4
 • narumon
  #4
  Én kevés youtubeot nézek ezért nem is zavar a reklám. Azt meghagyom az ingyenhuszároknak. A torrentre meg nem verném a mellem.
 • FoodLFG
  #3
  Fizetni ? haha! Már most is több eredeti "juzer kontentet" nézek mint profi anyagot. Azért nekem senki ne kérjen pénzt.

  Egyébként sem igénylem pl az amerikai stúdiók anyagait. Arra ott van a torrent, ha szükséges. Ingyen van és reklámokat sem kell nézni. Szóval megoldom én magam, felesleges a jutubnak erőlködnie. Nem mintha ezt tenné, kb szarnak bele az olyan kis piacokba az ameriakiak, mint Mo. Persze reklámozni azt már tudnak itt is.

  Egyébként nem zavarnának annyira a reklámok, ha az érdeklődési körömbe tartozóakat dobna a jutub. De valahogy OTPs reklámban erőlködő gyökér stand-up comedy-s arc és hasonlók inkább taszítanak. Egyetlen értelmes reklám, amit eddig a jutub nekem dobott, az ez volt: http://youtu.be/eH-1RXJCLc4
  néztem is, hogy wtf ezt hogy oO
 • narumon
  #2
  "A magyar jutubért pedig gratulálok. Kurva nagy élmény folyamatosan reklámokat nézni a videók előtt. Egy okkal több, hogy utáljuk ezeket."

  Érdekes, a legtöbb embernek eddig tetszett a google árpolitikája, most már savanyú a szőlő? El lehet dönteni mi kell; fizetsz érte és nincs reklám, vagy nem fizetsz érte de akkor bizony reklámokat fognak az arcodba nyomni.
 • FoodLFG
  #1
  Most minek kell egy ZS-kategóriás jogvédő iroda ZS-kategóriás képviselőjével összeerőlködni valamit. Ezt nem értem.

  Inkább olvassatok TorrentFreaket:
  http://torrentfreak.com/french-three-strikes-law-slashes-piracy-but-fails-to-boost-sales-120330/


  A magyar jutubért pedig gratulálok. Kurva nagy élmény folyamatosan reklámokat nézni a videók előtt. Egy okkal több, hogy utáljuk ezeket.