113
-
#33 Most aztán fájhat a fejük az amcsiknak, az oroszok megkaparintották a földönkívüliek féltve őrzött, hiperfejlett űrtechnológiáját...
Vagy Chewbacca megint rosszul hegesztette vissza a Millenium Falcon WC-tartályának burkolatát az utolsó birodalmi rajtaütést követően... Solo mérges lesz... -
ProgServ #32 -
lapaleves #31 lerántom a leplet: hétvégén halászlézni készültünk a kertben, csak kicsit sok lett a gyújtófolyadék. csúnyát szólt, nem gondoltam hogy ilyen messzi repül. -
MacropusRufus #30 rékeresve a neten az "ufo Novoszibirszk" kapcsolatra van pár érdekes cikk.
Ezen a környéken már a 60-70.es években is láttak ilyen izéket + volt ufo lezuhanás is.
Az, hogy a képen mi van fingom sincs. Akár egy kupola is lehet, de akkor a kérdés az, hogy mi a gyíkot keresett az erdőben?
Meg hát a titán azért nem minden fán fordúl elő, és nem hinnám, hogy egy gabona siló tetejét titánból csinálnák.
Érdekes. Bár az is lehet, hogy csak médiahack
-
7HTH7 #29 Ugyan már, nem látjátok, hogy természetes eredetű? :D -
Zero 7th #28 Neked sem erősséged a fizika, mi? -
szasz85 #27 Ahhoz képest hogy 300 kilós elég könnyen lökdösi a riporter. -
#26 Állj! Szálljatok le, vigyetek magatokkal!
:DDD -
joghurt3 #25 0:49 körül azt mondják, hogy 300 kilós (nem 200).
1:40 körül azt is, hogy tippek szerint a Meridián (katonai-civil távközlési műhold) darabja is lehet, aminek tavaly novemberben nem sikerült túl fényesen a kilövése.
2:07-nél pedig a Roszkoszmosz közleménye azt mondja, hogy "Előzetes vélemények szerint a talált tárgy nem köthető az űrrakéta-technikához." Véglegeset majd akkor mondanak, ha a szakértők közelebbről is megnézték. -
ProgServ #24 A rusztikussága miatt valami orosz cucc lehet.
Hát, az, hogy nincs ilyen hivatalos eszköz, nem jelent semmit.
Az viszont igen, hogy a titán, nem fél kiló terheléstől szakad darabokra, akármi is volt, nem szántásra használta Igor, és aki elhagyta, valszeg nem ez volt a legnagyobb gondja, lehetnek máshol is ilyesmi....izék. -
Padawan88 #23 A hivatalos latin (illetve az angolban is) nomenklatúrában tényleg így van, hogy "titanium". Ezt tévesen vette át a magyar laikus publikum. A fém/anyag magyar tudományos neve: titán. -
#22 Egyértelműen -
Zero 7th #21 Furán néznek ki nálatok a csillárok... Nálunk azért legalább a fény átmegy rajta. -
Inquisitor #20 Szerintem meg ránézésre látszik, hogy földi technológia. És valószínűleg egy nem annyira publikus műhold szerű dolog darabja lehet. -
noland #19 Ha titánium akkor ezt nyilván a Titánról hozták a Titánok titkon. -
noland #18 Egyébként ez a cucc egy csillárnak tűnik, nyilván egy helyi színház kellékét találták meg, még mielőtt valaki azt firtatná, hogy hiszek e az UFÓkban.. -
noland #17 Az UFÓ kutatók biztosan tudják mi ez, nyilván van egy alkatrész adatbázisuk már az ilyen esetekre, mert nyilván nem először fordult elő hasonló. :) -
gforce9 #16 Kár hogy oroszul, habár tanították, egy kukkot se tudok, max annyit hogy dá... :( Át lehetne mazsolázni pár orosz fórumot, ahol erről beszélgetnek az emberek. Ha tényleg valami tartály teteje, biztosan felismerte valaki, aki olyan területen melózik. -
orbano #15 Nem titán, titánium. Azé' nemmindegy :D vagyis már igen, mert ezek tényleg tuti jönnek. Sőt, már jöttek, bent vannak a nappalijainkban és hülyítenek minket évtizedek óta :))) -
Alien_AM #14 minmeghalunk -
#13 a bmxembe is vannak titán alkatrészek. elkezdek félni honnan való. :|
kacsamese kedden. április egy meg odébb van. -
AxxE #12 Leginkább valószínű hogy valamiféle alkoholos ital előállításához szükséges tartály teteje, és nem csak amiatt mert az Oroszoknál találták :)
A kupola belsejében lévő cucc az lehetett a szórófej amivel a különbözö folyadékokat adagolták az erjesztési/érlelési eljárás során. Az anyaga meg nyilván sav- és rozsdálló kellett legyen, amibe (bár nem értek hozzá) lehet hogy kell titán is, vagy a titán tartalom is szimpla parasztvakítás..
