4
  • sanyicks
    #4
    ezek szerint a szájber, terroristák kezére került! mindmeghalunk!
  • gforce9
    #3
    Szerintem igaza van. Ész nélkül használja a jónép az ölébe hullott technológiai rendszert. Mind a magánember, mind a nagyvállalat. A józan ész amellett szólna, hogy ne kössünk mindent egy rendszerbe egy hálózatra. De mégis a trend nem ez. Majd ha az internetre kötött autókban fognak problémákat okozni, az ilyen bűnesetek és a bőrén tapasztalja meg minden ember, talán majd akkor észbe kapnak, hogy hát lehet mégse jó a világháló gondjaira bízni mindent. Annyira összetett és sokszereplős ez a rendszer mind hardveres, mind szoftveres szinten és olyan gyorsan annyira gyenge minőségben jönnek az újabbnál újabb technológiák, hogy ha akarnák sem tudnának minden biztonsági kockázatot kiküszöbölni.
  • jackoneill90
    #2
    Lemerem fogadni, hogy azok akik ellenzik a -illegális?- fájlmegosztást azok is töltögetnek, osztanak meg valamit. Ugyanúgy a rendőrségen belül is van aki otthon ezt cselekszi.
  • lordsithlord
    #1
    Az a probléma, hogy nem szól arról, hogy attól is emelkedett a kiberbűnözési ügyek száma, hogy a fájlmegosztással kapcsolatos ügyeket is ebbe a kategóriába sorolták...

    Valóban, ha nem változtatnak a besorolásokon, az arányok csak romlani fognak, hiszen a fájlmegosztás virégzik, a hatóságok pedig egyre több esetben már személyes ügyüknek érzik, hogy 1-1 hálózatot megszüntessenek (persze valószínűleg ez köszönhető a "jogvédők" nyomásának is).