6
-
Régen én úgy tanultam, hogy ment a TV-ben a zene, akkor még asszem se hifim se saját PC-m nem volt, néha ilyen 5 perces szünetek között megnéztem egyet. Amúgy volt sok olyan klip ami nagyon jól sikerült. -
ADAMEX9 #5 A zenékhez igenis kell a videóklip, az első pár megtekintéshez mindenképp. Egy jó klip, ami összhangban van a zenével nagyon felhúzhatja az élményt.
Ilyenekre gondolok: Golden Filter, of Monsters and Men, The Killers.
Itt persze nem a "2 rapper támaszkodik egy bérelt Ferrarin, közben meg 10 csaj rázza a seggét előttük" tipusú zenékre gondolok, ott teljesen felesleges (sőt még a zenét is le lehet némítani). -
winnie #4 szerintem csak rádöbbentél, hogy nem te vagy a célközönség. -
Ez a viva logó ultragáz. Majd menni fog a ratyi műsoraikhoz :) Évek óta egy kalap sz*r a hazai zenetévék műsora. Lassan a Muzsika TV lesöpri őket, röhej. -
winnie #2 néz valaki videóklipeket? ha net, akkor zene és csinálok mellette mást, kicsit luxusnak tűnik a klipnézés, legalábbis időrablónak. viszont ezt a tévék is tudják és ezért van nagyon kevés klip az ilyen csatornákon, inkább sorozatokat adnak és reality-ket. -
nessboth #1 Azt hittem már rég megszűnt! XD
Nem tudom mennyi kapacitása van a mai zenecsatornáknak, és édemes e még létezniük, mikor mindenki a neten néz videóklipeket, mindenesetre vaalhogy még kiskamaszként sem bírtam ezt a "buli van, őrület, maximumpörgéscarpediem" céltalan erőltessük a heppinessz életérzést, és büszke vagyok, hogy kalandosabb életem lehetett, mint ebben a klipben szereplő szerencsétleneknek, akiknek máűr az egy WHOHOOO boldogság, ha kocsi tetején ugrálhatnak, és felemelt kézzel átszaladhatnak a hídon.....ja, és Creedo lőtt előbb...