Visszatér a gyökereihez a Splinter Cell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha erre a jade pcs'ra van bizva akkor gombákon kell majd ugrálni, meg csillagokat gyüjtögetni....
Nekem egy Thief 3 minõség sztorival látvánnyal épp elég lenne SCben 😄
Mindegyik nagyon jó volt a maga nemében. Bár az utolsó az agyhalott konzolbuziknak készült, és kimaradt a lényeg, a az ellenfél kiütése és a testek elrejtésének lehetõsége. Ettõl függetlenül, a második végigjátszásra sikerült megkedvelnem. Fõleg a 20 Fishertõl független küldetést überbrutál, minden nap játszható, és mindig más egy kicsit.
Viszont a pontozást nem hoznám vissza. Semmi értelme nem volt, mert alig volt érte jutalom.
De szerintem tök mindegy mennyire jó a játék, ha marad a szörnyû online védelem...Eleget leveleztem már az Ubi-val a nem induló játékjaik miatt.
Viszont a pontozást nem hoznám vissza. Semmi értelme nem volt, mert alig volt érte jutalom.
De szerintem tök mindegy mennyire jó a játék, ha marad a szörnyû online védelem...Eleget leveleztem már az Ubi-val a nem induló játékjaik miatt.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Csatlakozom én is, az utolsó részek inkább egy TPS-hez közelítettek.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Én a Splinter Cell 1-et imádtam. Zseniális volt. A kettõ is jó volt (Pandorra Tomorrow). A három még jó volt, de az utolsó kettõ az elsõ részhez viszonyítva szar, önmagukhoz képest jó (meg a piachoz képest).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...