14
-
Jawarider #14 The Last Stand lesz a westernje? Vagy az más film ? Szerencsére jó pát filmet csinál még. -
zetortraktor #13 "Egy Svarci kaliberű ember ilyenbe belemenne ? Remélem azért mert tuti a forgatókönyv.."
Még nincs forgatókönyv, nem olvastad? És mi az a Svarci-kaliber? Ugyanarról a színészről van szó, aki nemrég még futószalagon szállította a szarokat? -
#12 Legyünk őszinték, aki ebből a hármasból továbbra is színésznek nevezhető az Danny DeVito, Swarci kiöregedett, Murphy lecsúszott. Azonban DeVito soha nem tudott egyedül elvinni egy filmet. -
Jawarider #11 Egy Svarci kaliberű ember ilyenbe belemenne ? Remélem azért mert tuti a forgatókönyv...Mást nem tudok elképzelni. -
Axlkenobi #10 Szerintem ebből még simán lehet egy nagyon jó film is.
Minden a forgatókönyvön fog múlni természetesen, hogy mennyire lesznek jól megírt szituációk és poénok. -
AZTA #9 Nekem annyira az első se jött be anno. :S -
#8 Eddie Murphy?
Akkor biztos, hogy bukás lesz.
Pedig a régi filmjei jók voltak. Úgy értem, a nagyon régiek. -
#7 Nekem is tetszett, nem szabad hozzányúlni. -
#6 Pont így gondolom.
Amúgy, az "első rész" nekem tetszett, jó kis film. -
#5 Schwarzenegger most tér vissza a vászonra, az Expendables nem róla szól, a westernje pedig új dolog, jól jöhet neki a jól ismert régi cím. Danny Devito is rég szerepelt kasszasikerben. Eddie Murphy-re is rá fér, bár az ő szerepe itt, mint harmadik iker, erősen kifogásolható, szinte garancia rá, hogy a film szar lesz. -
Jawarider #4 Egyébként a pénz leszámítva tudja valaki, hogy mégis miért csinálják meg ezt a filmet ? Az első nagyon jó rész volt, szerintem nem kéne folytatni. -
Jawarider #3 Naneeeeeeeeeeee. Svarci maradjon csak az akciónál. Ikrekből elég volt egy. Jó volt de abból nem kell több szerintem. -
johnsilver #2 Egyetértek. -
#1 Ne!