Az új Battlestar Galactica-sorozat elõzetese után csapott le a Kaszás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ezeknek meg csak apenz szamit ."
Hidd el, anyunak és apunak is, hogy rohadjanak meg. Ezek csak ilyenek. Ha nem a pénz számítanak "azoknak", akkor pár hét és nem lenne állásuk. Csak a pénz..., istenem.
Ami miatt szerintem sokan elfordultak a sorozattol es majd jol rafogjak a csokkeno nezetsegre a befejezeset.
Az oka a sok penzehes faszfej lesz az amc-nel(ha jol tudom amc-s).
Ezeknek meg csak apenz szamit .
Elobb-utobb ugy is lepukkan az emberek agya,ha folyamtosan szart tolnak bele, arra a szintre, hogy mar egy iylen is eleg lesz nekik es akkor nem kell draga scifi. Eleg az ha ket szinesz egy hatter elott pofazik es repkedenk a scifi "szakszavak".
En lattam mar eurekat az elso szeria kis idiota focimzeneje jo volt a film viszont bazi szanalom.
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
Alig nézték. Nehogy már a Syfy legyen a hibás az írók bánázása miatt. Nem szokás az ilyen béna nézettségû sorozatoknak hirtelen sikeressé válni.
A mi ókori mitológiáink és világunk alapján alkotott istenség-rendszert nem dobták ki, a kolóniák használták azt, ám ahogy Platón is írt nálunk Atlantiszról, úgy a filmbeli Pythia Tekercsek is felfedték a múlt történéseit.
Egyébként erre az istenségek-ultrafejlett civilizáció témára nagyon jó kifejtett magyarázatokat és nézõpontokat találni a Csillagkapuban, ugye szinte végig elõjön a "Mitõl isten egy isten" és a "Ki is õ valójában" kérdéskör. A kettõ nem biztos, hogy kiüti egymást.
Az már más tészta, hogy BSG-ben errõl egyáltalán nem volt szó, ám ez szándékosan történt, mivel így mindkét fél (VALÓDI mindenható - szupercivilizáció) rajongóinak nézetei összeegyeztethetõek lettek a kialakult helyzet megoldásával: a vallás kérdéskörének feltárásának szála ugyanúgy megjelenik, mint az "õsiek által hátrahagyott" útjelzõ vagy irányadók a jövõ hajói számára.
Szóval a lényeg, hogy bármelyik oldal megoldását is preferálja az ember, mindkettõ ugyanúgy lehetséges és elfogadható magyarázat a történtekre, a nem tetszést maximum az válthatja ki, hogy a két oldal adott támogatóinak nem tetszett, hogy nincs konkretizálva, hogy akkor most végül pontosan melyik is az igazság.
Persze az egész sorozatnak -karakterek szempontjából- ez ugye a mögöttes tartalmi lényege, az abszolút igazság keresése és feltárása, valamint a legfõbb, sorsot és végzetet meghatározó erõk mivoltának kiderítése (és helyesen, a két nézet közül egyik sem nyert megerõsítést vagy totális elvetést, egyrészt, hogy a rajongók két tábora közül egyik se háborodjon fel, hogy nem az õ igazságuk a valós, másrészt ugye a sorozat karaktereinek kálváriája is eképpen teljesedhetett be).
Egyébként, ha valaki szeretne értekezni a dologról, jöjjön át a sorozat topikjába, azt biztosan többen olvassák, na meg legalább jó helyen lesznek az írások is😊
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Bár lefogadom, erre RDM-sem gondolt..:-)
Viszont azt nem értem, más kábeles csatornák miért nem nyúlnak a sci-fi témákhoz, biztos akad vmi feldolgozásra váró könyv.
Szerintem a fantasy mûfaj is drága, de ez HBO legalább bevállalta a Trónok harcát és sikerük is lett, elég csak megnézni a mostani felhajtást a második évad elõtt.
Persze ettõl még sok embernek joggal nem tetszhetett a vége, de az istenkép-realizmus kettõségre fanyalgók szerintem nem jogosan reklamálnak, hisz errõl szólt az egész sorozat.
amúgy valaki elmondhatná, hogy mitõl scifi ez és a többi hasonló "ûrhajók közt" brazil ûrszappanopera?
RDM felírta a falára, hogy ez a sorozat a karakterekrõl szól. Kár, hogy nem írta felé tízszeres betûmérettel, hogy ez egy scifi.
Így én is bármilyen összetett történetet el tudok látni konzisztens lezárással..
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Elég drága a CGI, egyrészt.
Azonban amíg egy játéknál gyak 2-3 perc bevezetõ animációhoz kell az objekteket scene-ket kidolgozni, itt évadonként több órát el lehetne szórakozni ugyanazokkal, az elõzõleg kidolgozott anyagokkal. Csak kicsit átállítgatni, majd újra renderelni kéne. Szal egyrészt igen drága a CGI, mert általában pár percért félévig melóznak az emberkék. Azonban itt fél éves melóval 1-2 évadra való CGI-t le lehetne gyártani, nem sokkal több pénzért.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
eureka -> utsó évad
sanctuary -> ? nagyon sunnyognak szerintem kasza
BSG -> lsd fent.
gondolom pár hónap múlva:
13.raktár -> a negyedik lesz az utolsó évad
Gaming is believing.
No meg a családi melodrámák..
http://android-forum.hu/
Mostanában mindent elkaszálnak.
Bár olvastam nemrég egy új Star Trek sorozat ötletérõl, hátha abból lesz vmi 😊
Nem feltétlenül kell milliókat költeni minden egyes percre.
Stargate dettó, valamivel azért nagyobb költségekkel.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem értem a SyFy-t, hiszen a BSG és az SG világa gyönyörûen felépített, hangulatos univerzumok (nekem még az SGU és a Caprica is tetszett), mindkét széria sokkal nézettebb és élvezhetõbb volt mint ezek a gagyik. Ha már fõzõs mûsoruk is van (no comment...), igazán tudhatnák, hogy olcsó húsnak híg a leve. Mondjuk ha a B&C nem 5-10 perces epizódokból fog állni, akkor én magasról tojok rá, hogy nem a tévében sugározzák.
A vicc az ha manapság jó Sci-Fi sorozatot akarok nézni akkor ugyanazokat nézem meg ismét amiket már láttam többször is. (ST szériák, B5, SG/SGA)
Ehhez képest überlol, hogy valamit a pilot trailer fázisban kaszálnak.
Sajnos ez a döntés megint a pénzrõl szólt.
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát elõször ne a gépben keresd.
Mi a faxért nem lehet már végre egy ilyen sorozatot csinálni. Nagy ûrcsaták, látvány, adrenalin, meg ami kell. Ehelyett megy még mindig megy a depis amcsik kalandjai az ûrben stílus. Hányszor kell még annak megbuknia, hogy végre rájöjjenek, hogy mi kell a népnek?
<#nemtudom>#nemtudom>
https://twitter.com/foodlfg