5
  • winnie
    #5
    "Az ilyen számozás"

    ki számozott mit? éppen az van, amit te mondasz, önálló alkotás. nem számoztak, olyanok is megnézik előzetes alapján, akik nem látták a titánok harcát.

    a folytatás kérdése adja, a nagy siker miatt, nyilván annyi pénzt tettek bele, hogy még a feleakkora siker is haszonnal kecsegtessen. és az, hogy valami gyenge volt, miért jelentse, hogy ne legyen folytatás. hiszen éppen ezért lehetett várni, hogy jobb lesz a második rész. és lám, tényleg jobb lett. nem jó, de azért sokkal jobb, bár olyan mintha egy videójáték végigjátszást nézne az ember:)
  • Kindred Blades
    #4
    Pedig már az első is középszerű volt, hiába a hálás téma, nem tudom, mire vártak a kritikusok, bár előfordul, nem jellemző, hogy hirtelen megugrik a minőség.
  • NEXUS6
    #3
    Én azt nem értem, hogy egy gyenge filmből minek kell második részt csinálni? Minden mozi film valójában önálló alkotás. Az ilyen számozás csak és kizárólag marketing az oka, hogy gyak meglovagolják az előző film sikerének média hullámát. Na de, ha nincs mit meglovagolni, sőt a hullámvölgyre lehet csak felülni, akkor minek ragaszkodni hozzá? Egy jobb produkciót is jelentősen leránthat.
  • tteron
    #2
    ja meg a 3D megoldások is elég jók benne főleg IMAX-ben :))
  • tteron
    #1
    Pedig a rendező váltás jót tett a filmnek, valamivel szellemesebb is volt és kalandfilmként is jobban funkcionált. Nekem tetszett nagyon bár én görög mitológia fun vagyok amúgy is :))