torreadorz#4
Hej bakker, hol van ilyenkor az enszijájesz-ben látott technika...
Most már meg sem lepődök hogy oszamát 10 év után tudták elkapni, lehet hogy néha küldött is nekik ilyen vicces emaileket hogy itt vagyok a 29. utca sarkán csak nem kapták meg :D
lamer the true#3
Persze, ha nálam lenne ilyen engem jól seggbe rúgnának a muksó meg nem hogy minimum 10-20 szor annyit keres mint én, még azóta is ott sunnyog.
lamer the true#2
"az e-mail szerver leállt és a következő 21 órában nem is sikerült életre kelteni. "Az egész karrierem során nem volt még egy ilyen borzalmas nap" - emlékezett vissza a Fehér Ház IT-vezetője."
Mi? Ritka egy balfékek lehetnek ott. Ez vagy valami vicc vagy nem is tudom. Ehh kiakadtam.
chuky123#1
Az első komoly üzemzavarra sem kellett sokat várni. Az új elnök csak hat napja volt hivatalban, amikor az e-mail szerver leállt és a következő 21 órában nem is sikerült életre kelteni. "Az egész karrierem során nem volt még egy ilyen borzalmas nap" - emlékezett vissza a Fehér Ház IT-vezetője. Bár sikerült megoldani a problémákat, de még utána is rendszeresen előfordultak szerverleállások."
Hát ez vicces gondolom ott is "szakértő" rendszergazdák lehettek. Tuti nem postfix szerver volt.