13
  • 0Hanga
    #13
    Most biztos hülyének fogtok nézni, de nekem tetszett ez a könyv. Viszont az Alkonyat sorozatból csak az elsöt olvastam el, azt is kiváncsiságból.De csak az elsö könyvet tudtam elolvasni azt is csak azért , mert háta ha a végén jobb lesz , de nem lett. Életem egyik rosszabb könyve volt.

    A burok viszont tetszet nem éreztem annyira nyálasnak mint,az Alkonyatott. Nem hiszem, hogy tini lányoknak írta volna ezt. Vagy is én nem nevezném romantikus lány regénynek.
  • Hirvaer
    #12
    Lassan már itt tart ez a nő is:
    http://www.youtube.com/watch?v=Nc7ZaZz4CoU
  • raven505
    #11
    Mintha innen-onnan a Csillagkapu sorozatból vett volna az írónő. Hadd ne magyarázzam... aki látta az tudja mik is azok a kis részletek.
  • Wittgen
    #10
    Tanulva az Alkonyat förmedvényből ennek a filmnek még a reklámjait is kerülni próbálom - bár azt nehéz kivédeni.
  • IMYke2.0.0.0
    #9
    Azt-a-büdös... na, ez valami rettenet!
  • adampierson
    #8
    Asszony olvasta. Tudom miről szól. Sose fogom megnézni. :D
  • NEXUS6
    #7
    Hát vagy öt pézsét elhasználtam a monitor törölgetésre miközben olvastam, elég nyálas egy sztori.
    Olyan női scifi-nek hangzik.

    Vagy is bukta.
  • KillerBlue
    #6
    Fülszöveg (csak, hogy senkit ne érjen meglepetés):

    A Földet elfoglalta a világûrbõl érkezõ idegen faj, amelynek tagjai irányításuk alá vonják az emberek elméjét, miközben testüket érintetlenül hagyják. Az emberiség túlnyomó része feladta, az õ testük már csak egy burok. A betolakodók a Földet paradicsommá változtatták. Saját maguk számára. Amikor egy nagyhírû, különc, világról világra vándorló lélek érkezik a bolygóra, az utolsó lázadók egyikének testét kapja ittlétéhez. A Vándor, aki Melanie Stryder testébe költözik, ismeri a nehézségeket, amelyekkel szembe kell néznie egy emberi burokban élve. Egyvalamire azonban nem készült fel: hogy új testének elõzõ lakója nemhogy nem költözött ki a burokból, de egyenesen visszaköveteli a tulajdonát. Melanie megtölti a Vándor elméjét az emlékeivel és képekkel a szerelmérõl, aki egy távoli helyen bujkál, és még
    mindig nem adta fel a harcot az idegenek ellen. Mivel a Vándor képtelen ellenállni a rátörõ érzelmeknek, vágyakozni kezd a férfi után, akivel még soha nem találkozott. Aztán egy váratlan fordulatnak köszönhetõen Melanie és a Vándor szövetségesekké válnak, és a két lélek ugyanabban a burokban vág neki az arizonai sivatagnak, hogy megtalálják a férfit, akibe mindketten szerelmesek...
  • NEXUS6
    #5
    Amúgy ezzel a címmel volt egy 2006-os koreai sci-fi szatira is. Elég jó kis film, de tök más sztori.
    Címeknél is lehet jogdíj vita, vagy hogy van ez?
  • IMYke2.0.0.0
    #4
    [Irónia mód be]

    És majd kiderül, hogy az "idegenek" meghalnak a víztől... (vagy egy bacitól, vagy a macskaszőrtől, vagy a...)

    [Irónia mód ki]
  • NEXUS6
    #3
    Szerintem kb ezt a Testrablók támadását kapjuk újramelegítve, mint a töltöttkáposztát.

    A Testrablóknak amúgy elég érdekes indikátor szerepe van. 10-15 évente leforgatják és mindíg az aktuális politikához, az aktuális ellenségképhez, az aktuális háborúkhoz, konfliktusokhoz igazítják.

    Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz most az ellenség? Kína? É-korea, valami szájber bűnöző csoport?
    :)
  • Zombee
    #2
    Félelmetes. Mivel elolvastam a cikket, nem dőltem be a látványos animációnak az elején, amikor pedig szemmé animálták a Földet, minden világos lett. Pont olyannak tűnik, mint az Alkonyat, próbálják többnek feltüntetni a szart, mint ami.
    Már megint a tinédzsereknek készül ez is, biztos vagyok benne. Ha túl is lépünk azon, hogy a jó inváziós filmben igazi idegenek is vannak, még mindig ott van az, hogy ez a nő tulajdonképpen pöttyös könyveket ír pepitában (az Alkonyat célcsoportja életkoránál fogva sem tudja, mik azok), erősen kétlem, hogy meg tud birkózni egy láthatatlan ellenséggel érdemben. De biztos vagyok benne, hogy a főszereplő szerelmesek közül az egyiket megszállják az idegenek.
  • Zocsi
    #1
    Hátborzongató. Várjuk!