7
e-Sim Lehetünk újra nagyhatalom?
-
dreesim #7 Ha úgy érzed, kipróbálnál egy izgalmas online stratégia játékot, regisztrálj az alábbi reflinken keresztül, így Te is, én is és sMagyaroország is jól jár! Szívesen segítek kvázi bármiben, munkát tudok adni, tisztességes fizetés mellett!
http://e-sim.org/lan.81091/
-
#6 Nem igaz, hogy nem hallottál még róla, csomószor van róla szó IRC-n is :) -
Hocci #5 gyerekek bátran regeljetek, ne az első benyomás döntsön :D -
Hocci #4 karaj from erepublik?:P -
Hocci #3 Hasonló, bár itt nincs goldvásárlás (mastercard herok kilőve), és a fejlesztők is sokkal kreatívabbak(pl. polgárháborús modul bevezetése, hitelezés a játékban) -
karajjj #2 erepublik utánzat? -
Hocci #1 Egy rövid bemutatás a játékról:
E játékban lehetsz hazájáért küzdő bátor katona, egy egész katonai alakulatot irányíthatsz, lehetsz zsoldos, kereskedő, kém, diplomata, újságíró akire olvasok ezrei kíváncsiak, kiépítheted saját cég birodalmad, mellyel hatalmas vagyonra szert téve országok sorsát döntheted el, de lehetsz politikus, párt elnök vagy éppen egy ország elnöke is! Nem kell órákat eltöltened a gép előtt ahhoz, hogy sikeres légy, elég naponta csupán pár perc is. Alakítsd kedved szerint a saját, az országod és akár a világ sorsát! Az e-sim egy új világot, és egy második lehetőséget kínál számodra, ahol csak is a képességeid számítanak. Itt valóra válhatnak álmaid. Ha szeretnél egy összetartó közösség tagja lenni, csatlakozz!
Röviden sMagyarország jelenlegi helyzetéről
A népesség száma szerint a a középmezőny élén haladunk az országok közt, hála az utóbbi 1-2 hónapban beregisztrált új játékosoknak, s bár nekik még fejlődniük kell, egyre erősebbé válunk, és idővel felvehetjük a versenyt a jelenlegi nagyhatalmakkal is.
Jelenleg egy erős szövetség, az Alpha tagjaként vívunk közvetlen harcot, Németországgal, Svájcal és Lengyelországgal. Országunkat sikeres hodító háborút folytatott nyugaton, ám most egy régi elenség tűnt fel északi határainkon, az egyik világhatalom, Lengyelország. Ahhoz hogy megállítsuk a ránk törő hordát, új, ötletekkel teli, ambiciózus, és első sorban tettre kész játékosokra van szükségünk. A te segítségeddel újra a magyarok nyilaitól félnek majd szerte a világon.
Itt olvashattok bővebben a játékról(én készítem, de még itt ott foltozásra szorul), illetve itt lesz egy link is, melyen regisztrálni tudtok: sMagyarország hivatalos weboldala