Nem csak kontrollerrel játszható az Assassin's Creed III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mind2 módon játszottam vele, de szerintem is az egér+bill kombináció a hasznosabb.A kontrollerrel nem gyõztem a képernyõt mindig arra irányítani amerre én akartam.
Mit? Semmi probléma nincs vele.
nem komálom a kontrollereket 😞
Ezek szerint meg is érdemeljük, ennek örülök. 😊)
Kb. két percbe telt hozzászoknom az AC irányításához bill+egér (leginkább a billentyûzet kiosztása volt fura elsõre), de azóta szidok minden hasonló játékot, hogy miért nem így van megcsinálva az irányítása. (Pl. Batman) 😄
Kb. két percbe telt hozzászoknom az AC irányításához bill+egér (leginkább a billentyûzet kiosztása volt fura elsõre), de azóta szidok minden hasonló játékot, hogy miért nem így van megcsinálva az irányítása. (Pl. Batman) 😄
Pedig a jó öreg bill + egér páros itt is jobb.
Aki AC-t PC-n billentyuzettel jatsza, az meg is erdemli.
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
Fog a halál kontrollert venni.
Csinálják meg szépen bill+egérre is az irányítást, az elõzõ részekben sikerült megoldaniuk...
Csinálják meg szépen bill+egérre is az irányítást, az elõzõ részekben sikerült megoldaniuk...
"Nem látom értelmét, hogy befektessünk egy egér és billentyûzet beállításba. Szerintem ha valaki PC-n az Assassin's Creed III-mal akar játszani, annak van kontrollere is.""
Ez...lenyugozo logikai okfejtes....Kb. mint a "aki hazudik, az csal, Aki csal, az lop. Aki lop, az rabol es aki rabol az ol is."
Ez...lenyugozo logikai okfejtes....Kb. mint a "aki hazudik, az csal, Aki csal, az lop. Aki lop, az rabol es aki rabol az ol is."