10
Pendulo Studios új játéka
 • cornellred
  #10
  ááá nagyon idegesítő h nincsenek külön mentések! nekem most amikor másodszor voltam a hegyen a "mesternél" akkor egyik kattintásról a másikra eltűnt az összes cuccom az invből, úgyhogy most kezdhetem előről :/
 • ZsZso
  #9
  Vélemény:
  + hangulatos
  + eredeti sztori
  - rövid
  - idegesítő kezelés (nagyítsak rá mindenre, aztán döntsem el a kis ablakba, hogy look vagy action funkciót szeretnék használni - non-sense)
  - logikátlan fejtörők
  - sokkal - sokkal többet ki lehetett volna hozni a történetből
  - miért kellett bele 3D -t tenni?!

  Ajánlom -e?
  Aki szereti a kalandjátékokat, mindenképp próbálja ki, de fontos észben tartani, hogy meg sem közelíti a régebbi Pendulo Studios által kiadott játékokat. Összességeben egy nagy csalódás számomra a játék. :(

  1000 forintnál többet nem nagyon ér. Annyiért viszont muszáj lesz, hogy teljes legyen a gyűjtemény.


  ---

  Én is azt mondom rövid, de azért ez így elég szubjektív, ezért kifejtem egy picit bővebben. Nagy kalandjáték fan vagyok, ezért nem használtam walkthrought, nem skippeltem videókat - amennyire lehetett, kiélveztem a játék minden percét. Párszor használtam a játékba épített hint rendszert, mert képtelen voltam rájönni az idióta rejtvény megoldására (példa erre spoilerben alul). Iyen játékstílussal kb. 4-5 alatt vittem végig.

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  A generátorszobába bejutás [tűz "kijátszása"].
 • pries
  #8
  Kb. 1400-kor kezdtem el a játékot és 1600-16300 körül a stáblistát nézegettem, nemtudom, pár cutscene-t skipelnem kellett mert félelmetesen el volt csúszva a hang, de hacsak nem 4 órás cutscenek vannak, akkor nemtudom, lehet csak én vagyok ennyire jó .
 • MerlinW
  #7
  Nem tudom mivel játszottál, de én 5-6 órája játszom és még sehol sem tartok... Fórumokon egyébként azt írják, hogy kb olyan hosszú, mint a NBT, talán kicsit hosszabb.
 • nagykispeter
  #6
  Igen,viszont ha ilyen rövid akkor meggondolandó a megvétele...
 • pries
  #5
  Eszméletlenül rövid a játék, talán 2 órás, ami szomorú, mert a sztoryban rejlik potenciál, de sajnos nem használják ki eléggé.
 • zzeN
  #4
  Magyarul fog kijönni nálunk.
 • nagykispeter
  #3
  Magyar felirat van e benne?
 • zzeN
  #2
  Ki is jött:
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Yesterday-SKIDROW, 3,6 gb
 • zzeN
  #1
  "New York városában vagyunk, ahol különös események történnek. Hajléktalanok tűnnek el az utcákról és nem a talpra állásnak köszönhetően. Valaki hidegvérrel meggyilkolja őket, és ez az, ami miatt hősünk foglalkozni kezd velük. Nincs azonban egyedül, egy egész organizáció áll mögötte – Children of Don Quixote, amely egyébként Franciaországban valóban működik. Vele van továbbá jó barátja Cooper is, aki bár nem olyan okos és művelt, mint Henry, de annál több izommal bír. A hajléktalanokon való segítség azonban sokkalta nehezebbnek bizonyul, mint ahogy azt először gondolták. Főleg azután, hogy bekerül a képbe egy fanatikus csoport, egy még fanatikusabb vezetővel. Így hát a két jó barát valami olyan dologgal kerül szembe, ami sokkal nagyobb annál, mint amit valaha is el tudtak képzelni. A bemutató azonban nem lőtt le minden poént egyetlen fejezettel és szinte biztos, hogy lesz még egy pár nagy fordulat a játék során."

  forrás: adventuregames.hu