Már készülnek a következő Mass Effect játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
mielõtt leül és csendben elvérzik, a varázshullám meg elpusztítja a reapereket és semmi mást nem csinál, sokkal kevesebben panaszkodtak volna.
Természeten egyesével felsorolva minden érvemet meg lehet magyarázni én is rendelkezem annyi fantáziával, hogy kitaláljak mindegyikre egy-egy választ, csak a probléma, hogy ahogy írtam is, ez így nem áll össze egy kerek egész történetté, csak izzadságú magyarázkodássá lesz, ahol minden betömött lyuk után egy újabb nyílik.
Ha pedig tényleg kapunk végül egy mindent megmagyarázó dlc-t akkor én lennék a legboldogabb, még akkor is ha fizetni kell érte (bár halkan megjegyezném egy játék befejezéséért külön pénzt kérni, ritka undorító dolog). Viszont olvasva a kommentedet, azt látom, hogy neked tetszett a vége, így szerintem további vitának nincs értelme, hisz innentõl ez már csak mindenkinek a saját egyéni ízlésérõl szól.
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
Nem a happy end hiányzik nekem, hanem ez a koncepciótlan, szarul vagy egyáltalán nem megmagyarázott Shakespeare-i mindenki meghal bugyutaság. Hogy akkor most a történetben a lyukakat ne is említsem.
* hogy jutott be illusive man, meg anderson hogy elozte be shepit - ki a faszt erdekel, beelozte bement stb, nem ez a lenyeg, hanem h ottvan :o
** normandy mi a faszt keres ftl utazasban- baszott jo kerdes :o
anti hero
anti hero
Mondjuk a 6-os pont kifogásolása (is) marhaság. Veled még nem fordult elõ ugye, hogy jóval késõbb több infó stb. bortokában jött a felismerés, hogy de mégis.
A vége pedig szerintem rendben van, ha megmagyarázzák a dolgokat DLC-ben és csinálnak nekik külön animációkat, nem csak átszínezett fénynyalábot. A legtöbb dolog amit kifogásolnak amúgy magyarázható így-úgy.
A sok hülye amerika meg nem képes elfogadni, hogy nem csak happy end van. Ilyen az élet. Bioware nagyon jól tette, hogy ilyen befejezéseket csinált, a baj mint mondtam, az hogy tulajdonképpen ugyanaz mindegyik csak más színnel és eredménnyel.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. Hogy jutott be Anderson? A terembe ahol a konzol van, csak egy út vezet, ha utánunk jött, akkor csak arról jöhetett, amerrõl mi is, még is már ott vár minket, és megint csak ismétlem teljes visszavonulást rendeltek el mielõtt mi bejutottunk.
3. Hogy jutott be Illusive Man? (Bár erre még rá lehet fogni, hogy a Reaperek mutattak neki egy titkos utat.)
4. Miért nem tudunk normálisan beszélni a Catalyst-tal, miért nem tudunk tõle kérdezni?
5. Miért van az, hogy az irányítás (Illusive Man terve) a kék színû (paragon) és a pusztítás (Anderson és egészen eddig Shepard terve) a piros (renegade), ja és Illusive Man lelövése miért renegade tett, hisz Andersont és magunkat mentjük meg vele? Mint ha hirtelen megfordult volna a jó és a rossz fogalma.
6. Nem érdekes, hogy a Synthesis, ami tökéletes befejezésként van beharangozva, az teljesen megegyezik azzal, amit Saren akart az elsõ részben? Õ is pont ezt mondja, hogy õ maga a jövõ, amit a reaperek akarnak, az élõ és a szintetikus egyesítése, és õ igazából milliárdokat fog megmenteni, mert beteljesíti ezt az egyesülést.
7. Váltás, hova igyekszik a végén a Normandy, az összes csapattársunk eddig úgy beszélt, mint aki haláláig fog küzdeni, mégis a csata kellõs közepén õk éppen valahova nagyon igyekeznek el. Külön érdekes, hogy a két velünk lévõ csapattársunk is hirtelen a fedélzeten terem.
8. Ha a pusztítást választjuk, akkor ki a végén a földön fekvõ ember, aki fellélegzik, mert eléggé Shepardra hajaz, ha õ, akkor mégis hogy került oda a felrobbanó Citadelláról, ha nem õ, akkor mi értelme van ennek a jelenetnek, hisz elõtte már mutatták a túlélõ földi seregeket. Bár megjegyezném, hogy nem hiszem, hogy túl sok N7-es katona rohangál a világban.
Számomra ez a befejezés érthetetlen, viszont ha bárki meg tudja magyarázni (úgy hogy egy koherens egész véget kapjunk), hogy mi, miért, hogyan történt, akkor annak nagyon örülnék, mert így számomra most iszonyatosan nagy csalódás a játék.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mikor még iskolás voltam, összecsapott házinál karót kaptam. Eszembe se jutott volna magyarázni miért jó úgy, ahogy van, mert akkor még az osztály is kiröhög.