Eddie Murphy lehet a harmadik iker az Ikrek 2-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Last Stand lesz a westernje? Vagy az más film ? Szerencsére jó pát filmet csinál még.
"Egy Svarci kaliberû ember ilyenbe belemenne ? Remélem azért mert tuti a forgatókönyv.."

Még nincs forgatókönyv, nem olvastad? És mi az a Svarci-kaliber? Ugyanarról a színészrõl van szó, aki nemrég még futószalagon szállította a szarokat?
NEXUS6
Legyünk õszinték, aki ebbõl a hármasból továbbra is színésznek nevezhetõ az Danny DeVito, Swarci kiöregedett, Murphy lecsúszott. Azonban DeVito soha nem tudott egyedül elvinni egy filmet.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Egy Svarci kaliberû ember ilyenbe belemenne ? Remélem azért mert tuti a forgatókönyv...Mást nem tudok elképzelni.
Szerintem ebbõl még simán lehet egy nagyon jó film is.
Minden a forgatókönyvön fog múlni természetesen, hogy mennyire lesznek jól megírt szituációk és poénok.
Nekem annyira az elsõ se jött be anno. :S
NEXUS6
Eddie Murphy?
Akkor biztos, hogy bukás lesz.

Pedig a régi filmjei jók voltak. Úgy értem, a nagyon régiek.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Zombee
Nekem is tetszett, nem szabad hozzányúlni.

Fresh Duke
Pont így gondolom.

Amúgy, az "elsõ rész" nekem tetszett, jó kis film.

A heavy cost. I pay it gladly.

Zombee
Schwarzenegger most tér vissza a vászonra, az Expendables nem róla szól, a westernje pedig új dolog, jól jöhet neki a jól ismert régi cím. Danny Devito is rég szerepelt kasszasikerben. Eddie Murphy-re is rá fér, bár az õ szerepe itt, mint harmadik iker, erõsen kifogásolható, szinte garancia rá, hogy a film szar lesz.

Egyébként a pénz leszámítva tudja valaki, hogy mégis miért csinálják meg ezt a filmet ? Az elsõ nagyon jó rész volt, szerintem nem kéne folytatni.
Naneeeeeeeeeeee. Svarci maradjon csak az akciónál. Ikrekbõl elég volt egy. Jó volt de abból nem kell több szerintem.
Egyetértek.
Zombee
Ne!