Április a bőség hónapja lesz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Nem nagy érdem úgy jónak lenni a kategóriájában, hogy az a kategória lényegében üres. Ettõl még maga a játék fos.

"a Sniper Elite elsõ része nem sikerült jól"

A legjobb mesterlövész játék. Nem sok ellenfele van, de a mezõnybõl messze kiemelkedik.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Zombee
Nagy cím kevés lesz, a Sniper Elite elsõ része nem sikerült jól, és ha a Confrontation már eleve kedvezõtlen véleményeket kapott, a bõséghez nem sokban járul hozzá.

nyuny01
Nem arról szól a cím hogy neked tetszenek e vagy sem!A bõség szó nekem mást mond! <#fejvakaras>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

bakvarnyu
Jó neked, én egyet se 😊)

Molnibalage
A Risen megjelenést nem csúsztatták el?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hát lehet én vagyok túl válogatós, de ahhoz képest, hogy a cím "a bõség hónapjáró" ír, én csak egyetlen játékot látok, amire nagyon kiváncsi leszek az pedig a Binary Domain...