A lényeg, hogy a bőcsi sörgyár dolgozói azonosítanák egyből a cuccot :D -
zord01 #11 Ne legyetek már ennyire hitetlenek. Egyértelmű, hogy ez egy marsi gyársású RXH4416-os Föld gyarmatosító szonda hővédő pajzsa. Ez egyúttal azt is megmagyarázza, hogy miért nem égett el a légkörbe lépéskor. :):):):) -
#10 Sztem csak egy erdei pálinkafőző üst darabja :D -
Nos #9 Egy jó kereskedelmi TV tudja, hogy kell hírt gyártani :)
Magyarországon is, bár az UFO-s sztorit még nem próbálták. -
petecz #8 Remélem sejtitek, hogy ez egy ügyes telefon reklám! :D Amikor oda ment a riporter és elkezdte döntögetni felsírtam a röhögéstől. :D -
#7 "A rendőrség által szigorúan őrzött tárgy"
Igen a videóból is látszik, hogy micsoda szigorú őrzés alatt van ez a mezőgazdasági magtár tetejéről leszakadt tárgy. Asszem ezek a ruszkik elitták a maradék eszüket a vodkájukkal együtt. -
#6 Ez egyértelműen egy reaper szemcsifedője. -
Venom T #5 Na most valami nagyon "űrszakértő" kérem szépen cáfolja meg, ennek a cikknek az UFO-ra vonatkozó állításait. Mert még a végén én is elkezdek "hinni" bennük! :)
Annyi okosságot olvastam már itt valóban hozzáértő emberektől, de most meglepődve láttam, hogy még senki sem azonosította ezt a tárgyat.
Mit tudom én: xy nemzet, xy típusú műholdjának a maradéka teszem azt. :)
Később visszanézek mert tuti, hogy lesz olyan aki egy UFO megszállás kezdetét vizionalizálja az esethez. :) -
viasz #4 MEg a fémkereskedő azt mondta a titánnal nem tud mit kezdeni, nincs benne az árkatalógusban. :D -
#3 Ki mondta, hogy nem sérült meg? Talán egy nagyobb dolog része volt a koromfoltokat meg lecsiszolta a hó amiben vonszolták.
A fémgyűjtők meg azért nem vitték sehova, mert csak most találták meg. -
willcox #2 Ez valami egyszerű tartálynak a fedele. -
#1 Két dolgot nem értek:
1/ A zuhanáskor hogy-hogy sem nem égett el, sem nem sérült meg?
2/ A fémgyűjtök miért nem vitték a begyűjtőhelyre?
Arra gondolok, ez egy "privatizációs maradék, valamelyik üzem egy leszerelt alkotóeleme, amit 1-2 éve ott-hagytak, és most megtaláltak, és a sok vodka után már nem emlékszik senki sem, mikor, honnan szerelték le.....!