13
-
liberty2 #13 Kipróbáltam a játékot é a megvalósítást had ne értékeljem. A cél meghatározása jó, de a kivitelezés ... -
shandix #12 Játszatom már egy ehhez hasonló játékkal az a tavaszi hadjáratot mutatta be. Én értékelem az ilyen próbálkozásokat de ideje lenne valami komolyabb játékkal előállni.A Codename:Panzers - otta tudjuk hogy a magyarok igen is tudnak jó stratégia játékot készíteni, és szívesen végigjátszanám az ilyen komolyabb magyar csatákat. Ha nem is a magyarokról hanem az Európai forradalmakról csinálnának játékot ahol a magyarok is jelentő szerepet kapnának szerintem tuti lehetne vele nemzetközi sikert aratni a game piacon. -
#11 A MaNDa is állami pénzből működik, így ez is abból készült.
(Meg mondjuk a Hacktion című fájdalomküszöb-overider agyhalálgenetrátor is:DDD) -
Zero 7th #10 Ja, csak azok '94-es színvonalúak... -
BlackVoid #9 A 3D az csak egy film.
A lejátszható az egy béna FLASH.
Az 1848 és Pro Libertate játékok is ingyenesek és ezekben mindkét szabadságharc (1848 és Rákóczi) lejátszható - google-ban első oldalon a letöltés (SuliNET). -
cateran #8 A magyar fociba penzt tolni olyan, mint 1 totalkaros autoba tankolni.... -
Wittgen #7 Magyarországon a foci jelenleg csak veszteséget termel...ezért van szükség arra, hogy az állam és az önkormik folyamatosan pénzt pumpáljanak a klubokba,
Amúgy meg inkább az ilyen történelmi cuccokat kellene támogatni, mert egy minőségi progi talán még sikeres lehet külföldön is. (vagy egy film) -
#6 Te hol elsz? :) Allami tamogatas csak magyarellenes, kulturbomlaszto, de politikailag korrekt projektekhez jar mar jopar eve.
Horthy ota nem volt magyarerdeku kormany.
Hogy mi lenne a jo Magyarorszagnak... arrol abrandozhatunk es kicsi lancszemkent tehetunk is valamit, de ok font, le sem szarjak ill. csak akadalyozzak.
Ez a kezdemenyezes orvendetes, a fentiek tukreben kulonosen.
Csak igy tovabb! -
#5 valóban bilibe lóg a kezed, ilyenre nincsen pénz mert kell a focistadionok építésére ami sokkal nagyobb bevételt hoz!
de nem ma! -
katarzis #4 Jó kezdeményezés, minden elismerésem a készítőké.
Szerintem azonban egy önálló játék sorozat kifejlesztése célszerűbb volna gondolok itt elsősorban a total warban látottaknál realisztikusabb játékmenetre amit történészek bevonásával érhetnének el.
Persze nyilván sokkal nagyobb költségei lennének, de ha egy minőségi játékot lennének képesek produkálni ( és lássuk be a magyar játékfejlesztők azért letettek már ezt azt az asztalra), akár még valamennyi bevételre is szert tehetnének. A jövőben akár lehetne bővíteni és a 2. világháború által amúgy is háttérbe szorított első világháború csatáit is játszhatóvá lehetne tenni, persze ehhez egy gyökeresen új játék-motor is kéne (pl a total wart sem lehet adoptálni a modern hadviselés modellezésére)
Az egész projecthez talán állami támogatást is lehetne szerezni. Mondjuk tudom, hogy bilibe lóg a kezem és az egészből nem lesz semmi... -
gombabácsi #3 mi azért nem tudunk, mert nincs idő rá, mert köldöknézős filmeket kell csinálni -
Petko #2 A kezdeményezés szívet melengető, de azért a flash játékot gyenge muzsikának érzem. A Total War modot sokkal inkább preferálnám.
A filmek is aranyosak, de azok helyett meg igazi filmek kellenének, nem a játékból felvett jelenetek. Tessék megnézni mit művelnek a Dél-Koreaiak ha történelem ápolásról van szó. Eszméletlen jó történelmi filmsorozataik vannak, amiben a harci jelenetek is simán lealázzák bármelyik hollivúdi CG jelenetet (pl. Hallhatatlan Yi Soon Shin Admirális, A Nagy Sejong király stb.)
Mi miért nem tudunk ilyet csinálni? (Jó-jó hogy 5x akkora a népesség de ott minden évben 15 ilyen sorozatot legyártanak. Akkor talán mi összehozhatnánk egy 10-15 részeset mondjuk a Marslakók helyett)
-
#1 Kúllll ez teccik!