Drágák lesznek az elsõ Windows 8-as táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a windows 7 még a core i3mas notin is néha beszaggat, hát még tableten...
A
Itt olvastam, hogy a bevezetõára 900 dollár a nagyobb memóriás változatnak
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
jah persze 28ezer+többtíz giga tárhely+több ram+a windows ára megduplázza az egészet.
A
Olvass bele az apple híreket követõ kommentekbe és meg fogsz lepõdni, milyen kesztyûs kézzel bánnak az emberek az MS termékekkel. <#vigyor1>#vigyor1>
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
往前看同志
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
往前看同志
ne hasonlitsuk ezt a hardvert a fosipadhoz konyorgom , ez egy fullos pc, nem fingoappot futtato palatabla
plane a 18 colos verzio nem lesz olcso , az szerintem fel misi korul lesz
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A személyeskedés meg pláne vicc.
Ráadásul amennyire én tudom, ugyanúgy benne lesz a klasszikus felület is, a metro felület nyilván érintõképernyõs kütyükön jó, asztalin nem célszerû.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Szerencsére alapvetõen Linuxos vagyok, úgyhogy csak a melóhelyen kell majd ezeket bámulni, azt is csak néhány év múlva.
Viszont nagy kérdés, hogy az x86-os cuccok tényleg tudnak-e majd annyit akkuidõben mint az ARM-os társaik. A tábla piacon 8 óra alá menni igazából csak a $100-150 kategóriában lehet, utána elvárás a 8-10 óra.
Én ha mondjuk kicsengetek $600-at egy Transformer Prime-ért, akkor elvárom a dokkoló nélküli 10-11, dokkolóval együttes 18 órás üzemidõt. Ennyi pénzért ennek már benne kell lennie.
Én viszont nem úgy tudom, hogy a mostani x86 mobil megoldások itt tartanának, legalábbis nem azok, amelyek összevethetõek egy Tegra3-al, vagy egy OMAP5-el.
Lemaradsz, mint a PC.
Az ikonos rendszer elég unalmas már, végre valami friss.
Ha vennék tablet-et biztos megvárnám a win8-at, de nem veszek, mert minek? Nincs rá szükségem.
LÁSSUNK VÉRT!!
BUKJON A ZS*DÓ NÉGERBROKIT SZOPOGATÓ KÕAGYÚ BANDA. (remélem mindenki párosítani tudja Intel MS és Báráck-pálesz neveket a mondathoz.)
CSAKA BRIT ARM.
meg hasonlókat.. ezért lehet kapok egy halálfejet:) de letagadom!!! nem én voltam.
(PS: Mindennemû rasszizmustól szükséges és elégséges módon elzárkózom.)
Armin & Ayu fan
Ezekrõl a csempékrõl nekem az jut eszembe, hogy esetleg ovisoknak odaadva izgalmas lehet. Mondom ezt úgy, hogy még nem fogtam kezemben Win8-as eszközt, de a csempéket látva köszönöm, nem is akarok. Nem hiszem el, hogy a kreativitásukból csak ilyen kis színes dobozkákra tellett... Még ha mozgás közben nem is láttam. Némelyik dosos játéknak innovatívabb menürendszere volt...
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
Regards,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy a tablet style alapjait megteremtette az Android meg az iOS... nem tudom, hogy milyen fogadtatása lesz a csempéknek.
Armin & Ayu fan
csak azt nem rétem, hogy az Intel és az MS nem látja, hogy õk itt új belépõk ezen a piacon?
Armin & Ayu fan
A 140e és 180e közötti ár pedig egy bevezetésre váró termék esetén drága, ha megnézed az összes többi tablet (nem csak az apple termékek) árát.
Inkább arról írjatok, hogy milyen kurva jó az Apple, az legalább tiszta üzenet, nem kell a konkurenciát is ekézni. ;)
"Az elsõ Windows 8-as táblagépek tehát nem lesznek olcsók, bevezetõ áruk elérheti majd a 599-799 dollárt is."
WTF? ennyiért iPad-et vesz az ember és az sem olcsó. + kipróbált platform (hibákkal... de milyen lehet majd egy win8-as tablet?:O) +leírhatatlanul több app van az iOS-hez... Android platform just a same.
Armin & Ayu fan