 tökéletesen fut, viszont a Dungeon Hunter 1-2, RF2011, Backstab,...stb nem mûködik. Feltelepül, leszedi amit le kell, és az elsõ 1 percben lefagy...
Ennyit a 95% -ról!
Nem én találtam ki...
\"...lámák kíméljenek.\"
Regards,
Érdekes módon minden (és nem majdnem minden!) fõzött rom-nól azt olvasom, hogy ebbe ez nem jó, abba az nem jó, emebbe az fagy és hasonlók.
Igen dícsérik, mert ebben milyen finom a scrollozás, az mennyivel simább mûködést biztosít és ezekért cserébe elviselik azt a sok szarságot, bugot ami velük jár. Ezért is mondom: azoknak jók, akik ezzel játszanak (szórakoznak), komoly embernek nem való.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
(akit érdekel, a táblában 1 giga ram van, a neve teclast a10t)
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Akik ROM-okat tesztelgetnek és azt élvezik, hogy ez simábban scrolloz, ebbe meg jó az 1080p felvétel, abba meg van 3 féle launcher alapból. Szóval így játszik vele, de akinek komolyan üzleti célra kell...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az ICS egy 512 MB-os Allwinner A10 táblagépen gyorsabb, mint ugyanazon a GB, jobb memória menedzsmentje, jobb a lemezkezelése, GPU gyorsítása van rendszerszinten, részletezzem?
hammerjoe: a gameloft játékok 95%-a már megy ICS-en (a fenti gépen), saját tapasztalat. Csak ugye többségünk a "demó" verziókkal kísérletezik, ott meg elõfordulnak rosszul módosított programok...
Inkább nézz szét a PDAFanClub-on, meg az XDA-n. Tele vannak "szar fõzött romokkal", és érdekes módon majdnem mindegyiket dicsérik....Csak azért nem mindet, mert tényleg van egy-két barom, aki nem tudja hogy mit csinál, és elb*ssza a jó romot. De nem ezek alapján kell valamit megítélni! Utána kell kicsit olvasni. Elég beszédesek a hsz.-ek egy-egy rom kiadása után.
Ne alázd már meg magad azzal, hogy nem tudod mit beszélsz!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"...lámák kíméljenek.\"
Minden engedélyezve van és nem megy. Nincs kapcsolat. Régivel meg megy ugyanazon beállításokkal szóval...
Másik hogy mekkora duma már az hogy legnépszerübb, választjuk. Ki ne frissítene egy stabil új vezióra? Egyenlõre csak pár kiváltságos készülék kapta meg a 4-est. Még a SGT 10.1-emre sem adták ki. Mondjuk a 3.2 nem rossz.
Voksol = választja? A rendszert nem a User választja általában, ha nincs a telójára frissítés, akkor marad a réginél.
Majd akkor lesz változás, ha lecseréli az eszközt egy újabbra, amin gyári ICS van.
(tekintsünk el a fõzéstõl és egyéb moddingolásoktól)
www.adamexdesign.hu
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD