9
Starfarer 2D Akció RPG/RTS
  • Steppermotor
    #9
    Akkor annyira rossz nem lehet. Bár ami képeket láttam belőle elég fura volt a hajók design-ja. Voltak amik kilapított belekre hasonlítanak:)
    Van indie játék topic? Akkor belenézek egy kis infoért.
  • Titan
    #8
    háát...gyakorlatilag bármelyik hajót irányíthatod és az a flagship amelyikben éppen ülsz..:)
    Milyen a SPAZ? Nos, 2D-s akcó rpg, pénzes gyűjtögetős, fittelgetős, storyzós, 2 frakciós(te vagy a 3.)...nincs egy backsupportos része, mint a Starfarernek és lényegesen egyszerűbb...

    Ha választanom kéne, akkor Starfarer nekem jobban bejön...a SPAZ unalomba fulladt nekem..
  • Jakuza001
    #7
    Spaz nagyon jo, de ezeket mi mar reg kitargyaltuk az Indie jatekok topicban a Starfarerrel egyutt.
  • Steppermotor
    #6
    Próbáltam utánaolvasni valamennyire... ott is az a lényeg hogy van egy flagship szerűség amit te irányítasz és mellette kisebb hajócskák a kísérők? Közben szintlépés és hasonlók?
  • Steppermotor
    #5
    És a SPAZ milyen? Érdemes kipróbálni?
  • Sir Quno Jedi
    #4
    Jófélének tűnik, bár én az ilyen erősítés pontos, zónafoglalós mókát sosem komáztam, de ez a divat. Akkor már Masters of Orion.
  • Titan
    #3
    Még nem...de folyamatosan dolgoznak és rakják be az újabb ficsőröket. Remélem majd a hangokkal is csinálnak valamit, mert a SPAZ-ban nagyon tetszett, kommunikácós forgalom...meg az mikor beleköhögött vagy beletüsszentett a mikrofonba, na az zseniális fogás volt..:)
  • Steppermotor
    #2
    Ez igen jónak tűnik... A 0.5 alphát is dicsérték pár cikkben. Azt lehet tudni hogy mikor lesz ebből valami? Mármint teljes verzió?
  • Titan
    #1
    Csodálkoztam, hogy még nincs ennek a zseniális játéknak topikja, így most engedjétek meg, hogy megmutassam nektek!

    Ez egy 2D megjelenést használó űrös, jelenleg béta fázisban levő de már kipróbálható játék! Leginkább a \"Space Pirates And Zombies\"-ra hasonlító, de sokkal összetettebb és izgalmasabb játék! Akik szeretik a stratégiát a kihívásokat, a menedzsmentet és inkább a belbecsetre teszik a hangsúlyt. annak szerintem kötelező darab! A játék fejlesztője Fractalsoft Works

    Jelenleg fél áron lehet hozzájutni (10 USD/2900 Ft kb.) a fejlesztés alatt levő teljes verzióhoz!

    A blogot olvasgatva nagyon jó kis játéknak ígérkezik és ha mindent beletesznek, amit terveznek, akkor valami fergeteges dolog kerekedik belőle elfogadható árért! A játék modolható és készülnek is hozzá!

    De itt van 2 kis videó, ami bemutatja a legfrissebb verzió ficsőrjeit: