30 évet ölel fel az Assassin's Creed 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én tartok ettõl az erdõs mókától.
Jópofa lesz "predatorozni", de azért a mûvészi/mocskos városok igencsak hiányozni fognak nekem.
Legfõképp AC1-et látnám újítva, mert a sivatagi városok valami varázslatosak... Egyiptomot is megnéztem volna, vagy a feudális Japánt... mind1, majomkodjunk a fákon, és próbáljunk lekapni pár Illuminátust.
Jópofa lesz "predatorozni", de azért a mûvészi/mocskos városok igencsak hiányozni fognak nekem.
Legfõképp AC1-et látnám újítva, mert a sivatagi városok valami varázslatosak... Egyiptomot is megnéztem volna, vagy a feudális Japánt... mind1, majomkodjunk a fákon, és próbáljunk lekapni pár Illuminátust.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Én egyet remélek, nem lesz erõsebb grafikája a Relevationnél... ott már lowra állitva is volt hogy beröfögött a gép....Imádom magát a sztoriját ennek a játéknak ezért nekem kivételesen de másodrangú a látványvilág. :]
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
www.gamespot.com/news/india-set-assassins-creed-on-ubisofts-radar-6370104
Ne trollkodj, mindenki tudja, hogy egyre minõségibb az egész sorozat 😊
Az Ezio trilógiát amúgy is egynek tekintem,de számomra ijesztõ lesz,hogy ott cca 40 év 3 játékban ívelt át,itt meg egyben akarják megoldani úgy,hogy mellé Desmondék idejében is sok mindennek kellene történnie,hogy lezárja a dolgokat..Fenntartásaim kezdenek lenni...Nem mellesleg nálam most Ezio keményen odaszögezte a seggét a trónhoz 😊
Az elsõ rész több gyermekbetegséggel küzdött, legnagyobb hibája, hogy túl monoton volt. A második rész volt az, ami igazán ütõsre sikeredett, és ezt nem csak én gondolom így, ez az általános vélekedés. A Brotherhood tovább finomított a dolgon, szerintem még jobb is lett, mint a 2. A Revelationsre elfáradt egy kicsit a koncepció, de az elsõnél még mindig jobb.
Az elsõt bánhatod, utána meredek lejtmenet. A Revelations a tower defence baromsággal már értékelhetetlen...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Szinte sajnálom hogy az elsõ résznél felb.... agyilag a trainer. nem tudtam átjutni a vizes edényt hordó embereken.. 😄